Įkraunama...
Įkraunama...

Gerosios bakterijos

Bandėm Gefilus lašus, nepadėjo. Bogaia padėjo, daugiau nei pusmetį vartojom. Dabar jau tik retkarčiais duodu, išauga gal vaikas....
Atsakyti
Mes tai nustojome naudoti vasitininkų kišamus probiotikus , kai įsigijome EasiYo jogurtų gamybos aparatą ir pačius EasiYo jogurtus. Tai namuose pasigaminame tikrai gyvą jogurtą . Be to juose yra visas gerųjų bakterijų rinkinys.
Atsakyti
Geriant antibojotikus duodu - "enterol", po jų - "Linex" (vaistą, nes yra tuo pačiu pavadinimu ir maisto papildas, tai žiūrėkit) arba "Bifolac".
Atsakyti
Mano mažoji viduriuodama negali vartoti "Enterol", nes išvemia šį vaistą. Gal kas susidūrėte su tokia problema? Kuo pakeičiate "Enterol"?
Atsakyti
sveikos,
mano vaikuciai tai priklausomi nuo ACIDOLAC JUNIOR meskuciu smile.gif nera problemos kaip isiulyti suvalgyti, o maziukui savo maisau su pienuku ACIDOLAC miltelius. kazkokie stebuklingi, istripsta ir nesijaucia jokio skonio pasalinio. plius stabdo ir gydo vyduriavimo. prie ROTO buvo issigelbejimas... 4u.gif

Atsakyti
Nebandėte naujų Dr.Ohhira probiotikų? Sudėtis gana plati. Įdomu ar geri ax.gif
Atsakyti
probiotikai tai bakterijos is kapsules kurie niekada neisisavins jusu organizme ) nes ten jau visas vietos uzimtos ) jus turit 10000000 daugiau ir stipresniu ir geresniu nei is kapsulei.

geriau fruktu nupirkit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orangesun: 05 kovo 2016 - 23:35
Sveiki, o ar galima kūdikiui maišyti probiotikus? tarkim duoti ir gefilus lašų ir biogaia tą pačia dieną
Atsakyti
o kam? jie niekada neisisavins organizme, probiotikai tai komercija . tai kaip homeopatija, neveiksminga, geriau nupirkit darzoviu svieziu ir fruktu.
Atsakyti
Darzoviu ir vaisiu is musu prekybcentriu???? smile.gif))
nejuokaukit taip smile.gif
Atsakyti
nors is musu nors neismusu skirtumo nera, bet tai bus nauda organizmui, probiotikai ,gerosios bakterijas jokios naudos nenesa, jie net neisisavins niekada organizme, nes jus visi turit patis savo baketerijas, kiekibiskai, ir kokybiskai skirtingos, bet nuo to nieko nepriklauso smile.gif Nes jokiu standartu nera, beto ir niekaap tai nepatikrinsi, nera tokiu analizu, nes jie ir nereikailingi, o ismatu tyrymas tai mulinimas, toks analizas niekada nieko neparodys.
Papildyta:
QUOTE(tigrin @ 2012 01 18, 14:30)
Maniškė gėrė jogurto kapsules. Tik nežinau ar jos prie gerųjų bakterijų blush2.gif


o jogurta negalit jai nupirkti? kainu nezinau, gal jogurstas brangesnis kazin smile.gif na kefyro tada nupirkit, bus geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orangesun: 24 lapkričio 2016 - 20:52
nežinau iš kur pas Orangesun tokios žinios smile.gif Apie kefyre ar jogurte esančias "bakterijas" paskaitykite daugiau ne reklaminės gamintojų informacijos, o atliktų tyrimų ar bent jau rimtesnių straispnių apie tai - atsiprašau aš net nekomentuosiu smile.gif

Tačiau idealiu atveju “gerųjų” ir “blogųjų” bakterijų balansas turi būti 85% ir 15%. Tačiau dažniausiai mūsų organizme yra atvirkštinė proporcija.
Atsakyti