QUOTE(simbail @ 2007 09 11, 10:40)
Sveikutės, gal kas gali parašyti kaip ten gydytoja Blažienė. Kiek jai kas moka, kaip ji elgiasi? Beje, o kas kiek laiko ir kuriuo metu keičiasi pamainos,

kad jei ką pabandyt palaukt geresnės. Man jau greit gimdyt, o dar su niekuo nesitariau, nes esu ne vietinė. Tai oi kaip neramu
Blažienė valdiškoj įstaigoj labai grubi, o privačioj šilkinė

. Gydytojai keičiasi kas parą. Pamaina keičiasi rytais 8 val. berods. Man atrodo skyriuje turi būti sąrašas kada kokie gydytojai budi. Na nežinau kaip pavyktų palaukt. Toks dalykas nelaukia. Nors girdėjau tokį dalyką, kad jei tik atvažiuoja gimdyvė ir budintis gydytojas mato, kad ji dar nepagimdys per jo pamainą, tai varo skatinamuosius, kad tik pagimdytų ir jam babkės atitektų

. Nežinau ar Utenoj taip daro, bet Vilniuj tai tikrai. O Utenoje jei reiktų pasirinkt, tai aš rinkčiausi ko gero Dumšę. Stavkės pinigų tai pas Stonį yra 400 lt (pats pasako). kitiems sako užtenka ir 200 Lt. Beje, Stonys ima prieš, o visi kiti tik po. Nors aš tai 2 kartus gimdžiau (pas Vadapolienę ir pas Stonį) ir nė karto nedaviau nieko

. Jei jau galvoji duot, tai geriau iš karto tartis su norimu gydytoju, tai bent jau bus už ką duoti