QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2008 03 25, 12:52)
Siuo metu naudoju SebaMed muila nuo spuogu ir kitu slamstuku.Bet man jis issausina oda,jau ir taip nuo KT oda pasausejo,girdejau kad putos SebaMed neblogos.Gal kas naudojat,gal netaip issausintu veiduka?
Sausina odą tikrai.
QUOTE(Nada @ 2008 03 25, 17:47)
Sveikos mergaites

sakykit gal ka galetumete patarti..? mano veido oda sausa,jautri,taciau isberta spuogeliu. atrodo turetu tada buti riebi veido oda.. jau net nzn koki parausikli naudoti. jei nuo spuogu tai ir nusausina ziauriai
galvoju gal reiktu pabandyti sita prausikli, gal padetu

gal kas esat isbandziusios?
Prausiklis
Nuo spuogų prausikliai nepadeda. Jei kas aiškina priešingai - nusišneka. Prausiklis viso labo nuplauna nešvarumus. Kuo švelniau tai padarysit, tuo odai bus lengviau kovoti su kitais neigiamais dalykais, kaip kad per stiprios/netinkančios/erzinančios priemonės, nevykusi priežiūra, neigiami išorės veiksniai ir pan.
Taip kad renkantis prausiklį BET KURIO TIPO ODAI pagrindinis dalykas - kad prausiklis būtų ŠVELNUS.
Beje, pastebėjimas dėl prausiklių, apie kuriuos sakiau, kad nelabai gerai nuplauka akių makiažą: nuplauna, jei šiek tiek daugiau prausiklio iškart ant blakstienų užmuiluoju

Dėl to galiu drąsiai rekomenduoti rusišką Propeller gelinį prausiklį - švelnus, malonus, man netempia odos ir akių makiažą visgi nuplauna

Taigi šis prausiklis sakyčiau pralenkia taip mano išgirtą AA Oligovital