Is Jeruzales vaziuoju, o is Rieses irgi vaziuociau tik per Kalvariju gatve. Kamsciu , tokiu kad reiktu stoveti nera, visalaik judanti eile ir tai ji ne tokia kokia budavo pries kokius metus, taigi i darba centre atvarau per 20-25 min, manau greit
O ir rajonai laikomi vieni is geresniu
QUOTE(Laluna @ 2005 05 27, 13:39)
Is Jeruzales vaziuoju, o is Rieses irgi vaziuociau tik per Kalvariju gatve. Kamsciu , tokiu kad reiktu stoveti nera, visalaik judanti eile ir tai ji ne tokia kokia budavo pries kokius metus, taigi i darba centre atvarau per 20-25 min, manau greit
O ir rajonai laikomi vieni is geresniu 
Turiu nebloga pasiulyma, toms kurios taip bijo kamščių.
Pamiršit kas yra kamščiai aplamai
Reikia darbo valandas pasikeis iš 8 - kada visi lekiai, į 7. Tuomet žiemą gatvės tuščios, o vasara viena kita mašinikė važiuoja.
Pamiršit kas yra kamščiai aplamai
Reikia darbo valandas pasikeis iš 8 - kada visi lekiai, į 7. Tuomet žiemą gatvės tuščios, o vasara viena kita mašinikė važiuoja.
Nesuprantu kas čia darosi su kainomis. Kai mes prieš porą metų pirkome savo sklypą, t.y. atlikom investicija į plyną lauką, mums ta kaina pasirodė visai normali, t.y. ne pati mažiausia, na o pagal dabartines kainas šiame rajone vos 2 arus tesugebėtume įpirkti. Žinoma, kai kas sugebėjo (ir turėjo gerą komercinę nuojautą) nusipirkti po porą sklypukų, ir šiandien džiaugiasi gera investicijų graža.
Sviesoforai ne beda, jie dabar kaip tik labai gerai sureguliuoti Kalvariju g., nesusidaro kamsciu kaip anksciau
Nelabai isivaizduoju kur reikia Vilniuje gyventi, kad be jokiu kliuciu nuvaziuotum i darba
Ula, o tu gal apie D.Riese kalbi?
QUOTE(Laluna @ 2005 05 27, 14:41)
Ula, o tu gal apie D.Riese kalbi?
Ne, mes šiek tiek arčiau, šalia Tarandės
Gal ka domina sklypas Gvazdiku g., parduoda 18 a - po 18 000 uz ara? Galima butu dalinti i dvi dalis po 9a. ir gautusi grazioje vietoje, ne taip jau ir brangiai.
Kažkas rašė,kad kamščiai iš Nemenčinės kelio pusės yra,bet kasdien važiuoju, tai tikrai nematau kamščių... O ketvirtadienį piko metu pabandėme į Jeruzalės pusę važiuoti
Tai dieve, dieve, nė už ką neištverčiau tokių kamščių
Mes gyvenam Jeruzalėj. Jeigu dar kartą tektų pirkt butą, vėl ten pirkčiau
Pipeika, man Jeruzalės vieta irgi patinka,jei pirkčiau butą,tai matyt ten ir pirkčiau. Aš tik rašau,kad kamščiai i tą pusę man yra per dideli (lyginu su susisiekimu į Nemenčinės pusę)...
QUOTE(Avita @ 2005 05 30, 12:04)
Pipeika, man Jeruzalės vieta irgi patinka,jei pirkčiau butą,tai matyt ten ir pirkčiau. Aš tik rašau,kad kamščiai i tą pusę man yra per dideli (lyginu su susisiekimu į Nemenčinės pusę)...
mes ir sklypą ten pirksim