Įkraunama...
Įkraunama...

Pykinimas

QUOTE(FruitSalad @ 2011 01 11, 14:59)
Pykina nepriklausomai nuo to ar valgau, ar ne.

o tai kokius nors tyrimus darėte? metai - gana ilgas laiko tarpas kentėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kokošė @ 2011 01 11, 16:59)
o tai kokius nors tyrimus darėte? metai - gana ilgas laiko tarpas kentėti unsure.gif

Kad man net nesiūlo jokių tyrimų, tik išrašė vaistų nuo per aukšto kraujospūdžio. Dabar jis gan normalus, bet su pykinimu kuo toliau, tuo blogiau.
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2011 01 12, 01:17)
Kad man net nesiūlo jokių tyrimų, tik išrašė vaistų nuo per aukšto kraujospūdžio. Dabar jis gan normalus, bet su pykinimu kuo toliau, tuo blogiau.

tai išsireikalaukit - visų pirma skrandžio tyrimą. priburkit, kad skauda ir kad nebegalit. o jei siuntimo neduos - keiskit šeimos gydytoją gun_bandana.gif, o tyrimo eikit be siuntimo.
Atsakyti
Skrandžio tai niekada neskauda, o ir pykinimas, kiek pastebėjau, nuo mitybos visiškai nepriklauso... Rytoj dar kartą eisiu, gal ką naujo pasakys...
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2011 01 12, 18:30)
Skrandžio tai niekada neskauda, o ir pykinimas, kiek pastebėjau, nuo mitybos visiškai nepriklauso... Rytoj dar kartą eisiu, gal ką naujo pasakys...

nesvarbu, kad skrandžio neskauda - pykinimas tai iš kur?
Atsakyti
na pykinimas tai tikrai gali buti susijes ne tik su skrandziu, o su begales organu sutrikimu, panasiai kaip galvos skausmas. gal cia nuo auksto kraujospudzio, bet jei geriat ji mazinancius vaistus ir nepraeina, tai turbut ne nuo jo. gali su galva buti kazkas negerai, reiketu neurologo konsultacijos, gali buti hormonai kalti, gali buti tiesiog nervai ar pvz vegetacine distonija. nuo ko pradet ieskoti priezasties, net neisivaizduoju, turbut kaip jau daug kas sake, keisti seimos gydytoja. ir labai atidziai save stebeti, jeigu nesusijes pykinimas su maistu, tai su kazkuo vis tiek susijes. sekmes wink.gif
Atsakyti
Sveikos,
man 14 metų. Prieš kokius metus yra taip buvę, kad kelias dienas prieš prasidedant mėnesinėms rytais pykindavo, bet po to greitai praėjo. Tada, po kelių mėnesių vėl taip panašiai buvo. Aš maniau, kad čia normalu, nes kai kurioms būna toks pms. Po to ilgą laiką viskas buvo gerai. O šį mėnesį prieš prasidedant mėnesinėms vėl pykino. Galvojau, kad čia vėl tas pats. Bet tas pykinimas nesibaigė kai mėnesinės prasidėjo ir baigėsi ir dabar jau beveik mėnesis praėjo. Ta prasme, tai nėra kad taip būtų visą laiką. Kartais būna bloga rytais, po to praeina. Kartais ryte viskas gerai, dieną pasidaro biški bloga. Kelias dienas iš vis nebuvo. Ir tas pykinimas nėra stiprus. Galiu valgyt normaliai. Nevemiu. Bet vistiek nemalonu. Kas tai galėtų būti? Ar tai kažkas dėl menstruacijų ciklo, ar kas nors kita? Kaip manote? Prašau padėti.
Atsakyti
Mane lengvas nuolatinis pykinimas yra kankinęs dėl skrandžio problemų - dispepsijos ir gastroezofaginio refliukso. Bet pykinimas - toks simptomas, kuris būdingas ne vienai ligai. Jei jauti ryšį su mėnesinėmis, gal ir iš tos operos gali būti. Bet jei tęsiasi ilgai, tai jau kokio tai negerumo požymis.

Siūlyčiau nueit pas šeimos gydytoją, tyrimus paskirtų, išsiaiškintum, ką gydyt reikia.
Atsakyti
Sveikos merginos ir moterys. Gal jus esat susidurusios su tokia situacija o gal zinot kam tai nutike. Vakar labai buvau susinervavus su verksmais, kukciojimais. Mane tuo metu labai supykino iki vemimo.. Likau nesupratus. Pasakykit gal zinot ar gali buti nuo nervu sitas procesas? man taip niekada nebuve, esu jau del to pacio nervavusi viena karta, bet neteko vemti... O vakar taip viskas staiga.. Ieskojau internete, bet taip nieko per daug tiksliai neradau. Gal Jus zinot ar gali but nuo nervu ar ieskot kazkur kitur atsakymo g.gif verysad.gif
Atsakyti
Taip vemimas gali buti nuo per didelio streso 4u.gif Mano grupioke visada vemdavo pries egzaminus, labai nervindovosi, verkdavo, naktim nemiegodavo.
Atsakyti
Mano vaikui(dabar jam9metai) jau antri metai uzeina pykinimo bangos.Pvz.koki menesi kiekviena diena kelis kartus sako, kad pykina, bijo valgyti, kad nebemtu.Dare kraujo tyrimus, skrandzio echoskopija ir nieka.Sako, gal su nervu sistema susije.Jis super duper jautrus yra, o ir kai buvo maziukas kelis kartus veme taip, kad net ligonineje teko guleti(del padidejusio acetono)
Atsakyti