o aš nežianu kokius baldelisu ir sinų spalvas pasirintki, daba yra dukrytė, o va greit pipiriukas gims ir niekaip nežinau, kad abiems tiktų tas kambarys.

QUOTE(Žydriausia @ 2008 03 19, 15:54)
man tie vaikiski baldai grazus, kad ir tie suy meskuciais, bet....mano nuomonme jie labai trumpam. Iki keliu metu vaika dziugins meskuciai, galu gale tu maniju laikas irgi keiciasi, pagal populiarius filmus , pasaku herojus. Aisku turint pinigu kai gali sau leisti keisti kas 3-4 metai gal ir gali, bet jei ilgesniam laikui, man rodos per didele prabanga. aisku kiekvienas turi savo nuomone, o galu gale daznai maziukai kai jiems irengi kambari vistiek kambaryje daug nezaidzia, ne svis nori but salia tevu 

nu kodėl trumpam, man atrodo iki kokių 11 metų tikrai gali tokiame kambaryje gyventi. Aišku, meškučiai gali pabosti greičiau ir jie daugiau vaikiškesni, bet pvz. drugeliai, gėlytės mergaitės kambariui ilgam, iki paauglystės tinka

O tai ką siūlai, neįrenginėti vaikui kambario, ar įrengti jį tokį kaip suaugusiam, jei vaikas jame gali nežaisti? Man atrodo atvirkščiai, kuo kambarys jaukesnis, gražesnis, tuo vaikui labaiu ir norisi jame būti

O šiaip esame labai patenkinti tuo kambariu

KAi turėsime visus baldus, būtinai įkelsiu nuotraukas

QUOTE(žibutė @ 2008 03 19, 18:46)
Nu tai jau būtinai parodyk

O kas vaikui šaus galvon, jau nenuspėsim

tai ir iš saviškės galiu visokių fantazijų sulauk

Kalėdom ant langų tokius angeliukus sulipdėm (jie be klijų tokie, lengvai nusiima ir vėl ant stiklo limpa)

Ateinu - nėr nei vieno

Jole,
nesiparink
maniskis ir tiap elgiasi
irgi visus limpukus sumeta ausktai i kruva
gal taip jiem graziau
a siaip del tu dekoraciju ant balduku - tai jos gal lengvai nusiima???
tada ner problemos
nemanau kad cia daug mamu kurios kas 5 metus pirkines naujus baldukus vaikui
nesiparink
maniskis ir tiap elgiasi

irgi visus limpukus sumeta ausktai i kruva
gal taip jiem graziau

a siaip del tu dekoraciju ant balduku - tai jos gal lengvai nusiima???
tada ner problemos
nemanau kad cia daug mamu kurios kas 5 metus pirkines naujus baldukus vaikui
QUOTE(žibutė @ 2008 03 19, 16:46)
O baldus gaminamės be jokių meškučių, bet aksesuarai - užuolaidos, kilimas, sienų aplikacijos bus vaikiškos
Tai va butent

As irgi taip mastau
Vaikiski personazai ant sienu, baldu grazu, bet asmeniskai man nepriimtina
Dukrytes kambario viena siena akcentavau ryskiaspalviu tapetu, kuris visiskai nera vaikiskas, baldeliai bus neutralus, nupirksiu kilimeli, deranti prie tapetu, tik neapsisprendziu
gal sviestuvus nors vaikiskus nupirkti
Kaip mes beirenginetume vaiku kambarius, jie visviena kvepes vaikyste
patys zaislai sukurs si pojuti

Dukrytes kambario viena siena akcentavau ryskiaspalviu tapetu, kuris visiskai nera vaikiskas, baldeliai bus neutralus, nupirksiu kilimeli, deranti prie tapetu, tik neapsisprendziu

Kaip mes beirenginetume vaiku kambarius, jie visviena kvepes vaikyste

QUOTE(Jolė @ 2008 03 19, 14:32)
ar tokio tinkliuko (ale nuo uodų
) ar rimtos užuolaidėlės?
tinkliuką su ratu pirkau kažkada JYSK'E

tinkliuką su ratu pirkau kažkada JYSK'E

Tinkliuko

Papildyta:
o mes uzsisakem baldelius "FLEXA", dabar laukiame kol pagamins ir atves. Likau suzaveta siu baldeliu kokybe ir groziu. Taigi greitai dukryciu kudikiskas kambariukas taps vaikisku.
Jusu labai jaukus ir grazus forumelis. Ir pas Jus jauciuosi tokia ne viena, nes zinokit kiti manes nesupranta. Neva kam kisti tiek pinigu i vaiku kambari.
Jei galima Mergaites karts nuo karto prisijungsiu prie Jusu

QUOTE(Ledietė @ 2008 03 20, 10:33)
Tinkliuko
ieskau ir as. O kur ta parduotuve rasti Kaune? Ir kokia kaina jai ne paslaptis?

prekybos centre "molas" - barsausko gatveje...nezinau tiksliai kiek kainuoja kazkaip neatkreipiau demesio bet gal kokie 20 lt

QUOTE(Ledietė @ 2008 03 20, 10:33)
Tinkliuko
ieskau ir as. O kur ta parduotuve rasti Kaune? Ir kokia kaina jai ne paslaptis?
Papildyta:
o mes uzsisakem baldelius "FLEXA", dabar laukiame kol pagamins ir atves. Likau suzaveta siu baldeliu kokybe ir groziu. Taigi greitai dukryciu kudikiskas kambariukas taps vaikisku.
Jusu labai jaukus ir grazus forumelis. Ir pas Jus jauciuosi tokia ne viena, nes zinokit kiti manes nesupranta. Neva kam kisti tiek pinigu i vaiku kambari.

Papildyta:

jei ne palspatis kiek kainuos baldeliai ir gal turi internetinį puslapį FLEXOS?
Sveikutes,
gal kas darėt vaikams medinius baldus pagal individualų užsakymą? noriu vaikui medinių baldų, bet standartiniai netinka, ir kažkaip labai sunkiai randu kas darytų...
aišku norėtųsi , kad ir kaina nebūtų kosminė
gal kas darėt vaikams medinius baldus pagal individualų užsakymą? noriu vaikui medinių baldų, bet standartiniai netinka, ir kažkaip labai sunkiai randu kas darytų...
aišku norėtųsi , kad ir kaina nebūtų kosminė

QUOTE(VoVo @ 2008 03 20, 21:19)
aga, kažkas panašiai

QUOTE(Ledietė @ 2008 03 20, 09:33)

Grazus labai sitie baldeliai, tik man nepatinka kad jie gaminami is pusies jei neklystu ir yra minskti labai matosi bet koks ibrezimas ar ispaudimas