Įkraunama...
Įkraunama...

Patamsėję/pageltę nuolatiniai dantys

QUOTE(atnala @ 2009 02 21, 21:18)
Kaskart vis pagalvoju,kaip noreciau tureti baltesnius dantis,esu nerukanti ,kavos per diena isgeriu2-3puodelius ,arbatos maziau,kaip galeciau atgaivinti savo dantu spalva,kad nebutu ,kaip toje reklamoje,,pagelte,,Daznai pagalvoju apie dantu balinima,bet gal yra paprastesniu budui juos pagrazinti.Is anksto dekoju!
  aciuks.gif

Čia sena tema, bet labai norėčiau ją atgaivinti smile.gif turiu ir aš tą dantų geltonumą, kaip ir tu turbūt panašų, nieko nedarau, kad jie gelstų, bet jie tokie tiesiog yra, tokia emalė ir tiek. Nežinau ką naudoti, kad dantukai būtų baltesni, norisi gražios, šviesios šypsenos, be abejo norėčiau, kad tai kuo mažiau kenktų dantukams, juk gaila juos gadinti... Ką galite patarti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spirfė @ 2011 08 01, 22:40)
Čia sena tema, bet labai norėčiau ją atgaivinti  smile.gif turiu ir aš tą dantų geltonumą, kaip ir tu turbūt panašų, nieko nedarau, kad jie gelstų, bet jie tokie tiesiog yra, tokia emalė ir tiek. Nežinau ką naudoti, kad dantukai būtų baltesni, norisi gražios, šviesios šypsenos, be abejo norėčiau, kad tai kuo mažiau kenktų dantukams, juk gaila juos gadinti... Ką galite patarti?  blush2.gif

smile.gif Na, aš klausiau odontologės, man sakė taip - (jei žmogus neturi žalingų įpročių) - kad dantukų spalva, kaip viso kūno kaulai, tai yra įgimta. Galima balinti su pastom, manau, efektyvu, ir gana nebrangu. Draugei padėjo, jei neklystu, Lacalut balinamoji.
Atsakyti
Sveiki,ar gali buti kad labai pajuodavo dantys nuo auskaro liezuvyje?jei taip tai kokiu priemoniu galeciau imtis kad bent truputi atgaivinti spalva? labai jau nenoriu to auskariuko issiverti verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, radau buta atsikratyti pageltusiais dantimis. Yra tokia pasta, tailandietiska, na man bent jau nuo rukymo tikrai padejo, drauge irgi gyre ta pasta. Vadinasi kazkaip Rasyan. Karta buvau uztikus *infected* pardavinejo. Zodziu, daiktas geras, tik labai sunku jo gauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Audron1e @ 2012 02 21, 00:44)
Sveikos mamytes, radau buta atsikratyti pageltusiais dantimis. Yra tokia pasta, tailandietiska, na man bent jau nuo rukymo tikrai padejo, drauge irgi gyre ta pasta. Vadinasi kazkaip Rasyan. Karta buvau uztikus *infected* pardavinejo. Zodziu, daiktas geras, tik labai sunku jo gauti 4u.gif

Ir kokios sudedadomos tos pastos dalys? Kažkaip visai tavim netikiu.
Atsakyti