Įkraunama...
Įkraunama...

Užspaustos kaklo kraujagyslės

Man dar kitaip darosi, kartais "susiaurėja " regėjimas, matau kaip per tunelį, galvojau regėjimas sutrikęs, pasirodo matau idealiai, pastaruoju laiku pradėjo su rankom kažkas darytis, tai tirpsta, dreba taip lyg rankų viduje tekėtų elektros srovė, tokiais amulkiais ir dažnais impulsais, galvojau skydliaukė čia kalta, bet pasirodo čia gali būti užspausti kaklo nervai, tik dabar reikia galtinai išsitirti, sako jog dar ir slankkstekliai yra pasislinkę. Kažin nuo ko pirma pradėti?nuo neurologo? angiochirurgo, ar tiesiai pas manualist1 nuotraukas pasidarius? blush2.gif
Atsakyti
As eiciau pas seimos gydytoja, o jau jinai zinos kur nukreipti. g.gif
Atsakyti
del regejimo nueik pasitikrinti konkreciai del gliaukomos.
del sios ligos regejimas nepablogeja, bet mazeja akiplotis.

QUOTE(roberta23 @ 2010 02 03, 14:03)
Man dar kitaip  darosi, kartais "susiaurėja " regėjimas, matau kaip per tunelį, galvojau regėjimas sutrikęs, pasirodo matau idealiai, pastaruoju laiku pradėjo su rankom kažkas darytis, tai tirpsta, dreba taip lyg rankų viduje tekėtų elektros srovė, tokiais amulkiais ir dažnais impulsais, galvojau skydliaukė čia kalta, bet pasirodo čia gali būti užspausti kaklo nervai, tik dabar reikia galtinai išsitirti, sako jog dar ir slankkstekliai yra pasislinkę. Kažin nuo ko pirma pradėti?nuo neurologo? angiochirurgo, ar tiesiai pas manualist1 nuotraukas pasidarius? blush2.gif

Atsakyti
Sveikos merginos, matau rupesteliai kamuoja, kadangi esu perejus labai daug daktaru del svaigimo ir uzimo ausyse, bei visu kitu problemeliu pabandysiu patarti.
Roberta -tau reikia issitirti akiu dugna (ne regejime esme) gali buti padidejes akyspudis, (rtaigi pirmiau reikia kreiptis pas ausu , akiu gyditoja, beje gali but ir viduriniuosiuos ausies uzdegiams ) Jei ten tvarkoj , pirmyn pas neurologa (kaklo nuotrauka, nugaros , gali but ir slanksteliai pasislinke ir ataugos kakle ) tuomet aisku pas masazista, o jei su siais prioblemu nera tai jau reikia pasitikrint kaklo kraujagysles. (pas angiochirurga siuncia jau ne seimos gyditojas, o neurologas ).Jei ir neurologas sakys, kad viskas gerai tai jau nervukai streikuoja .
Papildyta:
QUOTE(Irvel @ 2010 02 01, 20:03)
Labas.

Ieskodama internete informacijos apie kaklo kraujagysliu problemas, radau sia tema. Ko tik nera Supermamoje. Temos visais klausimais.  biggrin.gif Tik sita labai jau giliai nugrimzdusi, senai kas cia besilanke.

Siandien israse man siuntima atlikti kaklo kraujagysliu echoskopija. Keistu reiskiniu vyksta su manim. Saltu oru geriau. O va vasara budavo negaliu i lauka iseiti, atrodo, kad man plesia visa oda nuo galvos, nei paliest negaliu. Atrodo, net plaukai skauda. Ir saltis krecia tuo metu. Ir ausyse simtas ziogu cirpia. Gydytoja sako, kad cia beda su kaklo kraujagyslemis. Tai va, vaziuosiu daryt echoskopija. Pradejau bijot insulto  g.gif

labutis, oi zinok ir man visko buvo , pasiskaitinek temuke daug joje parasyta ir sukausi i viena puse, paskui zeme po kojom pradejo linguot, silumos is vis nepernesiau ir jura ose ausyse, buvo nusprende kad nepakankama kraujotaka galvoje, nes ir galva labai daznai skaudejo . tai as aip interneto auka, kaip ir tu, ,labai bijodama insulto nulekiau pas jau apkalbeta profesoriu-nepabijosiu ir pavarde pasakyt Pauliukas, jis man nustate, kad yra desnes sa atsisakojimas ir uzsilenkus kaip kabliukas, kraujas sake jau beveik visai nebeteka doh.gif Dvi valandas jis mane apziurinejo, pora kartu kai uzspaude kraujagysles galvojau tikrai nebeatsikelsiu unsure.gif Isvada aiski, reikia operacijos, kol sulauksiu prirase kalna plecianciu, nuo kuriu ejo ne geryn o blogyn (tirpdavo liezuvis, mete i sonus , galva is vis atrode plis) taip neapsikentus atsiduriau KMUK , ten atliko pakartotinai tyrimus, bet kraujotakos nepakankamumo kaip ir nelabai rado .Pradejau gert vaistukus nuo nervu ir isvykau i Vilniu, pas angiochirurga, ten padare dar viena tyrima, kadangi nesutapo nuomones del operacijos kraujagysles geros bigsmile.gif , tiesa ta viena tikrai ne taip atsisakojus, bet sake trecdaliui zmoniu taip yra, o kraujotaka nesutrikus) .Taigi po saviates , jau tapetavau kambarius, galva nustojo svaigt ir zeme linguot biggrin.gif Aisku buna kad apsvaigsta kartais, bet as turiu kakle ataugas verysad.gif
Parasyk po echoskopijos kaip sekesi, jei nustatys kraujotas sutrikima prasyk siuntimo i vILNIU pas angiochirurgus greitosios pagalbos ligonine ) ten jie padarys rimtesniu tyrimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas. As jau po echoskopijos. Nieko tokio, kas galetu tureti itakos blogai savijautai. Desineje puseje kiek susiaurejus kraujagysle, bet atseit nezymiai ir tai nieko baisaus. g.gif Gydytoja sako, kad gal man bedos del stuburo. Dabar turiu siuntima rentgenui.
Matysiu, ka ten pamatys. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2010 02 26, 23:01)
Labas. As jau po echoskopijos. Nieko tokio, kas galetu tureti itakos blogai savijautai. Desineje puseje kiek susiaurejus kraujagysle, bet atseit nezymiai ir tai nieko baisaus.  g.gif Gydytoja sako, kad gal man bedos del stuburo. Dabar turiu siuntima rentgenui.
Matysiu, ka ten pamatys.  g.gif

