Įkraunama...
Įkraunama...

Užspaustos kaklo kraujagyslės

QUOTE(Savannaa @ 2011 01 23, 19:03)
Gravi, o kodel jo negerbia...?

aha, labai domu ... g.gif man atrodo kad cia tik "pliotkai" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2011 01 23, 20:16)
aha, labai domu ... g.gif  man atrodo kad cia tik "pliotkai"  biggrin.gif

labai daug skaitineju noreciau prisijungti i jusu pokalbius turiu VD galvoju kad gali buti uzspaustos kaklo kraujagisles pries du metus tyre sake viskas ok tai labai sudomino daktaras Pauliukas zadu pas ji kada nors apsilankyti nes nustebau kad vieni randa kiti neranda nieko per 4 metus turejau visokiu bedu ir PA buvo dabar galva lyg plaukiotu skauda daznai gyvenu antrus mrtus be vaistu pries tai geriauAD vartoju papildus ir geriu arbatas
Atsakyti
įdomiai parašyta apie smegenų kraujotakos nepakankamumas,simptomus,nuotraukų pridėta,čia kaip suprantu Pauliuko
Atsakyti
tada pasakykit kita koki tikrai gera kraujagysliu specelista kad ir privaciaj,jej tas blogas niekaip nedaejna jej padaro kraujagysliu tirima ir pamato kad tikrai kakle per pus maziau ejna kraujo i galva negu turi ejti,ir duoda plecenciu,tai kodel neiesko butent tos vietos ar to susiaurejimo,kad ji sutvarkytu,jej zmonem po 30 metu ir jau tas kraujas vos prateka tai kas bus po 20 metu?negi pastoviaj reikia nesiotis maiseli vaistu kaip bobutej ir ryt saujom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darex @ 2011 01 23, 23:49)
tada pasakykit kita koki tikrai gera kraujagysliu specelista kad ir privaciaj,jej tas blogas niekaip nedaejna jej padaro kraujagysliu tirima ir pamato kad tikrai kakle per pus maziau ejna kraujo i galva negu turi ejti,ir duoda plecenciu,tai kodel neiesko butent tos vietos ar to susiaurejimo,kad ji sutvarkytu,jej zmonem po 30 metu ir jau tas kraujas vos prateka tai kas bus po 20 metu?negi pastoviaj reikia nesiotis maiseli vaistu kaip bobutej ir ryt saujom smile.gif

kalbat kaip apie mane, man lygiai trisdesimt metu ir rankinej visada maiseli vaistu nesiojuosi verysad.gif
pasidalinkit patirtimi, jei pas jus uzspaustos kaklo kraujagysles, ar jauciate fizini skausma paspaudus kakla, na tarkim paspaudus ties kaukoles kamienu, ar jauciate fizini skausma? nekalbu apie svaigimus, ranku/koju tirpimus...
Atsakyti
QUOTE(kroska19 @ 2011 01 24, 20:10)
kalbat kaip apie mane, man lygiai trisdesimt metu ir rankinej visada maiseli vaistu nesiojuosi verysad.gif
pasidalinkit patirtimi, jei pas jus uzspaustos kaklo kraujagysles, ar jauciate fizini skausma paspaudus kakla, na tarkim paspaudus ties kaukoles kamienu, ar jauciate fizini skausma? nekalbu apie svaigimus, ranku/koju tirpimus...

paspaudus kaip ir neskauda,bet pavargus pradeda skaudėti,nereik nei spausti,man tada ir kaklą,ir galvą skauda.

Kaip jums su ūžimu ausyse,ar visiems taip ūžia kaip ir man?Man kiekvieną dieną jau antras mėnuo nepraeina,neprigirdžiu.Galima sakyti,kad jau įpratau,tik tyloj nervina tas triukšmas galvoj,o kai esu gatvėj,tai net kartais bandau įsiklausyt ar jis pas mane vis dar yra. Pradėjau lankyt šildymus,darau pratimus,tai dabar dar pablogėjo,bet sakė taip visad būna,tik po procedūrų turėtų pagerėt
Atsakyti
QUOTE(ugzzy @ 2011 01 25, 08:41)
paspaudus kaip ir neskauda,bet pavargus pradeda skaudėti,nereik nei spausti,man tada ir kaklą,ir galvą skauda.

