man atrodo, aš gyvenime esu per daug minkšta šio klausimu - net gi draugei, kuri ne tik negalėjo maitinti, bet nuo 2 men duoda kaimo karvutes praskestą pieną - nieko daug nepasakiau. Tik tiek, kad gal nelabai gerai vaikučiams. O ką pasakysi - vaikai gyvi, sveiki, mama patenkinta.

O jeigu mamai nesisekia maitinti - aš nemanau, kad galima dabar ją spausti arba kaltinti. Galima pabandyti taktiškai paklausti, bandyti išsiaiškinti, kodėl ir tai jeigu ji nori kalbet. Bet dauguma ne iš gero gyvenimo mišinį perką. Geriau pagalvotumem, kodėl dauguma pradeda maitinti ligoninėje, o po mienesio - kito baigia...

olerancija is Zindyviu puses...Ne pats tinkamiausias zodis 'tolerancija'... g.gif Manau normalu, jei zindyve (kuri zino, jog Gamta sukure taip, jog pagimdziusi moteris gali ismaitinti savo kudiki ir zindyti tiek, kiek naturaliai to reikia vaikui...nelabai supranta tu, kurios renkasi misinukus. Bet - smerkti jokiu budu negali, nes labai daznai tai buna del neismanymo, nemokejimo, neturejimo kantrybes, palaikymo ar kt. skaudziu priezasciu. Greiciau tai liudna. verysad.gif
Dar pridursiu. Vis gi teisi yra viena mamyte, kuri rašė, kad sekmingas maitinimas yra iš dalies sekmės dalykas. Vis gi... daug priklauso nuo tuo, kokie žmones yra šalia, kokios knygos yra prieinamos ir kokia yra tavo mamos - anytos - sesers patirtis. Ir net gi interntetas - mes ten jieškom info, kuris mums tinka, mums yra suprantomas. Ne visada išeina gauti tikrai naudingą info... Ne visada vaiko gydytoja arba ligoninės akušerė gali teisingai patarti