Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Žirniukas

QUOTE(RitaRazi @ 2007 05 18, 15:23)
tai kiek as zinau, tai Diemedis yra kaip burelis, o ne kaip darzelis  g.gif .. paziurek www.diemedis.lt

Yra ne tik būrelis, bet veikia ir grupė 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zino,kokia dabar situacija sitam darzely,as siandien ten buvau,bet direktores nebuvo,sake,kad bus tik rugpjucio pabaigoj,tada ir ateiti,kiek zinau ten yra dvi rusiskos grupes,idomu,ar dar yra sansu ,kad priims mano vaika(2,5m)
Atsakyti
o tai tu nori kad i rusiska grupe priimtu?

siaip yra pavaduotoja, ji turetu i visus klausimus atsakyti
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2007 07 24, 15:47)
o tai tu nori kad i rusiska grupe priimtu?

siaip yra pavaduotoja, ji turetu i visus klausimus atsakyti

taip,noreciau i rusiska grupe,o kad pavaduotoja man ir pasake,ateikit rugpjuti,kai bus direktore,ji ir atsakys i mano klausimus,pasake tik,kad yra dvi rusiskos grupes
Atsakyti
Skaitau apie l/d ir asaros byra. Nuo rugsejo mano 1m. 8 men. atzala eis i si darzeli. Sunkus buvo mano kelias kol issireikalavau vieta savo suneliui. Tai vienintelis rusiskas darzelis aplinkui. prasyma as parasiau dar 2006m kovo men. ir siems mokslo metams musu nenorejo priimti (nors rugsejo men. mums bus 1m. 10 men.). Mes gyvename siaures miestelyje, neseniai priduotame namie. Is pradziu direktore mum sake kad mes neesame ju klientai (gyvename ne ju teritorijoje), po to sake kad nera vietu (nors as tikrai zinau, kad rusiskoje grupeje yra tik 6 vaikai). Norejo mus issiusti i SKRUZDELIUKA (kur visai nera rusisku grupiu). Birzelio pabaigoje mums pasake, kad busim priimti, bet tiksliai suzinosime tik rugpjucio pabaigoje.
Atsakyti
as tai irgi ten norejau, taciau i lietuviska grupe. buvau praeita vasara. bet, kad ta vedeja susimaste atostogauti iki rugpjucio vidurio. man pagal vieta labai arti. bet jauciu, teks mums kelblinti i smalsucius ir cia per daug nevargti.

mamusik, o gal ta vedeja labai vokelio norejo? g.gif . bet siaip ji neseniai dirba, gal dar nera tokia isnaglejusi g.gif
Atsakyti

mamusik, o gal ta vedeja labai vokelio norejo? g.gif . bet siaip ji neseniai dirba, gal dar nera tokia isnaglejusi g.gif [/color]
[/quote]

Ir mes taip pat pagalvojom. O nagla ji kaip reikiant. Bet cia jau yra principo reikalas. Prasyma as rasiau prie senos vedejos ir mane itikino, kad mes esame tik 3. Kad butinai nuo 2007 m. rugsejo men. mus priims. O cia pasikeite valdzia, pasikeite ir taisykles.
Atsakyti
Šiandien buvau Pumpurėlyje - direktorė yra smile.gif Vaizdelis skurdokas darželio ir aplinka... Bet direktorė stengiasi smile.gif
Atsakyti
Nuo 17 dienos mano vaikai pradėjo lankyti Žirniuką, pirmos dienos be ašarų 4u.gif
Atsakyti
o mes vis delto pradejom eiti i smalsucius. nors ir buvom vieni pirmuju pateike prasyma, bet, kadangi nepriklausome pagal gatve (didziausias absurdas - gyvename salia), tai ir neprieme. o kysio nenorejau nesti, nes nezinau ar vertas sitas darzelis protekciju.

kas del asaru, tai maniskis pirmas dienas irgi neverke, o paskui, kai jau suprato, kad yra paliekamas, jau pradejo mane saugoti ir atsisveikinimai buna verksmingi verysad.gif
na bet, tikiuosi, praeisim sita perioda.
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 09 19, 08:51)
Nuo 17 dienos mano vaikai pradėjo lankyti Žirniuką, pirmos dienos be ašarų  4u.gif

O mano nuo rugsejo 11d. pradejo lankyti si darzeli,nors pirmos trys dienos buvo be asaru,bet ju uzteko,kad susirgti,dabar nuo pirmadienio vel eisim 4u.gif
Atsakyti
Paskambinau dabar į Savivaldybę dėl Žirniuko tvoros, su 3 žmonėm kalbėjau... Žodžiu, paskutinis žmogus, susidomėjo mano prašymu ir liepė kitą savaitę pasiskambinti. Užsirašė koks darželis, paklausė ar ten tikrai bloga tvora (o tvora tikrai bloga). Pasakė, kad šiais metais tikrai nieko nebus daroma, nes išnaudoti visi pinigai. Bet gal kitais...

Gal mes, tėveliai galime kažką padaryti, kad būtų padaryta tvora.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 28 rugsėjo 2007 - 08:30