Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Utenoje?

Tai negi nepaliks dirbti nieko extra atvejams blink.gif . Mano draugei gimdymas numatytas liepos 17d, taigi skatinti birželio mėn. tikrai per anksti. Ji dabar šoke, bijo kad pagimdys namie, nes antrąjį gimdyti vos spėjo iki ligoninės nuvažiuot toje pačioje Utenoje, o dabar gimdys trečiąjį. Nebent teks važiuoti kažkur anksčiau numatytos datos ir laukti ligoninėje kada prasidės gimdymas. g.gif . Ech, nesąmonė visiškai uždaryti. Galėtų gimdyklą ir nors vieną palatą perkelti kažkur kitur g.gif
Atsakyti
Galėtų, deja - niekas mūsų čia neaptarnaus. Aišku, priėmimo skyrius veiks, jei ką, manau, pirmąją pagalbą suteiks. Man gydytoja sakė, kad greitoji gimdyves vežios į kitų miestų GN. Tik įdomu, ar veš ten kur panorėsi, ar savo nuožiūra. Taip ir nedašilo tada man šitą klausimą užduot... g.gif
Nežinau kaip elgtis, ar važiuot ir gimdymo laukt kitame mieste, ar tik tada į kelione leistis, kai gimdymas prasidės... O jei kas nutiks nenumatyta ir taip pati pakenksiu mažyliui... Rizika...
O kaip su gydytojais... Ar užsirašyt dar numatytam mieste apžiūrai... Gydytoja sako, kad pas mane rizikos faktorių nėra, patys spėtume nuvažiuot, be to - pirmas gimdymas, ne taip greit viskas įvyks, bet ką gali žinot... Ajajaj... unsure.gif
Atsakyti
jo Utenoj labai konkretumo nera.. kazkaip nedasako arba visko iki galo nepaaiskina... manau kad turetu visgi duoti siuntima tokiu atveju, jei vaziuoji pati... taip pati jaustumeisi tvirciau... beje jei nepaslaptis kur zadi vaziuoti, i kokius GN?
Atsakyti
QUOTE(strashylka @ 2008 06 28, 09:11)
jo Utenoj labai konkretumo nera.. kazkaip nedasako arba visko iki galo nepaaiskina... manau kad turetu visgi duoti siuntima tokiu atveju, jei vaziuoji pati... taip pati jaustumeisi tvirciau... beje jei nepaslaptis kur zadi vaziuoti, i kokius GN?

Gydytoja sakė, kad siuntimo jokio nereikia, bet kurie GN turi gimdyvę priimti, tuo labiau, kai vietiniai GN uždaryti. Todėl gali sau nuvažiuot gimdydama ir turi priimt. Gal kokiai apžiūrai ir reikėtų siuntimo, bet gimdymui ne.
O aš tai galvoju apie Pasvalį... Mat vyras iš tų kraštų, tai mums būtų patogu, jis turėtų kur prisiglaust ir miestas pažįstamas, nes pvz koks Vilnius tai jam tamsus miškas doh.gif Bet patys truputį bijom važiuot gimdymui prasidėjus, kad ko nenutiktų, o iš anksčiau nelabai gaunas nuvykt, nes jam atostogų neduoda, vienai baisu. Tai galvojam jei greitoji nevežtų kur norim, tada turbūt rinksiuosi Ukmergę...
Ai, žodžiu, esu pasimetus ir nežinau ką daryt... unsure.gif Na bet gal dar ką sumastysim...
Atsakyti
QUOTE(vikija @ 2008 06 28, 09:09)
O aš tai galvoju apie Pasvalį... Mat vyras iš tų kraštų, tai mums būtų patogu, jis turėtų kur prisiglaust ir miestas pažįstamas, nes pvz koks Vilnius tai jam tamsus miškas  doh.gif  Bet patys truputį bijom važiuot gimdymui prasidėjus, kad ko nenutiktų, o iš anksčiau nelabai gaunas nuvykt, nes jam atostogų neduoda, vienai baisu.

