Įkraunama...
Įkraunama...

Sklypo paieškos

Is Jeruzales vaziuoju, o is Rieses irgi vaziuociau tik per Kalvariju gatve. Kamsciu , tokiu kad reiktu stoveti nera, visalaik judanti eile ir tai ji ne tokia kokia budavo pries kokius metus, taigi i darba centre atvarau per 20-25 min, manau greit thumbup.gif O ir rajonai laikomi vieni is geresniu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laluna @ 2005 05 27, 13:39)
Is Jeruzales vaziuoju, o is  Rieses irgi vaziuociau tik per Kalvariju gatve. Kamsciu , tokiu kad reiktu stoveti nera, visalaik judanti eile ir tai ji ne tokia kokia budavo pries kokius metus, taigi i darba centre atvarau per 20-25 min, manau greit thumbup.gif O ir rajonai laikomi vieni is geresniu rolleyes.gif

doh.gif tiek shviesaforu kiek kalvariju gatveje reikia dar paieshkoti cool.gif o neduok dieve koks trulas uzhstrigs ir viskas tongue.gif
Atsakyti
Turiu nebloga pasiulyma, toms kurios taip bijo kamščių.
Pamiršit kas yra kamščiai aplamai biggrin.gif

Reikia darbo valandas pasikeis iš 8 - kada visi lekiai, į 7. Tuomet žiemą gatvės tuščios, o vasara viena kita mašinikė važiuoja. thumbup.gif
Atsakyti
Nesuprantu kas čia darosi su kainomis. Kai mes prieš porą metų pirkome savo sklypą, t.y. atlikom investicija į plyną lauką, mums ta kaina pasirodė visai normali, t.y. ne pati mažiausia, na o pagal dabartines kainas šiame rajone vos 2 arus tesugebėtume įpirkti. Žinoma, kai kas sugebėjo (ir turėjo gerą komercinę nuojautą) nusipirkti po porą sklypukų, ir šiandien džiaugiasi gera investicijų graža.
Atsakyti
Sviesoforai ne beda, jie dabar kaip tik labai gerai sureguliuoti Kalvariju g., nesusidaro kamsciu kaip anksciau schmoll.gif Nelabai isivaizduoju kur reikia Vilniuje gyventi, kad be jokiu kliuciu nuvaziuotum i darba g.gif
Atsakyti
Ula, o tu gal apie D.Riese kalbi?
Atsakyti
QUOTE(Laluna @ 2005 05 27, 14:41)
Ula, o tu gal apie D.Riese kalbi?

Ne, mes šiek tiek arčiau, šalia Tarandės
Atsakyti
Gal ka domina sklypas Gvazdiku g., parduoda 18 a - po 18 000 uz ara? Galima butu dalinti i dvi dalis po 9a. ir gautusi grazioje vietoje, ne taip jau ir brangiai.
Atsakyti
Kažkas rašė,kad kamščiai iš Nemenčinės kelio pusės yra,bet kasdien važiuoju, tai tikrai nematau kamščių... O ketvirtadienį piko metu pabandėme į Jeruzalės pusę važiuoti ax.gif Tai dieve, dieve, nė už ką neištverčiau tokių kamščių g.gif
Atsakyti
Mes gyvenam Jeruzalėj. Jeigu dar kartą tektų pirkt butą, vėl ten pirkčiau good.gif
Atsakyti
Pipeika, man Jeruzalės vieta irgi patinka,jei pirkčiau butą,tai matyt ten ir pirkčiau. Aš tik rašau,kad kamščiai i tą pusę man yra per dideli (lyginu su susisiekimu į Nemenčinės pusę)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avita: 30 gegužės 2005 - 12:04
QUOTE(Avita @ 2005 05 30, 12:04)
Pipeika, man Jeruzalės vieta irgi patinka,jei pirkčiau butą,tai matyt ten ir pirkčiau. Aš tik rašau,kad kamščiai i tą pusę man yra per dideli (lyginu su susisiekimu į Nemenčinės pusę)...

mes ir sklypą ten pirksim 4u.gif
Atsakyti