Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

Laba diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nežinau aš ligų medicininių pavadinimų blush2.gif todėl ir nežinau ar yra jau tokia tema g.gif

Žodžiu turiu brolį kuriam 30m. jau visas mėnuo kaip kas rytą girdžiu kaip jis kankinasi verysad.gif Sako pykina jį bet be vėmimų tiktai, kad ištaso kaip reikiant.
Buvo pas gydytoją, bet ji jam nieko doro nepasakė, išrašė vaistų Omeprazol Actavis 20mg. ir sakė turėtų praeiti, bet per tris savaites pagerėjimo jokio verysad.gif
Aš suprantu, kad reik eiti vėl pas gydytoją ir ieškoti dėl ko taip yra.
Bet gal kas susidūrėte su tokiu reiškiniu g.gif

Ir dar toks pastebėjimas, reiškias kai savaitgalį nereikia keltis į darbą ir miega ilgiau, tai vėliau atsikėlus jo nepykina g.gif
Sakiau, kad nuo darbo tave purto hihihi.gif , bet tai aišku juokai.

GAL KAS KĄ ŽINOT APIE TAI???
Jei tai būtų moteriai manau klausimų nekiltų, kas tai galėtų būt nestuke.gif ,
bet dabar kai vyrui šitaip darosi mastau.gif

Ačiu už bet kokią nuomonę 4u.gif
Atsakyti
Nežinau ar pagelbėsiu, bet aš pati esu medikė( ne gydytoja) tai manau kad gal but tai gali buti nuovargis, per mazai miego, jei jis vėlai eina miegoti. O šiaip reiktu žiurėti kokie kraujo tyrimai ar viskas gerai, ar pykinimas tik ryte ar ir pavalgius? Vienai draugutei buvo toks pykinimas, bet tuomet jai buvo problema su kasa ir viršsvoriu. Sureguliavus svorį, kitaip tariant mityba, šie požymiai dingo.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Man seniau taip būdavo, kai reikėdavo anksti keltis, pvz., kokią 7 ryto...labai pykindavo. kartais ir dabar pykina. tai tada kažkada seniai net skrandžio echoskopiją darė, bet nieko net nerado. tiesiog pasakė, kad gali būti, kad organzimui stresas, nes man keltis tikria labai sunku yra.

bet aš tavo brolio vietoj vis tiek dar paieškočiau, ar kokios zarazos nėra.
nu bent echoskopiją pasidarytų? maža ką..

aš pati tai ne kas rytą keldavausi, todėl buvo aišku, kad kai miegu bent iki devynių, niekas manęs nepykina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linavisk @ 2008 02 21, 16:29)
Sureguliavus svorį, kitaip tariant mityba, šie požymiai dingo.
Sėkmės  4u.gif

Jį pyina tik rytais.
Aš manau, kad gal viršsvoris ir nenormalus valgymo rėžimas savo daro. Jis ryte kai išsitaso tai visą pusdienį apie valgį net negalvoja, pareina penktą iš darbo tada pradeda valgyt doh.gif
Na nėra jau labai daug to viršsvorio pas jį, bet tokiai situacijai esant, manau reiktų ir tą nedaug numesti.

Ačiu jums už nuomonę, man ji tikrai labai svarbi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(winia @ 2008 02 21, 16:52)
aš pati tai ne kas rytą keldavausi, todėl buvo aišku, kad kai miegu bent iki devynių, niekas manęs nepykina smile.gif

Tai va ir jam taip.

O tą skrandžio tyrimą jam darė, aš pamiršau paminėt. Ir kaip jums sakė nieko ten blogo nėra.

O keltis jam tikrai sunku g.gif .Net nepagalvočiau, kad dėl to organizmui stresas ir jis tokius pokštus krečia verysad.gif
Atsakyti
Manu, kad reiketu pasitirti kepenis: atlikti echoskopija ir specialu kraujo tyrima. Beje, gal vakare per daug ir sunkaus maisto privalgo? g.gif
Atsakyti
pykinimas gali dar but ir centrines kilmes - ta prasme is smegenu smile.gif
gal reiktu pas neurologa? arba pradziai vaistuku nuo pykinimo? raminanciu?
Atsakyti
Man irgi taip yra. Tik atrodo sunku bus nupasakot. Turiu toki darba, kuriame dirbu ne pastoviai. Ir tas darbas prasideda 6 val ryte. Ne kasdien, bet daznai rytais pykina. Nevemiu, bet jauciu toki vidini pykinima ir silpnuma.Tame darbe patiriu ir nemazai streso. Laikui begant pastebejau, kad man tai gali buti susije su vegetacine nervu sistema, kadangi stresuoju, o, galbut, ir kunui stresas nuo ankstaus kelimosi. Kai tame darbe nedirbu, tai nevyksta. Gal ir jis nervinasi eidamas i ta darba? Gal raminantys vaistai issprestu sia problema? Galbut jam apsireiske vegetacine distonija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mind: 26 vasario 2008 - 08:47
QUOTE(zaliaake123 @ 2008 02 22, 12:10)
Manu, kad reiketu pasitirti kepenis: atlikti echoskopija ir specialu kraujo tyrima. Beje, gal vakare per daug ir sunkaus maisto privalgo? g.gif

Tubūt turėjot omenį Biocheminį kraujo tyrimą...dar galbūt būtų neprošal ne echoskopiją skrandžio,dvylikapirštės žarnos ir tt,o endoskopiją padaryti...nemalonus tyrimas,bet pamato ar nėra gleivinės pakitimų,opų ar dar konors... unsure.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta1992: 26 vasario 2008 - 22:53
Mano brolis begalo dėkingas už jūsų nuomones 4u.gif 4u.gif 4u.gif . O ir man kažkiek ramiau, dabar vakarais mažiau valgo hihihi.gif ir žada gegužį išvažiuot į Norvegiją ožkų ganyt, o ten oras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Manau viskas bus gerai.

Jam dar darė kažkokį tyrimą, nu kur žrną rekia ryt, bet nieko blogo nepamatė. Tai tikėkimės, kad tikrai viskas susitvarkys, bet kolkas darbo rytai vis tokie pat doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiaLiaka: 26 vasario 2008 - 23:41
Na mane ir gi dažnai pykina, silpna ir viduriai užkietėję.
Pavalgau - negera, nevalgau - irgi blogai, nežinau kas yra.
nevemiu ir nesu nestuke.gif
Labai dažnai tai vargina, nežinau kas yra.........
Atsakyti
neskaičiau visu komentaru , sorry jei pasikartosiu bet čia akivaizdžiai yra psihologinis dalykas, arba nuovargis miego trukumas, pervargimas, ar jis megsta savo darbą? tikriausiai nelabai..... bet kokiu atveju, tokiu atveju pas viena gyditoja apsilankyt yra maža turetu apsilankit dar pas mažiausiai keleta kartu ir kol nebus rasta priežastis nevartot jokiu vaistu kurie slopins simptomus ir sleps tikra negalavimo priežastį, jei nepasireikš kitokie požimiai tikriausiai čia kažkas iš pasamones smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 11 kovo 2008 - 20:05
Toks rytini pykinimas gali buti ir nuo skysciu trukumo-toksikoze,ji pasireiskia pykinimu,galvos skausmu......
jei tyrimai geri,cia nera jokios rimtos ligos
tegul pastebi kiek isgeria skysciu per diena.o ju reikia 2-3 litrus.tegul ne tik diena bet ir nakti negazuota mineralini geria.ir viskas bus gerai thumbup.gif
beje taip ir savo vyra isgydziau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brenda mama: 12 kovo 2008 - 10:48