QUOTE(ugzzy @ 2011 04 04, 12:16)
Echoskopu.Viskas priklauso nuo to,kodėl ji nepakankama. Gal įgimta siauresnė ar užsirietus kraujagyslė, gal ją spaudžia stuburo kokios dalies pokyčiai. Man sakė,kad įgimta siauresnė,nieko nepadarysi.Nors ir pas mane stuburo tarpslanksčių susiaurėjimas,ir būtent kakle.
Man dukros auklėtoja pasakojo,kad pas ją įgimta užsilenkus kraujagyslė (kakle ar galvoj neįsidėmėjau ),jai nuolat temdavo akyse,kartais alpdavo. Viskas susitvarkė po to,kai išoperavo jai kojos išsivertusias venas.
O jus nebandėt gert kraujagysles plečiančių? Aš va vakar pabandžiau išgert, tai naktį nežinau ar nuo jų ar nuo ko kito pora val neužmigau, bet ryte užtat kaip tai pagerėjo
Ketvirtadienį buvau pas savo gyd., dėl nugaros rentgeno (kaip supratau tyrė tik juosmens srity) ir lb nustebau, kai pasakė, kad kaulinių pakitimų nerasta, o gyd. dar paklausė ar tikrai man skauda

o skauda tikrai, nes net dešine koja iki galo nepriminu, kai vaikštau, ir petys dešinys visada aukščiau... išrašė siuntimą pas neurologą... žiūrėsim, ar ką ras.
QUOTE(daivonce @ 2011 04 07, 14:46)
man taip pat yra visi sitie simtomai bet as priskirciau juos prie depresijos ar jus nesigydete depresijos jeigu jau yra nustatyta,manau kad geriantvaistus nuo depresijos tai yra antidepresantus ,turetu sitie simtomai praeiti idomu ka kitos merginos mano?
Na man ta depresinė nuotaika, apatija tikrai yra, bet kaip tai manau, kad ji tik kitos ligos šalutinis produktas, ar kaip čia pavadint

Dėl deguonies trūkumo ilgą laiką ji savaime atsiranda (kas manau man ir yra), nes atsirado greit po to oro trūkumo, o ir kitos priežasties lyg nebuvo tai depresijai rastis
Pauliuko straipsniuky skaičiau, kad jei depresija gydoma ir pasidaro geriau, bet paskui ji vėl pasikartoja, tai reik kitur priežasties ieškot (aš nesigydžiau, bet dėl visa ko parašiau). O jūs pagijote jau?
Lb daug prirašiau, bet dar parašysiu
Pastebėjau, kad man daug geriau, kai kažkur krūtinės srity atsiremiu į kietą atlošą ir taip kaip užsikabinu už jo nugara... tj pati nusprendžiau, kad ten kažkas negero

todėl keliausiu pas kraujagyslių chirurgą aiškintis be siuntimo. Nu bet jei ten nieko nepasakys.... tj

... sekantys mano batai bus popieriniais padais