Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai fotoalbumai 3dalis

QUOTE(uogute @ 2008 05 13, 12:05)
simpatiska nuotaka, grazus vyras ir tikrai fainos fotkes aerodrome  4u.gif

QUOTE(ausryyte @ 2008 05 13, 13:06)
Prisidedu ir as prie pagyru ir sveikinimu..  4u.gif  Laimes ir meiles vedybiniame gyvenime..  4u.gif

Dėkui dėkui... wub.gif

QUOTE(drakosa @ 2008 05 13, 12:27)
labai gražu  wub.gif
Įtariu, kad skolinsiuos plaukuosenos tipą...  ax.gif  gražu tos bangelės-garbanėlės..
P.S. klausimas - ar buvo patogu su ta kalijų puokšte?????

Dėkui už komplimetus smile.gif
Puokštė man jokių nepatogumų nesukėlė smile.gif kadangi pati dariausi (nors tiek ten to darbo mirksiukas.gif, tik surišti), tai man ji labai labai prie širdies buvo wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurgeete @ 2008 05 13, 12:23)
Dėkui dėkui... wub.gif
Dėkui už komplimetus smile.gif
Puokštė man jokių nepatogumų nesukėlė smile.gif kadangi pati dariausi (nors tiek ten to darbo mirksiukas.gif, tik surišti), tai man ji labai labai prie širdies buvo wub.gif

o kaip gelytes laike?man gelininke pasake, kad kalijos labai greitai leipsta ir vestuvinei puokseti nerekomenduoja unsure.gif o man taip grazu ....
Atsakyti
Man tai normaliai visą dieną išlaikė... thumbup.gif:
Tik vieną gamtoje šiek tiek įplėšiau ir ilenkiau kotelį, bet šiaip viskas OK, dar ir šiandien stovi namie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgeete @ 2008 05 13, 22:24)
Man tai normaliai visą dieną išlaikė...  thumbup.gif:
Tik vieną gamtoje šiek tiek įplėšiau ir ilenkiau kotelį, bet šiaip viskas OK, dar ir šiandien stovi namie smile.gif

O tai nemetei puokstes?
Atsakyti
QUOTE(Jurgeete @ 2008 05 12, 21:42)
Gegužės 10 dieną atšokome ir mes savo vestuves  wub.gif
kadangi .supermama. forumas labai daug padėjo ruošiantis šiai ševntei... todėl atiduosiu ir aš savo duoklę parodydama nuotraukas...  biggrin.gif
Vestuvių akimirkos
slaptažodis - jurgeete

Labai gražios ir įdomios nuotraukytės bigsmile.gif Sekmės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintreja @ 2008 05 14, 14:44)
O tai nemetei puokstes?

Nebuvom kam mesti doh.gif nes visos poros santuokoje thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiuke29 @ 2008 05 14, 17:02)
Labai gražios ir įdomios nuotraukytės bigsmile.gif Sekmės jums 4u.gif

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
esta labai labai grazi seima wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(svaigutis @ 2008 05 15, 00:02)
esta labai labai grazi seima wub.gif  drinks_cheers.gif

ačiū labai wub.gif
Atsakyti
hey,nuotakos!nagi pasirodykite,kokios buvote grazios!juk sakoma,kad pasidalintas dizuagsmas-dvigubai dziaugsmo,tai laukiam nauju nuotrauku clap.gif
Atsakyti
mano vestuves buvo 2007 08 18, bet va, atejo pavasaris, matau limuzinus gatvese, nuotakas prie rotuses ir taip suspaudzia sirdi, kad manoji pasaka jau pasekta... kaip noreciau dar karta buti nuotaka, ir kaip dziaugiuosi, kad kovojau su visais, skeptiskai nusiteikusiais pries didele puota, dvieju dienu baliu, pries sodyba... nuotakos, igyvendinkit viska, ko norite ir kas jusu galioje, neklausykite kitu, kad to nereikia, ano nereikia! mirksiukas.gif as turejau tokia svente kokios norejau, kokia organizavau ir kokios siekiau, ir dar dabar, kai praejo 9 menesiai, vistiek sirdis virpa atsiminus TA diena... nusisvajojau ne i tema, bet va varciau savo vestuvines nuotraukas, ir pagalvojau, kad idesiu jums blush2.gif http://www.public.fo...stuvine_pasaka/
Atsakyti
QUOTE(kukuruze7 @ 2008 05 19, 17:13)
hey,nuotakos!nagi pasirodykite,kokios buvote grazios!juk sakoma,kad pasidalintas dizuagsmas-dvigubai dziaugsmo,tai laukiam nauju nuotrauku clap.gif

Tuoj tuoj prasides vestuvinis sezonas lotuliukas.gif as ir pati kita savaite jau galesiu su jumis pasidziaugti sia svente wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ausrytia @ 2008 05 19, 17:55)

Ausrytia, jau nuotrauku grazumas wub.gif wub.gif wub.gif ypac ta nespalvota kur jus abu ir is arti - labai grazi pora esate thumbup.gif ir matosi kad grazia svente turejote thumbup.gif
Atsakyti
aciu, sticho 4u.gif tiesiog atsilus orams pasirode limuzinai gatvese, nuotakos, ir as savo svente atsimenu dabar beveik kiekviena diena. tai galvoju paraginsiu nuotakas stengtis padaryti svente tokia, apie kokia pacios svajoja. as gal jei buciau klausiusi savo tecio, anytos, netgi vyro, tai neatsiminciau savo vestuviu su tooookia palaima sirdy, nes as tikrai ta diena buvau laimingiausia pasauly, man net vos ne paniski juoko ir begalinio dziaugsmo protrukiai ta diena buvo lotuliukas.gif nezinojau kur detis is tos laimes, ar laukais lekt, ar rekt ant viso kauno rajono kokia laiminga esu lotuliukas.gif tai galvoju prie tos progos, kad noriu paraginti nuotakas buti drasims ir pasitiketi savimi, parodysiu ir jums nuotraukyciu, tuo labiau kad ir as laukdavau sioje temoje vis nauju albumu adresu mirksiukas.gif
Atsakyti