Tai gal jau dabar tegu vyras nuveža į Pasvalį ir pabūk ten iki gimdymo, jei turi kur prisiglaust g.gif . Jooo, skaitau ir džiaugiuos, kad aš pernai pagimdžiau, nes nežinau kas būtų. Man ligoninė per langus matosi, planavau pati nuvažiuoti, jei vyro nebus tuo momentu. Bet prasidėjus gimdymui supratau, kad niekur aš nebenuvažiuosiu, greitoji ir ta vos spėjo nuvežt... Ką jau ten kalbėt apie kitą miestą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkute @ 2008 06 28, 14:36)
Tai gal jau dabar tegu vyras nuveža į Pasvalį ir pabūk ten iki gimdymo, jei turi kur prisiglaust  g.gif . Jooo, skaitau ir džiaugiuos, kad aš pernai pagimdžiau, nes nežinau kas būtų. Man ligoninė per langus matosi, planavau pati nuvažiuoti, jei vyro nebus tuo momentu. Bet prasidėjus gimdymui supratau, kad niekur aš nebenuvažiuosiu, greitoji ir ta vos spėjo nuvežt... Ką jau ten kalbėt apie kitą miestą  doh.gif

Na man irgi drasiausia būtų laukt gimdymo vietoj... Antradienį eisiu pas gydytoją, žiūrėsiu ką pamatys per apžiūrą ir ką sakys, o tada gal dar išeis susiplanuot ir kelionę į Pasvalį. Tikiuosi ir vyrui išeis su manim važiuot, nes be jo... laaabai baisu... unsure.gif
Atsakyti
Aš jau nieko nebesuprantu. Šiandien iš vienos nėščiosios išgirdau, kad skyrių uždaro nuo rugpjūčio 1d. Jai taip sakė gydytoja ir liepė nesijaudint, nes dar spės pagimdyti iki to laiko blink.gif . Tai kur čia kas skleidžia dezinformaciją nesuprantu. O gal jie patys dar nieko nežino, kada ten viskas prasidės doh.gif
Atsakyti
Jei dar neuždaro, vadinasi finansavimo remontui negavo, nes girdėjau ir tokį galimą variantą. Oi kaip būtų faina thumbup.gif Bet vyras man šiandien sakė, kad jo bendradarbio giminaitė prieš keletą dienų gimdė, tai jau jos nebepriėmė, vežė į Vilnių. Tikrai kažkas čia meluoja smile.gif Nu laukiu rytdienos, kad pati viską iš gydytojos išgirsčiau...
Atsakyti
QUOTE(vikija @ 2008 06 30, 10:38)
Jei dar neuždaro, vadinasi finansavimo remontui negavo, nes girdėjau ir tokį galimą variantą. Oi kaip būtų faina  thumbup.gif  Bet vyras man šiandien sakė, kad jo bendradarbio giminaitė prieš keletą dienų gimdė, tai jau jos nebepriėmė, vežė į Vilnių. Tikrai kažkas čia meluoja  smile.gif  Nu laukiu rytdienos, kad pati viską iš gydytojos išgirsčiau...

Tai va, naujausia ir tiksli info. Gimdykla jau uždaryta. Nuo šiandien....
Atsakyti
Taip ir žinojau... Nes buvau parašius į polikliniką el.laišką, kaip tik neseniai gavau atsakymą... GN uždaromi laikotarpiui nuo liepos 1 d. iki spalio 1 d. Greitoji gimdyves vežios į Visaginą, Anykščius, Ukmergę, Vilnių. Čia vietoj bus budintis ginekologas ir akušerė, o šiaip pataria iš anksto apgalvot kur gimdysi ir nelaukt paskutinės dienos, kad nereikėtų važiuot prasidėjus gimdymui.
Atsakyti
verysad.gif nu man visiska depresija... g.gif
jau kam kam, o man tai visad "sekas"... ir butinai reikia ten to remonto...
kankina dabar mane visokios mintys..kas bus jeigu bus??? ir pvz kazkaip nesuvokiu ka reiks daryt kai gimdymas prasides..nulekt iki vilniaus tai nera taip toli, bet va jei kokiam kamsty istrigsi blink.gif blink.gif ka tada daryt? blink.gif hm..sakytum tu rupesciu dar mazai...
Atsakyti
QUOTE(irma- @ 2008 07 01, 17:28)
ir butinai reikia ten to remonto...

Patikėkit - būtinai doh.gif
Atsakyti