ar gali dėl užspaustų kaklo kraujagyslių kilti kraujospūdis? Man iš pradžių pradeda skaudėti kaklą, o tada pakyla kraujospūdis... g.gif
Atsakyti
Aš irgi dėl panašių problemų emiau lankytis pas gydytojus-skaudejo ir svaigo galva, peciu juosta. Ėme sildyt, skyre elektros sroves(bergmano berods). pradejau darytis masažą-pasekme sunkiai bepaeinu kojomis, matyt sujudino stuburą. Skausmas neapsakomas- plinta i koja, nebezinau ne ka daryt. Į ką dabar besikreipt?esu nevilty verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dajana03: 02 balandžio 2010 - 16:19
O ką reiškia skelozuotos kaklo kraujagysles? Ar dėl to gali skaudėti galva, na ne ta žodį parašiau, gelti galvą be perstojo?
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2010 02 26, 23:01)
Labas. As jau po echoskopijos. Nieko tokio, kas galetu tureti itakos blogai savijautai. Desineje puseje kiek susiaurejus kraujagysle, bet atseit nezymiai ir tai nieko baisaus.  g.gif Gydytoja sako, kad gal man bedos del stuburo. Dabar turiu siuntima rentgenui.
Matysiu, ka ten pamatys.  g.gif

Nesuprantu, kodel toks aklas tikejimas daktarais. Kaip suprasti- nieko baisaus, tik susiaurejusios kraujagisles...
Na, ar jus pati suprantat ka rasot? ar zinot kokios pasekmes laukia, nuo tokiu nieko baisaus, dalyku, na jei ne po metu tai po 10-15 tikrai.
Na, bet po tokiu diagnoziu eilini karta isitikinu, kad idejiniu gydytoju jau labai mazai(nykstanti rase), niekam net neidomu kas ir kaip, jaigu mato, kad zmogus nieko apie savo sveikata nenusimano, tai ir gyvena va taip farmacija ir kiti suinteresuoti asmenys, kad zmones sirgtu ..
Tikiuosi, kad viena diena pradesit savim rupintis, kol nevelu.
Na nebent patinka pinigus vaistams metyti. Na nepykit, kad taip uzsipuoliau, bet gal kuri atsitokesit, na o jaigu reikia pagalbos, kreipkites i AZ

Atsakyti
QUOTE(kroska19 @ 2010 03 29, 14:05)
ar gali dėl užspaustų kaklo kraujagyslių kilti kraujospūdis? Man iš pradžių pradeda skaudėti kaklą, o tada pakyla kraujospūdis... g.gif

Bedu del kraujospudzio neturiu. schmoll.gif

Jurgita79, nepykstam. 4u.gif Tik kodel nusprendet, kad nesirupinam? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irvel: 24 balandžio 2010 - 17:36
Sveikos merginos 4u.gif perskaiciau visa tema ir nusprendziau parasyti. Man jau beveik metai uzeina galvos svaigimas, dazniausiai rytais, arba kai sapnuoju, nakti tirsiog prabundu nuo to, galva svaigsta taip , kad kambaris aplinkui sukasi, pradeda pykinti verysad.gif , paskutiniu metu nakti ir paryciaisi tirpsta rankos, as pries pusmeti dariausi kaklo kraujagysliu ehoskopija, bet nieko blogo nerado, visus imanomus tyrimus man dare niekas nieko neranda, ar cia man reiketu gal pas angiohirurga kreiptis ar cia kraujotakos nepakankamuma?
Papildyta:
I dar ar per ehoskopija galejo pamatyri uzspaustas kraujagysles, ka aplamai ji rodo?
Atsakyti
Mano bendradarbei lygiai tokie pat pozymiai, tai jai yra sutrikusi kraujotaka.

Taip, ehoskopuojant mato kur kiek uzkalkeje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irvel: 24 balandžio 2010 - 19:17