Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 5

Parodysiu, ką mes savo vaikam sumastėm... Vietos nedaug kambary (12kv), tai gavosi va kas:
user posted image

user posted image

Viskas gavos palei vieną sieną... Ale kitaip nebetilpo niekaip... Palei sieną, esančią priešais lovą, eina sieninė spinta didelė ir durys. Lovos kitaip apsukt irgi nėjo, nes durys tada neatsidarytų doh.gif O lovą ėmėm tokią, kad jei vyresnėlis dribtų lipdamas, tai bent ne iš aukštai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2008 03 27, 13:22)

Fantastika wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 03 27, 13:27)
Parodysiu, ką mes savo vaikam sumastėm... Vietos nedaug kambary (12kv), tai gavosi va kas:
user posted image

user posted image

Viskas gavos palei vieną sieną... Ale kitaip nebetilpo niekaip... Palei sieną, esančią priešais lovą, eina sieninė spinta didelė ir durys.  Lovos kitaip apsukt irgi nėjo, nes durys tada neatsidarytų doh.gif  O lovą ėmėm tokią, kad jei vyresnėlis dribtų lipdamas, tai bent ne iš aukštai biggrin.gif

Jei ne paslaptis kur pirkot baldelius ir kiek kainavo?
Atsakyti
lova su spintele ir IKEA. O stala jau seniai turėjom wink.gif Kainu tiksliai nepamenu, nes svarais mokėjom...
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2008 03 27, 11:22)

man šitas fantastiškas wub.gif

Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2008 03 27, 12:01)
va tokia ta lovelė user posted image vakar dar kartą apžiūrėjom ją nu tikrai man atstumas tarp pirmo ir antro pasirodė nedidelis pasodinau savo mažąją tai nuo jos galvos iki viršutinio dugno belikęs tik geras sprindis  doh.gif per pora meų ji man paaugs ir visai netilps, ir jau pagulėti su ja nelabai tilpsiu, doh.gif susimėčiau visai  doh.gif

Patariu labai pagalvoti ax.gif vaikas gali susizeisti, guza isistatyti, jei per mazas atstumas tarp loveliu ir siaip jaustis klaustrofobiskai, lyg dezej guletu. Pvz., as padariau 60 cm nuo apatines lovytes ciuzinuko iki virsutines dugno, taciau toje vietoje yra tik kojugalis, vaikas nesedi, nors tikrai tilptu. Taciau norint sedeti ir komfortiskai jaustis, tas atstumas turetu buti bent 120cm

QUOTE(tuliaa @ 2008 03 27, 12:49)
Fire gal gali pasakyti kokie ismatavimai sio kambariuko?? mano praktiskai toks pats, tik langas iki zemes  doh.gif

280 x 490 cm (buvo 280 x 600 cm doh.gif , bet kaip sakiau, metriuka "nupjovem" tamsiukui)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fire: 27 kovo 2008 - 14:26
QUOTE(Fire @ 2008 03 27, 15:24)
Patariu labai pagalvoti  ax.gif vaikas gali susizeisti, guza isistatyti, nes per mazas atstumas tarp loveliu. Pvz., as padariau 1m nuo apatines lovytes ciuzinuko iki virsutines dugno, taciau toje vietoje yra tik kojugalis, vaikas nesedi, nors tikrai tilptu (as pati telpu). Taciau norint sedeti ir komfortiskai jaustis, tas atstumas turetu buti bent 120cm
280 x 490 cm (buvo 280 x 600 cm doh.gif , bet kaip sakiau, metriuka "nupjovem" tamsiukui)

as sakau kad labai panasus musiskis 270x440 cm smile.gif tik tas musu langas nuo virsaus iki apacios man visiskai nereikalingas, galetu but kaip tavo parodytame kambariuke..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuliaa: 27 kovo 2008 - 14:27
pasmus vaikų kambarys nėra pilnai 10 kvadratų, ir nežinau kaip sukišti baldelisu ir lovas dviems vaikams. Osakykit Puikio baldų Vilniuje nėra? kas dar projektuoaj ir gamina?
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2008 03 27, 15:25)
as sakau kad labai panasus musiskis 270x440 cm  smile.gif tik tas musu langas nuo virsaus iki apacios man visiskai nereikalingas, galetu but kaip tavo parodytame kambariuke..

Suklydau zinokit doh.gif kitam brezinyje pamatavau biggrin.gif Tarp situ yra 60cm atstumas, bet, kaip sakiau, toje vietoje tik berniuko kojytes buna, galva deda i lango puse.

O del lango, tai man niekaip nesuprantama, kodel dabar tokia tendencija projektuot paprastuose kambariuose ( ne svetainej) iki zemes arba kokiu 50 cm aukstyje g.gif Norma yra 80-90 cm palange ir as to visada laikausi, nes po to problematiska baldus, ypac mazam kambary sustatyti - negrazu ir netgi pavojinga (vaiku kambary). O jusu kambarys tikrai panasus, tik dar trumpesnis, tai reiktu stalus (jei noretumet tokio varianto) truputi kitokius daryti. Cia buvo daryta, kad vaikai sedetu sonu i langa, o ne veidu, nes taip yra ergonomiskiau, kai apvietimas is priesingos puses, nei zmogus raso. Tarkim, desiniarankiui - is kaires, o kairiarankiui - atvirksciai. Drauges dukryte kairiaranke, o berniukas dar neaisku, bet, rodos, bu desiniarankis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saldainia @ 2008 03 27, 15:33)
pasmus vaikų kambarys nėra pilnai 10 kvadratų, ir nežinau kaip sukišti baldelisu ir lovas dviems vaikams. Osakykit Puikio baldų Vilniuje nėra? kas dar projektuoaj ir gamina?

Svarbu, kaip kambarys suplanuotas, ar jis kvadratinis, ar staciakampis, kur durys ir kur langas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fire: 27 kovo 2008 - 14:36
QUOTE(Dalbara @ 2008 03 27, 08:48)
Manęs jinai visai netraukia  schmoll.gif metalas...  schmoll.gif

na metalas šaldo, bet gal kažka panašau iš medžio g.gif
Atsakyti
Svarbu, kaip kambarys suplanuotas, ar jis kvadratinis, ar staciakampis, kur durys ir kur langas ax.gif
[/quote]

va kad kambarys stačiakampis, priešais langas, o kur durys tai niša 193 cm ilgio, nežinau ar tokias lovas daro, ar ten spintą statyti? prie lango kampe norisi stalo ir dar komodėlės. g.gif
Atsakyti
Puikiausiai gali lova 190cm paaryt ir standartiniu tokiu lovu buna mirksiukas.gif
Atsakyti