QUOTE(laisla @ 2008 03 01, 21:15)
Žinau, kad daug duoda, todėl noriu kiek įmanoma daugiau pavažinėt, bet kai taip susipykstam tai nebelieka ūpo... Dar jam pasakiau, kad atšaukiau egzaminą, tai sako kam atšaukei, eik laikytis ir pan. Iš tiesų neatšaukiau tik norėjau pasižiūret ar jam tikrai atrodo, kad aš tokia prasta vairuotoja ir neišlaikysiu...
QUOTE(laisla @ 2008 03 01, 22:15)
puikiai tave suprantu kaip jautiesi, man irgi taip pat budavo kai mokydavausi su saviskiu vazineti, jis vis prikaisiodavo, burbuliuodavo ir visos mano pamokos baigdavosi saves nuvertinimu, asaromis ir pykciais.. Tie vyrai isivaizduoja, kad ir mes turim vairuoti kaip jie, patys pamirsta, kad kazkada irgi mokesi
QUOTE(Kitty23 @ 2008 03 01, 23:56)
puikiai tave suprantu kaip jautiesi, man irgi taip pat budavo kai mokydavausi su saviskiu vazineti, jis vis prikaisiodavo, burbuliuodavo ir visos mano pamokos baigdavosi saves nuvertinimu, asaromis ir pykciais.. Tie vyrai isivaizduoja, kad ir mes turim vairuoti kaip jie, patys pamirsta, kad kazkada irgi mokesi
Nepasiduok ir toliau sturmuok regitra
Maniskis tai siandien mane irgi labai "padrasino" - pasakiau, kad bijau jog net is aiksteles neisvaziuosiu, jis pasake, kad turbut ir neisvaziuosiu
man reikejo padrasinimo, o jis jau ne pirma karta pasisaipo is mano vairavimo igudziu 
QUOTE(laisla @ 2008 03 02, 00:04)
tikrai labai skaudu kai nepaskatina artimiausias zmogus
QUOTE(laisla @ 2008 03 02, 00:17)
Tai bandysiu susikaupti save įtikinti, kad galiu ir pagaliau paimti ta regitrą. Norėčiau, kad neįsižeistum, bet nenoriu sakyti kada, nes kažkaip baisu kas bus jei neišlaikysiu tai savo skausmelį žinosiu tik aš
Bet greitai jau, net baisu kaip artėja ta diena.
nieko tokio, as tikrai neisizeidziau
QUOTE(Kitty23 @ 2008 03 02, 00:31)
nieko tokio, as tikrai neisizeidziau
Tikiu, kad baisu, man egzaminas kovo 12, o jau dabar pagalvojus baisoka
Linkiu, kad pasisektu ir paimtum regitra!
Nusiteik, kad viskas bus gerai ir islaikysi 
Ačiū, kad supranti
Beje, tau taip pat kuo dideliausios sekmės
QUOTE(laisla @ 2008 03 02, 00:35)
Ačiū, kad supranti
Taip, teks labai nusiteikti. Bet sakiau jei nesijausiu tvirtai tai neisiu 
jei turi galimybe gal dar su instruktorium kokia pamokele pasiimk, paziuresi ka jis sakys
nesakysiu aciu, nes nesiseks
QUOTE(laisla @ 2008 03 02, 00:49)
Nesakyk, nesakyk, aš irgi tuo tikiu
Aš nevažinėsiu su instruktoriumi, kažkodėl nesinori, nes manau, jog važiuot jau moku, bet reikia dėmesį išlaikyt, nesijaudint ir pan. 
va daznai jaudulys pakisa koja, tad svarbiausia pries egzamina pasistenk nusiraminti, susikaupti ir pirmyn
QUOTE(Kitty23 @ 2008 03 02, 00:50)
va daznai jaudulys pakisa koja, tad svarbiausia pries egzamina pasistenk nusiraminti, susikaupti ir pirmyn 
Taip ir darysiu