Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(laisla @ 2008 03 01, 21:15)
verysad.gif Man buvo siaubinga diena šiandien  verysad.gif  Važinėjau su M raide tai net verkiau kaip susipykom su vyru  cray.gif  cray.gif  Jis kaip koks isterikas kriokia, įsivaizduoja, kad aš turiu čia važinėt kaip jis  verysad.gif  Paskui jau suprato, kad kiauliškai elgės tai paklausė ar noriu į aikštelę važiuot pasimokinti...Aš nenorėjau... Man greitai reiks eiti laikyt egzaminą 4 kartą  blush2.gif  Tai net nebežinau ar eiti po šiandienos cirkų.

console.gif nenukabink nosies 4u.gif ir man pirmus kartus panasiai buvo, kai pradejau vazineti su vyru, tai jis lipo is masinos, tai as, ir asaros upeliais bego... bet jis nenusileido, as zinojau, kad man reikia ismokti. susiimk ir vaziuokit ryt i aikstele, tos savarankiskos pratybos tikrai daug duoda smile.gif
Atsakyti
Žinau, kad daug duoda, todėl noriu kiek įmanoma daugiau pavažinėt, bet kai taip susipykstam tai nebelieka ūpo... Dar jam pasakiau, kad atšaukiau egzaminą, tai sako kam atšaukei, eik laikytis ir pan. Iš tiesų neatšaukiau tik norėjau pasižiūret ar jam tikrai atrodo, kad aš tokia prasta vairuotoja ir neišlaikysiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 03 01, 22:15)
verysad.gif Man buvo siaubinga diena šiandien  verysad.gif  Važinėjau su M raide tai net verkiau kaip susipykom su vyru  cray.gif  cray.gif  Jis kaip koks isterikas kriokia, įsivaizduoja, kad aš turiu čia važinėt kaip jis  verysad.gif  Paskui jau suprato, kad kiauliškai elgės tai paklausė ar noriu į aikštelę važiuot pasimokinti...Aš nenorėjau... Man greitai reiks eiti laikyt egzaminą 4 kartą  blush2.gif  Tai net nebežinau ar eiti po šiandienos cirkų.

puikiai tave suprantu kaip jautiesi, man irgi taip pat budavo kai mokydavausi su saviskiu vazineti, jis vis prikaisiodavo, burbuliuodavo ir visos mano pamokos baigdavosi saves nuvertinimu, asaromis ir pykciais.. Tie vyrai isivaizduoja, kad ir mes turim vairuoti kaip jie, patys pamirsta, kad kazkada irgi mokesi doh.gif Nepasiduok ir toliau sturmuok regitra console.gif Maniskis tai siandien mane irgi labai "padrasino" - pasakiau, kad bijau jog net is aiksteles neisvaziuosiu, jis pasake, kad turbut ir neisvaziuosiu mad.gif man reikejo padrasinimo, o jis jau ne pirma karta pasisaipo is mano vairavimo igudziu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty23 @ 2008 03 01, 23:56)
puikiai tave suprantu kaip jautiesi, man irgi taip pat budavo kai mokydavausi su saviskiu vazineti, jis vis prikaisiodavo, burbuliuodavo ir visos mano pamokos baigdavosi saves nuvertinimu, asaromis ir pykciais.. Tie vyrai isivaizduoja, kad ir mes turim vairuoti kaip jie, patys pamirsta, kad kazkada irgi mokesi doh.gif Nepasiduok ir toliau sturmuok regitra console.gif Maniskis tai siandien mane irgi labai "padrasino" - pasakiau, kad bijau jog net is aiksteles neisvaziuosiu, jis pasake, kad turbut ir neisvaziuosiu mad.gif man reikejo padrasinimo, o jis jau ne pirma karta pasisaipo is mano vairavimo igudziu sad.gif

