Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Utenoje?

Aš jau 2 kartą gimdžiau Utenoje. Tiksliau pirmą kartą pagimdžiau pati, o antrą kartą darė cezarį. Antrąją mergytę netaip jau senai šių metų sausio mėn. 4u.gif
Tikrai nebijokit gimdyti Utenoje. Personalas tikrai geras. thumbup.gif Yra kelios naktinės pamainos. Dieną budi tie patys, keičiasi tik daktarai ir naktinė pamaina. Tikrai rūpinasi ir mamytėm ir vaikučiais. Palatose tai kaip inkubatoriuje, bet šiluma kaulų nelaužo. biggrin.gif Atsilyginama tik po visko. Nes prieš niekas neima. smile.gif
Mane operavo Blažienė, o jai padėjo Archipovienė. Šaunios abi. biggrin.gif Operacija buvo neplanuota. Išanksto tariausi su Archipoviene, dėl gimdymo, nes pas ją lankiausi. Ji labai miela. smile.gif Sutartą dieną nuvykau. Galvojau, kad pagimdysiu pati, bet sužinojau, kad mergytei širdelės ritmas nėra pastovus ir po judesio dingdavo. Po operacijos tik sužinojau, kad buvo apsivijusi virkštelė aplink kojytę ir rankytę. Dabar džiaugiuosi, jog pati negimdžiau. Turiu sveiką mergytę, kuri atėjo į šį pasaulį lengviausiu būdu. biggrin.gif

Sekmės visoms busimoms ir esamoms mamytėms!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliaa: 28 balandžio 2006 - 18:07
Sveikutės, Uteniškės (pasirodo mūsų čia daug esama biggrin.gif ) ir netoli gyvenančios 4u.gif
Abu vaikus gimdžiau Vilniuje, nes ten gyvenau, bet...
...gimdant pirmąjį jau tokia pamaina pakliuvo doh.gif nepatiko nei gydytoja (skyriaus vyr. gyd.), nei jos asistentė (rezidentė), net kažkokia seselė ar valytoja spėjo pasižymėti. O jau priežiūra po gimdymo doh.gif
Į gimdymo namus atvažiavau be sąrėmių. Buvo savaitė praėjus nuo numatytos datos. Kažkas pastebėjo kaip vyras iš manęs paėmė pinigų pluoštelį, tai mane "pasiguldė" pati skyriaus vyr. gyd. Matėsi kaip akys blizgėjo. Visą dieną nuo ryto pralaukiau gimdyklos kolidoriuje, gydytojai eidami pro šalį vis paklausdavo: dar nenori gimdyti? blink.gif Naktį paguldė gimdykloj, už širmos gimdė moteriškė biggrin.gif Oi, dar galėčiau daug va tokio blink.gif papasakoti. Draugė porą savaičių ankščiau gimdė Utenoje - viskas čiki thumbup.gif

Kitą vaikiną važiavau gimdyti kai sąrėmiai jau vienas po kito buvo. Na, medikė esu ax.gif žinojau kiek galiu sau leisti. Nuvažiavau ir ant stalo. Viens du trys ir turiu leliuką. Tie patys gimdymo namai, tik medikai žmoniški buvo.
Atsakyti
blink.gif
QUOTE(Yo-yo @ 2005 04 11, 00:22)
Ieskojau, bet nieko neradau apie tai, kur gimdo uteniskes. Butu idomu suzinoti apie gydytojus, aplinka, prieziura ir t.t. ir pan. Idomu viskas. Pasidalinkite prasau savo ispudziais.

Labutis,
įdomu kur gimdei pirmąjį vaikutį,aš tai pirmąjį gimdžiau Utenoje prieš 14 metų blink.gif , o dabar ruošiuosi lapkričio menesį ir vėl thumbup.gif thumbup.gif .Aišku gimdysiu Utenoje, nes vietoje bus patogiau. Dėl priežiūros nedaug ką galiu pasakyti, manau, kad viską apsprendžia "many-many-many". Pas kokią gydytoją esi užsiregistravusi?
Atsakyti
Sveikos mamytės. 4u.gif Aš savo mažyli gimdžiau Utenoje balandžio mėn. Pakliuvau pas gyd. Vadapoliene, o akušerės pavardės nebepamenu. Su niekuo iš anksto nesitariau ir esu patenkinta. Tiesa po gimdymo pati savo noru sumokėjau daktarei, nes manau, kad ji buvo to verta ji padėjo mano sūneliui gimti. Visas personalas dirbo be priekaištų, mano gimdymas buvo šiek tiek komplikuotas, tačiau medikai atliko savo darbą puikiai. Buvau prižiūrėta tiek prieš gimdymą, tiek po gimdymo ir vaikelį gerai prižiūrėjo. Vienintėlis minusas tai kad lova buvo baisiai nepatogi vis krito patalinė ir buvo per karšta paltoje. Visoms kurios ruošias gimdyt DIDŽIULĖS SĖKMĖS ir lengvo gimdymo. 4u.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos esamos ir busimos mamytes smile.gif Jau greitai tureciau gimdyti gal galite patarti kokia daktare rinktis per gimdyma? Siaip gimdyti labai labai bijau,tai galvoju reikia is anksto susitart ir aisku leist daktarei suprast kad sumokesiu.
Atsakyti
Aš gimdžiau pas Vadapolienę. Iš anksto nesitariau (todėl ir pinigėlių nemokėjau), tiesiog taip papuolė ir iki tol aš jos net nepažinojau. Bet likau labai patenkinta. thumbup.gif Priežiūros užteko, nors buvo pats švenčių įkarštis smile.gif . Nors šiaip tai praktiškai visą darbą atlieka akušerė, apie kurią irgi nieko blogo negaliu pasakyti.
O iš pažįstamų, kurios tarėsi iš anksto, tai visos tarėsi su Dumše. Sako, puikus gydytojas thumbup.gif

