Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 13 tema

ne, nieko man su tom servetelem neiseina, o del sviestinio popieriaus viskas gerai, atspausdino, tik kaip spalva uzfiksuoti, nes siaip tai viska suliejo... schmoll.gif padekit, labai aciu blush2.gif
Atsakyti
as tai manyciau, kad printeri beda...jeigu serveteles neima, ir net sviestini popieriu sulieja jau spausdinant.... g.gif arba gal nelygiai uzdejai ir pagauna printeris, pasigaranksciuoja ir sueina spalvos viena ant kitos... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 27, 00:30)
o gal gali mane pakonsultuoti del seseliavimo...niekad to nedariau.... blush2.gif

aurelija_ma sita prasyma tau rasiau...smile.gif)kgal pagelbesi?? blush2.gif
Atsakyti
Man va įdomu ar kai nupurškiat laku atspausdintą paveikslėlį rašaliniu printeriu, ar tas paveikslėlis nesusigarbanoja, nesuibanguoja. Kalbu apie popierių, nes kai plona popierių purškiau laku jis susigarbanavo. O gal lako per daug?
Atsakyti
vakar kaip tik purskia lapa atspausdinta...tai vos vos pagarbanojo kol idziuvo, o paskui normaliai...purskiau paprastu plauku laku...
Atsakyti
Purkšti reikia po truputį, iš toliau, geriau per kelis kartus, vis iždiovinant, negu iškart balą lako užpilti... Skaičiau, lenkės, net abi puses nupurškia, nors man užtenka tik iš vienos pusės. mirksiukas.gif
Šiaip tai nuo lako nelabai popierius garbanojasi, turbūt tikrai daug purkštelėjai mirksiukas.gif
Na ir plaukų lakas nelabai tinkamas, pasiieškokit kokio automobilinio - va juo nupurškus tikrai dažai neplaukia, o po plaukų lako šiek tiek plaukia... Pagalvokit pačios - plaukus purškiat, po to galvą plaunat - taigi išsiplauna ir lakas, reiškia, ir klijuojant nuo vandeninių klijų (kad ir lipalo) irgi plausis g.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiaake @ 2008 02 26, 11:11)

thumbup.gif nerealus ąsotis ir stiklinės wub.gif vasarą primena kur nors pavėsinėjė su "limonadu" thumbup.gif
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 26, 20:41)
bukit geros pakritikuokit mano darbeli....noreciau kokiu gal patarimu gauti... blush2.gif

šiaip kritikuot nesiruošiau, nes man spalvos ir pats vazonas thumbup.gif matau, tarpuose dar ir sendinta bigsmile.gif o jei nori kritikos, tai matau raukšlių tongue.gif
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 26, 22:42)
tei kad ne kokia is manes konsultante, proffes mergaites gal labiau padetu mirksiukas.gif

anksčiau daug šešėliavau, galiu pasakyt, kadd iš viso darbelio darymo proceso, šis darbas man buvo pats sunkiausias, nes vis kažkas netinka, sėdi tapšnoji su kempinėle ir vis kažkur kažko trūksta arba perdaug pritapšnota hihihi.gif o dabar stengiuos daryt tokius darbus, kur nereikia šešėliavimo, pvz. visą servetėlę klijuoju...biggrin.gif
o šiaip apie šešėlius - darau tik ant lakuoto paviršiaus (ir net du sluoksnius lakuoju), tada imi kempinėlės gabaliuką ir žaidi laugh.gif net nemanau, kad tai įmanoma paaiškint...rūsų formume kažkuriam buvo daug paaiškina ir nuotraukom parodyta, deje išsitriniau visus bookmarkus sad.gif tiesa, aaš dažniau darydavau su teptuku, turiu tokį "buką" mažą teptuką, tai vietose, kur su kempinėle sunku prieit - tai su tuo teptuku tapšnot galima, jį laikant vetrikaliai (šereliai trumpi turi būt) čia su teptuku ir kempinėlė daryta
dar šešėlius dariau taip : ant gerai lakuoto paviršiaus (kad super lygus būtų) su teptuku padarau vandens "balą" toje vietoje kur šešėliai turi būtų, ir tada jau teptuku su dažais (nedaug dažų) vėdžioju po tą balutę....ir paskui palieku džiūti, ilgai džiūsta, nes vandens gi nemažais ant paviršiaus. Nežinau ar suprantamai aš čia unsure.gif tokiu balos principu šešėliai daryti čia aplink gėlytes(tik paviršius ne pakankamai lygus buvo - todėl dryžiai išlindo) ir čia

Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 02 27, 10:12)
Purkšti reikia po truputį, iš toliau, geriau per kelis kartus, vis iždiovinant, negu iškart balą lako užpilti... Skaičiau, lenkės, net abi puses nupurškia, nors man užtenka tik iš vienos pusės.  mirksiukas.gif
Šiaip tai nuo lako nelabai popierius garbanojasi, turbūt tikrai daug purkštelėjai  mirksiukas.gif
Na ir plaukų lakas nelabai tinkamas, pasiieškokit kokio automobilinio - va juo nupurškus tikrai dažai neplaukia, o po plaukų lako šiek tiek plaukia... Pagalvokit pačios - plaukus purškiat, po to galvą plaunat - taigi išsiplauna ir lakas, reiškia, ir klijuojant nuo vandeninių klijų (kad ir lipalo) irgi plausis  g.gif  cool.gif

thumbup.gif
aga
as kaip tik vakar su rasaliniu printeriu spausdina upaveiksliukus ant sumustiniu popieriaus

ir viska dariau kaip cia buvo rasyta ir patarta
gavosi puikiai

tada atrasgiai supruskiau abi puses paveiskliuko plauku laku
kaip tu ir sakiai , jei pripurski bala - issilieja
a jei atrasgiai ir is toliau tai super

as gal taip atrasgiai kiekviena paveiksliuka po kokoius 4-6 kartus purskiau
ir paskui klijavau patepdama po truputi kliju ir iskart prispausdama ir nugerdama vienkartine nosinaite- sian ryte paziurejau - super, niekas neissiliejo ir prilipe gerai

dabar laukia lakavimas

ir tada ateisiu apsirodyt su naujaja dezute wub.gif
Atsakyti
niu as irgi bandau zaisti su tuo seseliavimu, bet manau kad galima jau ir apsieiti ir be jo, nes kazko vejei gaunasi, aga jau ir as pritariu mijakai "o dabar stengiuos daryt tokius darbus, kur nereikia šešėliavimo" drinks_cheers.gif nes sepetys jau trys sykius nuplautas, bus dar koki keturi, vis bendras vaizdas tai netenkina doh.gif mesiu as ta seseliavima lauk lotuliukas.gif
Atsakyti
Rainiaake, liuksiškas komplektas bigsmile.gif
Reiks kada jau pradėti su stikliniais paviršiais dirbti...tokie grožiai įkvėpia smile.gif

mano paskutiniai darbeliai (nuotraukos paskubomis darytos, tai kiek tamsokos):

http://public.fotki....inedezutei.html

http://public.fotki....i/nairtaip.html

http://public.fotki....i/aguonele.html
Atsakyti
nu reikes pabandyti kaip tas seseliavimas...nes siaip jei gautusi, tai labai graziai turetu visa vaizda papildyti...bet jei ne...man dingsta noras ir kantrybe ka daryti, jeigu ilgai zaisdama negaunu norimo rezultato...nu ziuresim ka gausim...o dabar varau i kauna....tai pasiryzus aplekt ir visas parfuotuves savo zaidimams...smile.gif))ypac bazes knieti aplankyti....smile.gif)))
Atsakyti
saunuole mama gulbe, kai neskubi graziau gaunasi, as irgi viska darau kaip tiu nupasakojei ir liuks gaunasi drinks_cheers.gif tik naudoju ne plauku laka, onormalu yra juk foto ikelta cia dekupazo fotkese mirksiukas.gif oi laukiam laukiam mes foto laukiam (cia jau dainuoju) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 27 vasario 2008 - 10:24
tautki....labai grazu thumbup.gif man labai patiko vidus tos mazos dezutes...taip primena kazka...senus laikus...lyg mociutes koki daikta...bet jau atnaujinta...super thumbup.gif
Atsakyti