Įkraunama...
Įkraunama...

Užspaustos kaklo kraujagyslės

QUOTE(kroska19 @ 2011 04 04, 06:26)
del stuburo jus neteisi, per stubura eina pagrindines maitinancios kraujagysles, ypac kaklineje dalyje...ir esant osteochondrozei, artrozei, spaudziamos tos kraujagysles ir atsiranda kraujotakos nepakankamumo pozymiu, bent jau man taip... verysad.gif

reiškia dar vilties yra bigsmile.gif man darė grynai dėl nugaros skausmų juosmens srity rentgeną (šonu reikėjo stovėt), rezultatai ketvirtadienį bus. Tai jei diagnozėj girdėsiu "osteochondrozė" ar "artrozė", prašysiuos pas krajagyslių chirurgą rolleyes.gif

O kokiu būdu/tyrimu jum patvirtino, kad yra kraujotakos nepakankamumas? Ir ar pasveikot nuo tų baisybių? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stabi @ 2011 04 04, 11:25)

O kokiu būdu/tyrimu jum patvirtino, kad yra kraujotakos nepakankamumas? Ir ar pasveikot nuo tų baisybių?  ax.gif

Echoskopu.Viskas priklauso nuo to,kodėl ji nepakankama. Gal įgimta siauresnė ar užsirietus kraujagyslė, gal ją spaudžia stuburo kokios dalies pokyčiai. Man sakė,kad įgimta siauresnė,nieko nepadarysi.Nors ir pas mane stuburo tarpslanksčių susiaurėjimas,ir būtent kakle.

Man dukros auklėtoja pasakojo,kad pas ją įgimta užsilenkus kraujagyslė (kakle ar galvoj neįsidėmėjau ),jai nuolat temdavo akyse,kartais alpdavo. Viskas susitvarkė po to,kai išoperavo jai kojos išsivertusias venas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(stabi @ 2011 04 04, 03:33)
Sveikos, prisijungsiu prie ligoniukų ir aš  4u.gif
Mane domina toks klausimas: ar gali būt kraujotakos nepakankamumo požymis dusulys?  g.gif
Mane kankina:

*jausmas, kad negaliu iki galo įkvėpt oro (būna nuolatos jau keli metai);
  po to sekė atminties suprastėjimas, depresija;
*prieš kelias dienas pradėjo suktis galva (lb panašiai i jūrligę  lotuliukas.gif );
dar stuburą senai skauda, bet kaip suprantu čia kraujagyslių nerasta, tik kakle būna... tj išeitų stuburukas ne prie ko.

man taip pat yra visi sitie simtomai bet as priskirciau juos prie depresijos ar jus nesigydete depresijos jeigu jau yra nustatyta,manau kad geriantvaistus nuo depresijos tai yra antidepresantus ,turetu sitie simtomai praeiti idomu ka kitos merginos mano?
Atsakyti
QUOTE(ugzzy @ 2011 04 04, 12:16)
Echoskopu.Viskas priklauso nuo to,kodėl ji nepakankama. Gal įgimta siauresnė ar užsirietus kraujagyslė, gal ją spaudžia stuburo kokios dalies pokyčiai. Man sakė,kad įgimta siauresnė,nieko nepadarysi.Nors ir pas mane stuburo tarpslanksčių susiaurėjimas,ir būtent kakle.

Man dukros auklėtoja pasakojo,kad pas ją įgimta užsilenkus kraujagyslė (kakle ar galvoj neįsidėmėjau ),jai nuolat temdavo akyse,kartais alpdavo. Viskas susitvarkė po to,kai išoperavo jai kojos išsivertusias venas. g.gif

O jus nebandėt gert kraujagysles plečiančių? Aš va vakar pabandžiau išgert, tai naktį nežinau ar nuo jų ar nuo ko kito pora val neužmigau, bet ryte užtat kaip tai pagerėjo ax.gif
Ketvirtadienį buvau pas savo gyd., dėl nugaros rentgeno (kaip supratau tyrė tik juosmens srity) ir lb nustebau, kai pasakė, kad kaulinių pakitimų nerasta, o gyd. dar paklausė ar tikrai man skauda blink.gif o skauda tikrai, nes net dešine koja iki galo nepriminu, kai vaikštau, ir petys dešinys visada aukščiau... išrašė siuntimą pas neurologą... žiūrėsim, ar ką ras.

