QUOTE(gobsiukas @ 2009 04 21, 21:29)
pas mus bus matyt ka sakys VRC nors konsultacijoj mum pasake kad mum misrus sutrikimas , nors musu daktare buvo pripaisius zymus kalbos sutrikimas, bet tikiuosi kad bus paprasciausiai bus suletejusi kalba,
darzelis arciau manau yra geriau nebent jau vaikas tikrai sunkus tad reikia neziuret kur kad tik padetu
O kuriam mieste gyvenat? Jei eisit i Kauno VRC Lopselio g., tai nurodys konkrecia istaiga, o jei ten neisi, tai uzsitrauksi pyktuma visam gyvenimui. Bent man taip buvo. Si kart, ponia neurologe man taip ir neparase isvadu

, nes pries 2 metus neivykdziau jos rekomendaciju. Bet ji matyt nepramate, kad Lietuvoje ju istaiga nevienintele ir ji nevienintele neurologe
Papildyta:
QUOTE(raciren @ 2009 04 22, 12:49)
mano sunaus kalba ir velavo...

2m, pasakydavo 5 zodzius musu kalba, o visi kiti sugalvoti pvz: gerti -apugly, maxima-pugaa, paduot, paimti -ka ir pan.

... tai kai buvo 2,5 siaip netaip isiprasiau siuntimo pas logopeda
(vis liepe laukt 3m, bet as negalejau, nes mano mazas net mama y mane nesikreipdavo ) , tai buvo nustatyta kad jo kalba atitiko 1,5 amziau vaika

, ir nuo tada pradejom privaciai lankyt logopeda

, per metus laiko jo kalba labai patobulejo, dabar kalba graziais taisyklingais sakinukais

, tik va skubina snekedamas, tai kartais dar susimala liezuvis
tai va manau, jei ne mano uzsispyrimas, kad jau reikia apsilankyt pas logopeda, nemanau kad jis tiek daug dabar kalbetu, ir taip graziai
Lygiai taip ir as pradejau

Skirtumas tik tas, kad mano sunui jau 5,5 m. ir kalba nelabai aiskiai, bet pazanga matosi.