Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

ot tai sita buda ir as zinau kur sankaba atleidinejant spaudin gaza po truputi,bet vat mane mokino ,kad kazkaip sankama kartu su gazu...nu prisimint reikes daba biggrin.gif

o gal zinot kur vilniuj glaima pasitreniruot aikstelej su tevais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglincia: 07 kovo 2008 - 15:18
QUOTE(eglincia @ 2008 03 07, 16:15)
ot tai sita buda ir as zinau kur sankaba atleidinejant spaudin gaza po truputi,bet vat mane mokino ,kad kazkaip sankama kartu su gazu...nu prisimint reikes daba  biggrin.gif
o gal zinot kur vilniuj glaima pasitreniruot aikstelej su tevais?

Nu jei kartu minsi sankaba ir gaza, tai manau nlb kas gausis 4u.gif ismok atleisdinet sankaba ir spaust gaza, ir viskas, sita mokesi - jokiu klausimu nekils wink.gif

Beje, matau su estakadom problemu daug kam yra. Teises jau turiu 5 metus, pavyko issilaikyti is 2 karto, nes pirma karta, viska jau buvau gerai padarius, liko estakada, ir... kokia 10 kartu uzgesau, nors zinojau kad po 5 gal jau viskas, bet instruktorius ramino, sako spausk gaza, o as tik rankini atleisdineju, nu ir sankaba aisku, ir gazo nespaudziu, tik vos vos doh.gif ir vis uzgesdavau blink.gif koja nevalingai ant sankabos kalatojas... nu ziauru buvo, kai prisimenu unsure.gif o mane taip mokino kai mokinausi... nes masina buvo dyzelis, dar gal mazesnis kalniukas ir masina pati riededavo atleidziant sankaba.. doh.gif tai vat, nebijokit spaust gazo, kad ir prasikas biski masina, bet svarbiausia neuzgesit 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o man kyla toks klausimas, jeigu as veliau issilaikyciau tas teises, t. y. jau po liepos pirmos, tai man duotu tik laikina pazymejima. Ar galeciau su juo vairuot ES salyse? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 07 kovo 2008 - 15:30
o tai vadinasi ir su b1 tas pats,kad laikinus duos???
Atsakyti
merginos del estakados smile.gif mano budas buvo toks:nu ka uzvaziuoji,sustoji,uztrauki rankini,myni sankaba,ja atleidineji+mini gaza ir....lauki kol masina pritups(tikraja ta zodzio prasme),tada rankinis nuleidziamas ir gazo iki dugno biggrin.gif ir viskas 4u.gif gal visos ir zinot,tiesiog man sitas budas pavyko tik PER EGZAMINA :lotuliukas:bet idealiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marlen: 07 kovo 2008 - 15:48
QUOTE(gatinha2 @ 2008 03 07, 15:29)
Merginos, o man kyla toks klausimas, jeigu as veliau issilaikyciau tas teises, t. y. jau po liepos pirmos, tai man duotu tik laikina pazymejima. Ar galeciau su juo vairuot ES salyse? 4u.gif

pažymėimas nebus laikinas, jį tiesiog reikės po 2 metų užtvirtoint. galios taip pat, kaip ir dabartinios, galėsit vairuot ten, kur galit ir su dabartiniu rolleyes.gif
QUOTE(eglincia @ 2008 03 07, 15:34)
o tai vadinasi ir su b1 tas pats,kad laikinus duos???

nė viena kategorija neišskiriama rolleyes.gif
o štai ir įstatymas
Atsakyti
merginos, kokiose gatvėse yra Kaune žiedai, kurie priklauso Regitros mašrutams?

ir ta sankryža su STOP ženklu?
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 03 07, 15:53)
sraigiausia, o kaip pati manai, ar moki važiuoti? Ar saugiai jauties gatvėj? Klausiu, nes kartais apninka mintys, jog ir išlaikyčiau vieną kartą regitroj tai dar nereikštų, kad eidama po to, pavyzdžiui, dar kartą ir vėl išlaikyčiau. unsure.gif  Beje, kiek kartų jau ėjai?

Ejau 5 kartus blush2.gif
O save labai sunku vertinti. Tie, kurie mane moke vairuoti sako, kad vaziuoju jau normaliai - yra blogiau vairuojanciu ir teises turinciu.
Bet, kad moku vairuoti - nedrisciau pasakyti - vis darau klaidu ir klaideliu.
Gal po kokiu 5 metu vairavimo stazo ir pasakysiu, kad esu gera vairuotoja tongue.gif
Dabar dziaugiuosi tuo, kad dingo vairavimo gatvej baime. Nors vaziuodama laabai stengiuosi niekam netrukdyti (neuzlisti persirikiuodama, nevaziuoti pernelyg letai, nevaziuoti kelio viduriu g.gif ...)