QUOTE(daivonce @ 2011 04 07, 14:46)
man taip pat yra visi sitie simtomai  bet as priskirciau juos prie depresijos ar jus nesigydete depresijos jeigu jau yra nustatyta,manau kad geriantvaistus nuo depresijos tai yra antidepresantus ,turetu sitie simtomai praeiti idomu ka kitos merginos mano?

Na man ta depresinė nuotaika, apatija tikrai yra, bet kaip tai manau, kad ji tik kitos ligos šalutinis produktas, ar kaip čia pavadint biggrin.gif Dėl deguonies trūkumo ilgą laiką ji savaime atsiranda (kas manau man ir yra), nes atsirado greit po to oro trūkumo, o ir kitos priežasties lyg nebuvo tai depresijai rastis unsure.gif
Pauliuko straipsniuky skaičiau, kad jei depresija gydoma ir pasidaro geriau, bet paskui ji vėl pasikartoja, tai reik kitur priežasties ieškot (aš nesigydžiau, bet dėl visa ko parašiau). O jūs pagijote jau? 4u.gif

Lb daug prirašiau, bet dar parašysiu lotuliukas.gif
Pastebėjau, kad man daug geriau, kai kažkur krūtinės srity atsiremiu į kietą atlošą ir taip kaip užsikabinu už jo nugara... tj pati nusprendžiau, kad ten kažkas negero smile.gif todėl keliausiu pas kraujagyslių chirurgą aiškintis be siuntimo. Nu bet jei ten nieko nepasakys.... tj doh.gif ... sekantys mano batai bus popieriniais padais lotuliukas.gif
Atsakyti
Stabi,o kokius pleciancius geri?mano spaudimas mazas,tai labai bijau,kad daugiau nesumazetu.Seip geriu cavintona.Gal dar kokiu patartumet,nes tie svaigimai su uzimais baigia isvaryt is proto verysad.gif
Atsakyti
Aš gėriau Agapurin kapsules. O patart, žinokit, nieko negaliu... 100metu sveitainėj rašo, kad šie vaistai (kaip ir dauguma plečiančių) mažina kraujospūdį sad.gif ... nebent kava užgertumėt biggrin.gif
Atsakyti
Geriu plečiančius. Dabar net ampules leidžiu. Bet matau,jog niekas nepadeda...ieškau kitų būdų,noriu visai be vaistų apsieiti.Ir nuolat stebiu savo savijautą,tai pastebėjau,kad per pilnAtį labai gerai jaučiuosi,delčioj pablogėja. Prieš mm pablogėja,na,ir aišku paverkus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugzzy: 08 balandžio 2011 - 20:09
QUOTE(ugzzy @ 2011 04 08, 20:06)
Geriu plečiančius. Dabar net ampules leidžiu. Bet matau,jog niekas nepadeda...ieškau kitų būdų,noriu visai be vaistų apsieiti.Ir nuolat stebiu savo savijautą,tai pastebėjau,kad per pilnAtį labai gerai jaučiuosi,delčioj pablogėja. Prieš mm pablogėja,na,ir aišku paverkus...

Mano galva, jei jau naudojat vaistus, tuo labiau leidžiamus, tai savijauta turėtų ženkliai pagerėti g.gif ... gal kažkas kita dar yra jūsų sveikatėlei (galimai cholesterolio sankaupos ar kalcio druskos dar yra viduje kraujagyslių, tai tas plėtimas ir nevyksta kaip kad turėtų).
Šiaip ar taip reikėtų gerinti ir pačio kraujo kokybę, tarkim hemoglobino (prisijungia deguonį jo dėka) kiekį kraujyje - turėtų siekti netoli viršutinės ribos (norma 120-160 g/l). Na, bet jau čia ir šeimos gydytojas turėtų išaiškint būdus, ką daryt, kad galėtumėt thumbup.gif gyvent.
Atsakyti
QUOTE(stabi @ 2011 04 08, 21:48)
Mano galva, jei jau naudojat vaistus, tuo labiau leidžiamus, tai savijauta turėtų ženkliai pagerėti  g.gif  ... gal kažkas kita dar yra jūsų sveikatėlei (galimai cholesterolio sankaupos ar kalcio druskos dar yra viduje kraujagyslių, tai tas plėtimas ir nevyksta kaip kad turėtų).
Šiaip ar taip reikėtų gerinti ir pačio kraujo kokybę, tarkim hemoglobino (prisijungia deguonį jo dėka) kiekį kraujyje - turėtų siekti netoli viršutinės ribos (norma 120-160 g/l). Na, bet jau čia ir šeimos gydytojas turėtų išaiškint būdus, ką daryt, kad galėtumėt  thumbup.gif  gyvent.

