Įkraunama...
Įkraunama...

Alkoholio ir rūkymo įtaka KT

As metus kt vartoju ir rukau daug. verysad.gif Po pakeli kasdien tai tikrai, o kartais ir daugiau.
Buvau iki 5 sumazinus pradzioj, bet po to baime kazkaip pasimirso ir vel po paka varau. Gal tikrai labai pavojinga? Ka dar zinot apie kt vartojima daug rukant?
Atsakyti
QUOTE(doomride @ 2008 02 15, 16:14)
as ju gert dar nepradejau, o rukyt noriu mest jau..
aciu uz atsakymus.zinioj viskas dabar smile.gif
mastau dar ir apie kontraceptini zieda.tikiusi su juo ir rukymu problemu nebus?
o ginekologe pinda.ketinu keisti siaip ar taip.
dekui dar kart.

Tai blogai tikiesi,nes ten tie patys hormonai ir toks pat poveikis organizmui,net kiekis hormonu toks pat.Taciau jai tau dar ner 30 tai nedidele tikimybe trombozei,bet rizika visada islieka. ax.gif
Atsakyti
Nekartokit tu paciu temu mirksiukas.gif
Atsakyti
Patarkit kaip reaguoti ? doh.gif

Kiekviena diena, ryta ir vakara, matau per savo langus priesais name, per balkona ruko moteris NESCIA pilvas lipa ant nosies kas 30 min. traukia duma
nu vos laikausi, kad nesurikus jai : ka ji daro, ar ji nesupranta ka daro, ar i kaili negavus. Na kazka panasaus noriu pasakyti, bet is vienos puses....gal ne mano reikalas g.gif
bet taip gaila leliuko dar negimusio, nu nzn , gal tikrai per balkona ja sudraust? bet gali pasiusti mane po velniu doh.gif
as suprantu gal dauguma LT gyvenantis, nusispjautu ir pro sali praeitu blink.gif
Bet as negaliu patyleti, ir vos laikausi. Patarkit vienu zodziu, nervas ima del negimusio leliuko dar unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nosferatu: 09 gegužės 2008 - 10:29
QUOTE(Nosferatu @ 2008 05 09, 11:26)

Kiekviena diena, ryta ir vakara, matau per savo langus priesais name, per balkona ruko moteris NESCIA pilvas lipa ant nosies kas 30 min. traukia duma
nu vos laikausi, kad nesurikus jai : ka ji daro, ar ji nesupranta ka daro, ar i kaili negavus. Na kazka panasaus noriu pasakyti, bet is vienos puses....gal ne mano reikalas g.gif
bet taip gaila leliuko dar negimusio, nu nzn , gal tikrai per balkona ja sudraust? bet gali pasiusti mane po velniu  doh.gif
as suprantu gal dauguma LT gyvenantis, nusispjautu ir pro sali praeitu  blink.gif
Bet as negaliu patyleti, ir vos laikausi. Patarkit vienu zodziu, nervas ima del negimusio leliuko dar  unsure.gif

mano drauge nescia ruke-tai ir gedinau visaip,ir apie leliu kalbejau,isbandziau viska,bet patikek stengtis ir gadint nervu neverta..ju toks sprendimas-gi nemazi vaikai zino apie rukymo zala,apie pasekmes...zodziu tikrai nesukauk per balkona,tai dar labiau sunervinsi nesciaja doh.gif ,o ir paciai vieni nervai..
Atsakyti
QUOTE(jurguciuke @ 2008 05 09, 12:01)
mano drauge nescia ruke-tai ir gedinau visaip,ir apie leliu kalbejau,isbandziau viska,bet patikek stengtis ir gadint nervu neverta..ju toks sprendimas-gi nemazi vaikai zino apie rukymo zala,apie pasekmes...zodziu tikrai nesukauk per balkona,tai dar labiau sunervinsi nesciaja  doh.gif ,o ir paciai vieni nervai..

Ačiū už patarima unsure.gif
Atsakyti
Na mano drauge taip pat nescia ruke,nes net daktarai buvo pasake jei esi stipriai rukantis tai negali taip staigiai mesti,bus dar blogiau.Organizmui gali sukelti stresa.Tai ji visa nestuma ir isruke tik siek tiek maziau vis pasislepdama nuo visokiu pamokslautoju.O vaikelis gime visiskai sveikas be jokiu sutrikimu.Ir dabar jam treti metukai eina.
Atsakyti
QUOTE(Mertišė @ 2008 05 09, 12:18)
Na mano drauge taip pat nescia ruke,nes net daktarai buvo pasake jei esi stipriai rukantis tai negali taip staigiai mesti,bus dar blogiau.Organizmui gali sukelti stresa.Tai ji visa nestuma ir isruke tik siek tiek maziau vis pasislepdama nuo visokiu pamokslautoju.O vaikelis gime visiskai sveikas be jokiu sutrikimu.Ir dabar jam treti metukai eina.

Na bet sveikatos nepridėjo mažiukui vistiek unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 05 09, 12:26)

bet taip gaila leliuko dar negimusio, nu nzn , gal tikrai per balkona ja sudraust? bet gali pasiusti mane po velniu  doh.gif
as suprantu gal dauguma LT gyvenantis, nusispjautu ir pro sali praeitu  blink.gif
Bet as negaliu patyleti, ir vos laikausi. Patarkit vienu zodziu, nervas ima del negimusio leliuko dar  unsure.gif

Gaila tikrai waikiuko..bet jei ji pati nesupranta,kad reiketu mest,tai tokiam kausui neimusi sawo.bet pasakyt tai pasakyciau .gal bent susiges.maziau rukys.abidna ,kad pas alkotas ir rukores gimsta sweiki waikai..o kai saugojasi mamos gimsta su nukrypimais... blink.gif as tawo wietoj pasakyciau.as draugei pasakiau kad nemestu rukyt,bet mazintu..sugedinau,pasakiau ,kad weliau bus waikas nesweikas..tai mazino ir mete..o dbr wel pradejo
Atsakyti