Labai fainas ir gaivus yra užtepas ant duonos:
į varškę įpjaustyk agurko, įdėk porą šaukštų natūralaus jogurto, truputį druskos ir pipirų. Išmaišyk ir tepk ant duonos.
Lengva, greita, skanu, nebrangu ir nekaloringa. Ypač, kai būna karštos dienos ir nesinori sunkaus maisto.
į varškę įpjaustyk agurko, įdėk porą šaukštų natūralaus jogurto, truputį druskos ir pipirų. Išmaišyk ir tepk ant duonos.

Pripjaustai į varškę pomidorų, padruskini, pačesnakini, jeigu reikia ir valgai. Dar grūdėta varškė man labai skanu su virtom ar keptom bulvėm.
Gali įsidėti šaukštą uogienės arba sušaldytų uogų ir medaus - bent žinosi, ką valgai.Ir skaniau, negu gatavos varškės su vaisiais (vaisių kvapas + chemija), tas biškis druskos, kur įdėta, nesijaučia.
Valgo su bulviniais blynais, gal rasi tokiu saldytu...
Dar ipausto silkes gabaliuku ir obuolio ir su bulvem.
Kiba Vokietijoje esi, nes ten tik tokia rasdavau?
Dar ipausto silkes gabaliuku ir obuolio ir su bulvem.
Kiba Vokietijoje esi, nes ten tik tokia rasdavau?
Valgo su bulviniais blynais, gal rasi tokiu saldytu...
Dar ipausto silkes gabaliuku ir obuolio ir su bulvem.
Kiba Vokietijoje esi, nes ten tik tokia rasdavau?
Dar ipausto silkes gabaliuku ir obuolio ir su bulvem.
Kiba Vokietijoje esi, nes ten tik tokia rasdavau?
QUOTE(nerile @ 2005 04 12, 14:44)
Valgo su bulviniais blynais, gal rasi tokiu saldytu...
Dar ipausto silkes gabaliuku ir obuolio ir su bulvem.
Kiba Vokietijoje esi, nes ten tik tokia rasdavau?
Dar ipausto silkes gabaliuku ir obuolio ir su bulvem.
Kiba Vokietijoje esi, nes ten tik tokia rasdavau?
Belgijoj...Ir Svedijoj tik grudeta. Kaip pasiilgau normalaus varskes apkepo ar pyrago...
indelis grūdėtos varškės,
šviežias agurkas,
daug daug krapų,
grietinė, druska pagal skonį ir skanaus su šviežiomis bulvėmis.
tik valgyti reikia iškarto, kadangi agurkai paleidžia sultys ir jos pasidaro vandeningos arba druską dėti vėliau.
dar galima ipjaustyti ridikėlių.
šviežias agurkas,
daug daug krapų,
grietinė, druska pagal skonį ir skanaus su šviežiomis bulvėmis.
tik valgyti reikia iškarto, kadangi agurkai paleidžia sultys ir jos pasidaro vandeningos arba druską dėti vėliau.
dar galima ipjaustyti ridikėlių.

As irgi nieko gudraus neparasysiu, bet darau salotas, visokios darzoves, , svogunas ir butinai kukuruzu, maisau tik su varske, grietines nededu.
QUOTE(nerile @ 2005 04 12, 14:44)
Kiba Vokietijoje esi, nes ten tik tokia rasdavau?
Vokietijoje tai tikrai ne tik grūdėtos yra, manyčiau , kad ir Belgijoje tas pats.Vokietijoje tik ji kitaip vadinasi.Ką vokiečiai "Quark" -varškė- vadina, yra skysta pliurza, sutrinta ir su išrūgom.O ką mes įpratę varške vadinti, jie vadina "Frischkäse". Ta grūdėtoji vadinama "Kerniger Frischkäse".Aš perku "Schichtkäse", jis labiausiai primena mūsų varškę, jis ir naudojamas apkepam ir pyragam.Belgai tiek visko iš Vokietijos importuoja, turėtų ir to "sluoksniuoto sūrio" būti.Jis būna po 500g supokuotas 11x11x6 cm plastmasiniuose indeliuose, nesvarbu kokios firmos.
QUOTE(Amalia @ 2005 04 14, 10:33)
Vokietijoje tai tikrai ne tik grūdėtos yra, manyčiau , kad ir Belgijoje tas pats.Vokietijoje tik ji kitaip vadinasi.Ką vokiečiai "Quark" -varškė- vadina, yra skysta pliurza, sutrinta ir su išrūgom.O ką mes įpratę varške vadinti, jie vadina "Frischkäse". Ta grūdėtoji vadinama "Kerniger Frischkäse".Aš perku "Schichtkäse", jis labiausiai primena mūsų varškę, jis ir naudojamas apkepam ir pyragam.Belgai tiek visko iš Vokietijos importuoja, turėtų ir to "sluoksniuoto sūrio" būti.Jis būna po 500g supokuotas 11x11x6 cm plastmasiniuose indeliuose, nesvarbu kokios firmos.
Tai tas @frisch@ irgi skystalas, panasu i balta skysta suri, man tai nepatiko; o quark tai tik su uogom, bet atitinka varskes krema jogurtini LT. Gal ir yra, nors atrodo, atidziai ziurejau...Aciu uz patarimus, butinai placiau akis atmerksiu