Atsakyti
tuomet ir man reiketu issilaikyti iki liepos,ketinu vaizuot i kauna.
o kokius klausimus glai egzaminuotojas uzduot?
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2008 03 07, 16:46)
merginos del estakados smile.gif mano budas buvo toks:nu ka uzvaziuoji,sustoji,uztrauki rankini,myni sankaba,ja atleidineji+mini gaza ir....lauki kol masina pritups(tikraja ta zodzio prasme),tada rankinis nuleidziamas ir gazo iki dugno biggrin.gif ir viskas 4u.gif gal visos ir zinot,tiesiog man sitas budas pavyko tik PER EGZAMINA :lotuliukas:bet idealiai thumbup.gif

as irgi taip darau smile.gif su instruktorium viskas ok, bet kai su tete bandziau uzvaziuoti, vis gesdavau doh.gif bijau, kad per egzamina nebutu tas pats unsure.gif
niu o visos neislaikiusios svarbiausia nenuleiskit ranku! Jei siandien nepasiseke, nereiskia, kad kitas kartas nebus sekmingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 03 07, 11:17)
Labai užjaučiu, bet neliūdėk labai  console.gif Būtinai pasiseks kitą kartą  4u.gif

O kokią klaidą padarei?

QUOTE(Z*rena @ 2008 03 07, 12:00)
Neliūdėk labai,  console.gif Suprantu, kad liūdna, skaudu, tik baik save kaltinti. Pamatysi, kitą kartą jausiesi žymiai tvirčiau. Kas nutiko? Kelintas bandymas?

Tai kaip savęs nekaltinti, kad tikrai višta tikra esu. verysad.gif Na ką, kaip minėjau papuolė astra. Tai jau tada nesmagu paliko. Nieko, įsėdom, važiuojam, leido pasibandyti mašiną, taip staigiai į aikštelę nevarė. Kaip jau sakiau, ant estakados 3 kartus gesau, nes ta astra tikrai mašinytė ne iš smagiųjų - gęsta nerealiai lengvai, čiut sankabą atleidi ir fsio, blinkt ir viskas.. blink.gif Beje, kas rašė apie tuos legendinius astros posūkius, tai tikra tiesa, kažkokie nenormalūs... Šiaip ne taip užvažiavom, "uošvienės kiemelis" gerai. Prisiparkavau irgi labai gerai, nors labiausiai to ir nenorėjau, nes man sunkiausias būdavo, vis su juo nesisekdavo (lygiagrečiai važiuojamosios dalies kraštui ar kaip ten ). Bet kaip pats regitrininkas pasakė, idealiai pavyko. Nu ką, susivariau T formoj - jau įvažiuodama šiek tiek kliudžiau gairelę ir plius įvažiavau nekaip. Tai pasakė, tiek to, niekas nematė, būk atidesnė, važiuojam. Tai aš tokia šaunuolė, sugebėjau išvažiuodama kliudyti gairelę... fool.gif VĖL... Na ir kaip ant savęs nepykti... sad.gif Važiavau tai pirmą kartą, na bet vistiek... Na jau buvau nusiteikus, kad nieko čia baisaus nebus, kad neišlaikysiu, bet sau už tokią klaidą atleisti negaliu...

[quote=ašei,2008 03 07, 13:18]
Aš irgi neišlaikiau ir taip pat gavau tą prakeiktą astrą verysad.gif iš anksto buvau nusprendus atsisakyt jei gausiu opelį, bet nelaimė mane amžiais traukia, dar regitrininkas buvo labai malonus, ramino, kad nėra visai baisi ta astra... Bet nesugebėjau užvažiuoti ant estakados, niekaip nepajuntu to momento, nors su polo ar golfu tokių bajerių nebūdavo doh.gif
aš tai tik su rankiniu važiuoju, ir jaučiu tikrai tą momentą, nors ir su astra, bet jaučiu. Bet kad manęs sankaba šįkart neklausė, o ir gazas nenormalus, gana sunkiai mynėsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo torrivi: 07 kovo 2008 - 16:58
o tiesa, kad su astra vien tik su sankaba nepavaziuosi neduodant gazo?
Atsakyti