QUOTE(Puiki_mamyte @ 2008 04 30, 17:27)
6663 apsiryjimas
dievinu cukinijas ir idaras liuks , vistiena irgi nepamaisys nu ir salocikes irgi mano skonio mmmmmm

labai malonu
QUOTE(gytenis @ 2008 04 30, 07:45)
Mergaites,gal kas kepat mesainius ant groteliu griliaus lauke,kaip ruosiat farsa,ka dedat ir tepat komnors groteles,kad neliptu.Parasykit, isbandyta recepta.
Papildyta:
Papildyta:
mes vakar kaip tik kepem, norejom teti amerikietisku maistu pavaisinti, bet man rodos nieko nebarste, nieko nedejo ant grotu
Patepti groteles alyvu aliejum, tada lengviau apsivercia. svarbu nepriploti, kad sultys begtu, mes idedam tik prieskoniu mesai ir tiek. yra variaciju, man skanu ideti blue cheese i vidu, tada kai iskepa, suris issilydes, mmm
Siandien pripirkom tokiu graziu indu "sea theme" is pottery barn
Ir 50% off buvo, tai jau laukiu kada galesim pasidaryti seafood dinner
Siandien pripirkom tokiu graziu indu "sea theme" is pottery barn
6663 400F cukinijas kepei ?
Gal zinot kas nors kaip squash reikia gaminti leliukams ? Isdarineti , supjaustuti ir steaminti gal ?
Gal zinot kas nors kaip squash reikia gaminti leliukams ? Isdarineti , supjaustuti ir steaminti gal ?
QUOTE(pupa999 @ 2008 04 30, 23:43)
6663 400F cukinijas kepei ?
visas darzoves sveikiausia yra garint. skvosa nulupi, isimi seklas, supjaustai ir i garus...
QUOTE(MichGirl @ 2008 05 01, 00:31)
visas darzoves sveikiausia yra garint. skvosa nulupi, isimi seklas, supjaustai ir i garus...
Aisku, aciu, einu lupti, bus mazei niamniuko
QUOTE(6663 @ 2008 05 01, 09:29)
Aciu
O as papasakosiu kaip as paprikas uzsimarinavau ... labai skaniai gavosi prisipirkau zaliu geltonu ir raudonu papriku daug ...tada isemiau visas seklas ir supjausciau paprika mazdaug i 8 dalis ....sudejau viska i virimui skirta puoda ....ipyliau acto mazdaug beveik kad apsemtu paprikas ir tuputeli vandens ...mazdaus 90% acto ir 10% vandens ... tada dar ipyliau mazdaug 6 saukstus aliejaus ....ir idejau cukraus mazdaug kokius 6 saukstus tada paviriau kad paprikos suminkstetu nu kokias 5-7 min. tada palaukiau kad atvestu ir sudejau i uzdarus indelius ir i saldytuva....prie mesos ...net prie kaiusinienes man tiko ...
QUOTE(cafe girl @ 2008 05 01, 19:45)
O as papasakosiu kaip as paprikas uzsimarinavau ... labai skaniai gavosi prisipirkau zaliu geltonu ir raudonu papriku daug ...tada isemiau visas seklas ir supjausciau paprika mazdaug i 8 dalis ....sudejau viska i virimui skirta puoda ....ipyliau acto mazdaug beveik kad apsemtu paprikas ir tuputeli vandens ...mazdaus 90% acto ir 10% vandens ... tada dar ipyliau mazdaug 6 saukstus aliejaus ....ir idejau cukraus mazdaug kokius 6 saukstus tada paviriau kad paprikos suminkstetu nu kokias 5-7 min. tada palaukiau kad atvestu ir sudejau i uzdarus indelius ir i saldytuva....prie mesos ...net prie kaiusinienes man tiko ...
ooooo, kaip dekui..
zinok sprogo mano paprikos per 2 dienas o buvau padarius gal is 15 papriku
...dabar pabandysiu padaryt is visokiu darzoviu paziuresiu ar kas nors iseis
....ir man tas patinka kad gali ilgai stoveti saldytuve
QUOTE(cafe girl @ 2008 05 01, 21:39)
zinok sprogo mano paprikos per 2 dienas o buvau padarius gal is 15 papriku
...dabar pabandysiu padaryt is visokiu darzoviu paziuresiu ar kas nors iseis
....ir man tas patinka kad gali ilgai stoveti saldytuve
mmmmm..jau nekantrauju pabandyt..
ash megstu raugti/marinuoti shvieziai: agurkelius, pomidorus ir shparagines pupeles moliniuose puoduose ..irgi kertam ishsijuose