QUOTE(rainiaake @ 2008 02 26, 11:11)

nerealus ąsotis ir stiklinės

vasarą primena kur nors pavėsinėjė su "limonadu"
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 26, 20:41)
bukit geros pakritikuokit mano darbeli....noreciau kokiu gal patarimu gauti...
šiaip kritikuot nesiruošiau, nes man spalvos ir pats vazonas

matau, tarpuose dar ir sendinta

o jei nori kritikos, tai matau raukšlių
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 26, 22:42)
tei kad ne kokia is manes konsultante, proffes mergaites gal labiau padetu
anksčiau daug šešėliavau, galiu pasakyt, kadd iš viso darbelio darymo proceso, šis darbas man buvo pats sunkiausias, nes vis kažkas netinka, sėdi tapšnoji su kempinėle ir vis kažkur kažko trūksta arba perdaug pritapšnota

o dabar stengiuos daryt tokius darbus, kur nereikia šešėliavimo, pvz. visą servetėlę klijuoju...
o šiaip apie šešėlius - darau tik ant lakuoto paviršiaus (ir net du sluoksnius lakuoju), tada imi kempinėlės gabaliuką ir žaidi

net nemanau, kad tai įmanoma paaiškint...rūsų formume kažkuriam buvo daug paaiškina ir nuotraukom parodyta, deje išsitriniau visus bookmarkus

tiesa, aaš dažniau darydavau su teptuku, turiu tokį "buką" mažą teptuką, tai vietose, kur su kempinėle sunku prieit - tai su tuo teptuku tapšnot galima, jį laikant vetrikaliai (šereliai trumpi turi būt)
čia su teptuku ir kempinėlė daryta
dar šešėlius dariau taip : ant gerai lakuoto paviršiaus (kad super lygus būtų) su teptuku padarau vandens "balą" toje vietoje kur šešėliai turi būtų, ir tada jau teptuku su dažais (nedaug dažų) vėdžioju po tą balutę....ir paskui palieku džiūti, ilgai džiūsta, nes vandens gi nemažais ant paviršiaus. Nežinau ar suprantamai aš čia

tokiu balos principu šešėliai daryti
čia aplink gėlytes(tik paviršius ne pakankamai lygus buvo - todėl dryžiai išlindo)
ir čia