dariausi tyrimus,viskas norma. Yra ir psichologinių priežasčių kodėl taip yra...tiesiog gaunasi uždaras ratas.
Geriausias vaistas nuo to būtų sportas smile.gif ir plečiantys,ir antidepresantas ir gera nuotaika bei energija. Dabar bandau susigyventi su ta mintimi, o po to tikiu,kad pavyks tą pradėt daryt (d bėgiojimas man labiausiai prie širdies), kad ir kaip man sunku tam prisiversti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ugzzy @ 2011 04 09, 10:58)
dariausi tyrimus,viskas norma. Yra ir psichologinių priežasčių kodėl taip yra...tiesiog gaunasi uždaras ratas.
Geriausias vaistas nuo to būtų sportas  smile.gif ir plečiantys,ir antidepresantas ir gera nuotaika bei energija. Dabar bandau susigyventi su ta mintimi, o po to tikiu,kad pavyks tą pradėt daryt (d bėgiojimas man labiausiai prie širdies), kad ir kaip man sunku tam prisiversti  doh.gif

na va, žinot jau laimės receptą, belieka tik imtis darbo biggrin.gif ... kaip kažkas yra sakęs "nereikia stengtis daryti, o reikia daryt"... sėkmės darbuojantis ir daugiau optimizmo gyvenime mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

As dar vienas is tu kuriam diagnozuota kaklo kraujagysliu uzspaudimas. Aisku diagnozes autorius ponas Pauliukas smile.gif Isvada- oprecija.

Klausimas tik ar ryztis tam? Siaip 80% pasiryzes, vardan geresnes sveikatos.
Mane kamuoja tokie negalavimai:
*Aukstas kraujospudis (sokinejantis)-nelabai padeda vaistai;
*Bloga savijauta;
*Galvos skausmai;
*Uzymas ausyse:

Tirtas belenkiek, ir niekas neranda priezasciu, visi skiria tik vaistus, gydomi simptomai, o ne ligos priezastis. Ir viena diena atradau Pauliuka, kuris atlikes tyrimus teigia zinas kas man yra ir kad po operacijos galiu buti visiskai sveikas. man tai ziauriai graziai skamba. BUTI VISISKAI SVEIKAS PO TO KAI JAUTI KAD TAU PATI JAUNYSTEO SAVIJAUTA KAI PENSININKO.

Norejau paklausti zmoniu kurie turejo tas stebuklingas Pauliuko operacijas, kaip?
Pasveikot?Padejo?

Atsakyti
QUOTE(Tauranas @ 2011 05 10, 22:23)
Sveiki,
As dar vienas is tu kuriam diagnozuota kaklo kraujagysliu uzspaudimas. Aisku diagnozes autorius ponas Pauliukas smile.gif Isvada- oprecija.

na,man diagnozavo ne Pauliukas,bet kita daktarė neurologė,lankiausi dar pas kitą neorologę ir abi teigia,jog operacijos nereikia-nors simptomai ir labai nemalonūs,bet gultis po peiliu nėra prasmės.
Greit bus metai,kai savijauta pablogėjo,ir per tą laiką visi daktarai teigia,kad priežastys psichologinės. Pergavok apie save,prisimink kas sukelia prastesnę savijautą (man būna visaip,kartais jaučiuosi labai sveika,kartai būna labai prastai). Gal geriau pereik psichoterapijos kursą, nei pirma gulkis ant operacinio stalo.
Atsakyti