O kad palatose karšta, tai tikrai. Bet tai mums per karšta. O lėliukams tai gerai. Juk iki gimimo jie gyvena 36 - 37 laipsnių karštyje, todėl patekus į 25 laipsnių patalpą, jiems tikrai ne per karšta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilkute: 23 spalio 2006 - 11:44
O kokios nuomonės apie Archipovienę, buvau pas Diškevičienę, bet pakeičiau, kažin ar gerai padariau? nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksiukas @ 2006 11 11, 15:29)
O kokios nuomonės apie Archipovienę, buvau pas Diškevičienę, bet pakeičiau, kažin ar gerai padariau?  nestuke.gif

Visi daktarai yra geri, kai viskas mamai ir pilvo gyventojui yra gerai smile.gif
Aš per savo neštumą lankiausi pas Kalisnikovienę, bet jos atostogų metu teko eiti pas Diškevičienę. Nelabai ji man patiko schmoll.gif prigazdino, kad nepagimdysiu (pilvas didelis, o pati maža) liepe nevalgyti blink.gif kad svorio numesčiau (buvo 8 mėn neštumas) nestuke.gif Na nepatiko ir daugiau neičiau pas ją, bet čia tik mano nuomonė.
O per gimdymą dalyvavo Dumšė ir Archipovienė, tai visai normaliai ir pati pagimdžiau.
Atsakyti
QUOTE(Oksiukas @ 2006 11 11, 15:29)
O kokios nuomonės apie Archipovienę, buvau pas Diškevičienę, bet pakeičiau, kažin ar gerai padariau?  nestuke.gif

Mana, kad tikrai gerai padarei thumbup.gif . Aš padariau tą patį ir kol kas nesigailiu.

QUOTE(Sirvita @ 2006 11 12, 11:43)
Aš per savo neštumą lankiausi pas Kalisnikovienę, bet jos atostogų metu teko eiti pas Diškevičienę. Nelabai ji man patiko  schmoll.gif  prigazdino, kad nepagimdysiu (pilvas didelis, o pati maža) liepe nevalgyti  blink.gif  kad svorio numesčiau (buvo 8 mėn neštumas) nestuke.gif  Na nepatiko ir daugiau neičiau pas ją, bet čia tik mano nuomonė.

O čia jau jos stilius doh.gif . Tą patį man ji sakė, kiek pažįstamų pas ją lankėsi, irgi visoms buvo uždrausta valgyt, nes tipo neišgimdysi... lotuliukas.gif
Atsakyti
Jūs tikrai turbūt teisios, nes buvau pora kartų pas Diškevičienę, tai pas ją nei žvilgsnio malonaus nemačiau, ir išsireiškimai nieko gero nesakantys, tai kai ji sirgo aš ir perbėgau kitur rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksiukas @ 2006 11 12, 17:26)
Jūs tikrai turbūt teisios, nes buvau pora kartų pas Diškevičienę, tai pas ją nei žvilgsnio malonaus nemačiau, ir išsireiškimai nieko gero nesakantys, tai kai ji sirgo aš ir perbėgau kitur  rolleyes.gif

Sveikos moterytes!Pries metus gimdziau Utenoje.is kart pasitiko nelebai maloni gydytoja,pavardes neatsimenu,bet rustaus veido ir stambi bei auksta.Aciu dievui tada dar saremiai buvo nestiprus ,tad nakciai uzmigde ir liepe laukti ryto.is ryto pamaciusi gyd.Dumse tuoj pat tariausi su juo,t,y,pasakiau kad noriu gimdyti prie jo,o ne vaziuoti namo kaip ta gydytoja isreke.Jis sutiko,matyt suprato zodzius "noreciau TARTIS su jumis".Pinigu is anksto neeme,sake kai pagimdysiu.Gimdymas buvo komplikuotas,teko daryti cezari,taip pat buvo ir epidura taikyta.Viskas baigesi labai gerai,gime labai grazi dukryte smile.gif gydytojas Dumse puikiai atliko operacija.Po cezario teko visa savaite guleti ligonineje,prieziura buvo tikrai gera,viskuo likau patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(xxraimxx @ 2006 11 21, 13:40)
Sveikos moterytes!Pries metus gimdziau Utenoje.is kart pasitiko nelebai maloni gydytoja,pavardes neatsimenu,bet rustaus veido ir stambi bei auksta.

Leisk atspėsiu - Blažienė tongue.gif
Atsakyti