console.gif Nekreipti dėmesio į juos reikia, bet labai skaudu kai artimiausias žmogus neskatina pasitikėjimo savim. Aš irgi nesu sulaukus pasakymo, kad tu gali, tu išlaikysi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 03 02, 00:04)
console.gif Nekreipti dėmesio į juos reikia, bet labai skaudu kai artimiausias žmogus neskatina pasitikėjimo savim. Aš irgi nesu sulaukus pasakymo, kad tu gali, tu išlaikysi... verysad.gif

tikrai labai skaudu kai nepaskatina artimiausias zmogus verysad.gif Bet turim buti stiprios ir irodyti, kad mes viska galim wink.gif Kada laikysi egzamina?
Atsakyti
Tai bandysiu susikaupti save įtikinti, kad galiu ir pagaliau paimti ta regitrą. Norėčiau, kad neįsižeistum, bet nenoriu sakyti kada, nes kažkaip baisu kas bus jei neišlaikysiu tai savo skausmelį žinosiu tik aš verysad.gif Bet greitai jau, net baisu kaip artėja ta diena.
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 03 02, 00:17)
Tai bandysiu susikaupti save įtikinti, kad galiu ir pagaliau paimti ta regitrą. Norėčiau, kad neįsižeistum, bet nenoriu sakyti kada, nes kažkaip baisu kas bus jei neišlaikysiu tai savo skausmelį žinosiu tik aš  verysad.gif  Bet greitai jau, net baisu kaip artėja ta diena.

nieko tokio, as tikrai neisizeidziau wink.gif Tikiu, kad baisu, man egzaminas kovo 12, o jau dabar pagalvojus baisoka sad.gif Linkiu, kad pasisektu ir paimtum regitra! 4u.gif Nusiteik, kad viskas bus gerai ir islaikysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty23 @ 2008 03 02, 00:31)
nieko tokio, as tikrai neisizeidziau wink.gif Tikiu, kad baisu, man egzaminas kovo 12, o jau dabar pagalvojus baisoka sad.gif Linkiu, kad pasisektu ir paimtum regitra! 4u.gif Nusiteik, kad viskas bus gerai ir islaikysi 4u.gif

Ačiū, kad supranti 4u.gif Taip, teks labai nusiteikti. Bet sakiau jei nesijausiu tvirtai tai neisiu verysad.gif
Beje, tau taip pat kuo dideliausios sekmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laisla: 01 kovo 2008 - 23:36
QUOTE(laisla @ 2008 03 02, 00:35)
Ačiū, kad supranti  4u.gif  Taip, teks labai nusiteikti. Bet sakiau jei nesijausiu tvirtai tai neisiu  verysad.gif
Beje, tau taip pat kuo dideliausios sekmės  4u.gif

jei turi galimybe gal dar su instruktorium kokia pamokele pasiimk, paziuresi ka jis sakys wink.gif
nesakysiu aciu, nes nesiseks smile.gif
Atsakyti
Nesakyk, nesakyk, aš irgi tuo tikiu ax.gif Aš nevažinėsiu su instruktoriumi, kažkodėl nesinori, nes manau, jog važiuot jau moku, bet reikia dėmesį išlaikyt, nesijaudint ir pan. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 03 02, 00:49)
Nesakyk, nesakyk, aš irgi tuo tikiu  ax.gif  Aš nevažinėsiu su instruktoriumi, kažkodėl nesinori, nes manau, jog važiuot jau moku, bet reikia dėmesį išlaikyt, nesijaudint ir pan.  blush2.gif

va daznai jaudulys pakisa koja, tad svarbiausia pries egzamina pasistenk nusiraminti, susikaupti ir pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitty23: 01 kovo 2008 - 23:51
QUOTE(Kitty23 @ 2008 03 02, 00:50)
va daznai jaudulys pakisa koja, tad svarbiausia pries egzamina pasistenk nusiraminti, susikaupti ir pirmyn thumbup.gif

Taip ir darysiu ax.gif Vaistų truputį pagersiu žolinių kelias dienas prieš eidama blush2.gif
Atsakyti