Kaip jums su ūžimu ausyse,ar visiems taip ūžia kaip ir man?Man kiekvieną dieną jau antras mėnuo nepraeina,neprigirdžiu.Galima sakyti,kad jau įpratau,tik tyloj nervina tas triukšmas galvoj,o kai esu gatvėj,tai net kartais bandau įsiklausyt ar jis pas mane vis dar yra. Pradėjau lankyt šildymus,darau pratimus,tai dabar dar pablogėjo,bet sakė taip visad būna,tik po procedūrų turėtų pagerėt

mane irgi vargina pastovus uzimas galvoje,cypia ir cypia,diena nakti,betkada..tirpsta koju galai,kartais ranka,jauciu sanariu skausma,einu pas gydytojus,tik antidepresantus raso,kol kas tik menesi geriu,pagerejimo ner...sunku gyventi bet vis turiu vilti kad kazkas pasikeis,pradejau tiketi kad man irgi gali buti panasios problemos apie ka cia kalbat,nors daugelis sako tai vegetacine distonija...
Atsakyti
QUOTE(Rasmike @ 2011 01 25, 10:47)
mane irgi vargina pastovus uzimas galvoje,cypia ir cypia,diena nakti,betkada..tirpsta koju galai,kartais ranka,jauciu sanariu skausma,einu pas gydytojus,tik antidepresantus raso,kol kas tik menesi geriu,pagerejimo ner...sunku gyventi bet vis turiu vilti kad kazkas pasikeis,pradejau tiketi kad man irgi gali buti panasios problemos apie ka cia kalbat,nors daugelis sako tai vegetacine distonija...

aišku,dabartinis gyvenimo tempas sukelia daug streso ir nerimo bei įtampos,bet,manau,kai kurie daktarai tiesiog pradėjo tuo piktnaudžiauti,sakydami,kad visos ligos nuo nervų.Taip nervinė įtampa bei stresas gerokai paaštrina kokią ligą(kaip tarkim mano atveju),bet sakyti,kad tai tik nuo nervų-taip nėra. 3 kartus teko lėkt į ligoninę,kai buvo užėjęs stiprus galvos svaigimas.2 kartus buvau KMUK- tai tos ligoninės daktarai man tiesiog diagnozavo nervinį išsekimą,bei pasiūlė kreiptis pas psichiatrus. Sykį važiavau į kitą klinikinę ligoninę-tai ten pasiūlė eiti pas neurologą,kad atliktų tyrimus. Žinok žmogau ką tokiu atveju daryt...o savijauta nė kiek negerėja,tik prastėja.Gerai,kad neuro iškart pasiūlė echo pasidaryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugzzy: 25 sausio 2011 - 11:23
QUOTE(daivonce @ 2011 01 23, 21:57)
labai daug skaitineju  noreciau prisijungti i jusu pokalbius turiu VD galvoju kad gali buti uzspaustos kaklo kraujagisles pries du metus tyre sake viskas ok tai labai sudomino daktaras Pauliukas zadu pas ji kada nors apsilankyti nes nustebau kad vieni randa kiti neranda nieko per 4 metus turejau visokiu bedu ir PA buvo dabar galva lyg plaukiotu skauda daznai gyvenu antrus mrtus be vaistu pries tai geriauAD vartoju papildus ir geriu arbatas

Kodel Pauliukas visiems "randa" ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ugzzy @ 2011 01 25, 11:41)

o kaip jums kraujospudis? nekyla?
Atsakyti
QUOTE(kroska19 @ 2011 01 25, 20:30)
o kaip jums kraujospudis? nekyla?

pas mane jis žemas.
Atsakyti
QUOTE(ugzzy @ 2011 01 26, 10:12)
pas mane jis žemas.

pas mane jis kyla,norejau paklausti kas turite pastovu cypima galvoje,jums tas cypimas nebuvo labai garsus kai pabundat miegodami?ar tiesiog po miego,man atrodo kad ash kare buciau ,ir saudo is visu pusiu kaip cypia,sakes..veliau lyg tas cypimas sumazeja,ir man tas cypimas netolygus kad cypia,o cypauja kaip kokia melodija..tarkim su pauzem,sakes kaip vargina,o kur da veido tirpimas,koju galu tirpimai,kiti negalavimai?gavau pagaliau siuntima vel pas neurologa,tai bandysiu kazka tirtis,ypac del galvos nerimauju...beje del spaudimo man jis sokinejantis ir gan daznai,turejau ir panikos ataku,ir visko buvo..siaip jei pakila spaudimas tai iki 145/90,ne daugiau,labai vargina silpna,sanarius skauda..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasmike: 26 sausio 2011 - 12:37