QUOTE(pelyte mazyte @ 2008 02 27, 12:01)
Taip, mama visuomet savo vaikui duos kas geriausia, bet ar misinukas yra geriausia kai turi pakankamai MP. Sutinku visom keturiom, jei vaikas alkanas, neuztenka jam MP, esu uz misinuka, pati ligonineje nekankinau vaiko, dave seseles misinuko, bet tai nereiskia, kad emiau ir nuleidau rankas, turiu dabar to pieno per akis, galeciau ir tris vaikus drasiai ismaitinti (cia gyd. zodziai). Pasiseke man del to. Negaliu smerkti ir to nedarau mamu, kurios bande nors viena akimirka duoti vaikui MP, bet nieko neisejo.
As smerkiu tas moteris, kurios galejo, gali ir gales savo vaikui duoti MP bet to nedaro, man toks poziuris yra zemas, man tokie zmones yra slykstus ir nieko neverti, ir visi tie irodinejimai yra juokingi. Bandymas irodyti KAS TAI AS vaiko saskaita, as nemaitinsiu (nemaitinu) savo vaiko MP ir as tuo didziuojuos - tai argi cia protinos motinos zodziai?
tai va reiktu ir pasakyt sita, kad tuo atveju, kai gali, bet nenori

nes susidaro vaizdas, kad visos kurios neduoda MP - neprotingos

taciau kai paaiskinama, kuriai grupei - galinciu ar negalinciu taikoma - tada tvarka
QUOTE(ingalp @ 2008 02 27, 12:02)
nu gi bet čia ne MŪSŲ argumentas, o FAKTAS, kad MP yra imunoglobulinų, kurių funkcija - formuoti imunitetą. kaip kad žolė žalia, nes jos ląstelių sudėtyje yra chlorofilo, kuris suteikia žalią spalvą. kaip kad kraujas raudonas, nes jame yra eritrocitų, kurie yra raudoni. na faktas ir tiek, net tyrimų nei įrodymų nereikia, tik elementarių biologijos žinių.
vadinas mano vaikas nesveikas...nors pries akis matau pavyzdzius. kad MP - dar ne viskas. kartais kai norit pabut protingos, kad labai jau domites tyrimais ir pan - isvartot, kad be MP vaikas vos ne neisgyventu sveiko proto turedamas, taptu proto ir kuno invalidu, negaunanciu is mamos svelnumo. taigi. dar pasakau - MP - dar ne viskas. tai ne vaistas o profilaktika. aciu dievui, mano vaikas sveikas ir be to. o jei butu nesveikas (neduok die tai kamnors patirt) negruzinciau saves kad tik menesi MP daviau, nes tai butu kvaila is mano puses, kadangi kad ir kaip noreciau - vistiek buciau negalejus maitint. o jus norit vos ne priverst VISAS be isimties nesigilinant i ju priezastis/problemas priverst jaustis kaltomis.
viskas, kolkas iseinu. nematau prasmes o ir neturiu laiko kvailai diskusijai, nes matau, kad uzkemsat ausis, uzsimerkiat ir rekiat kiek galit savo. kai galesit priimt kito nuomone, kuria zmogus susidare ne is lempos, kuria susidaro zmogus, neturejes nusistatymo nemaitint MP (beja, norejau 6 men maitint), tada galima bus sveikai diskutuot.
p.s. del visu tyrimu moksliniu - sutinku. kad sveika, kad GALI padeti isvengti ligu kaikuriu ir pan. taciau nereiskia kad tai taikoma VISEIM.