Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jūsų temperamentas?

Apklausa: Kuris temperamento tipas jumyse pasireiskia ryskiausiai? (100 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Įdomus testas smile.gif Bet radau klausimų, į kuriuos man tinkamų atsakymų visai nebuvo smile.gif Bet badžiau parinkti labiausiai tinkamą... rezultatai:
30% - melancholikė
30% - cholerikė
20% - sangvinikė
20% - flegmatikė
smile.gif
skamba nelabai realiai, bet buvo smagu.
Be šio testo būčiau pasakius, kad manyje vyrauja melancholiškasis pradas smile.gif
Atsakyti
Visada laikiau save cholerike,tai čia ir pasitvirtino.Procentų neskaičiavau,bet 11 choleriškųjų teiginių,5 sangviniškieji ir 4 melancholiški kalba aiškiai.Nė vieno flegmatiško bruožo... doh.gif
Atsakyti
visada buvau ir esu choleriskas sangvinikas smile.gif
Atsakyti
Choleriko ir melancholiko mišinys.
Atsakyti
Choleriko ir sandviniko bruozu turiu,kuriu daugiau net nez... blush2.gif
Atsakyti
cholerikė biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai grynų gryniausias sangvinikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wasarė @ 2008 02 27, 15:26)
Aš esu flegmatikė, bet tas tekstas , kur temos autorė įdėjusi, man visiškai netinka 4u.gif  Gal koks mixas esu, nes esu gana greita ir emocinga.

Man irgi flegmatiko aprasymas labiausiai tinka, isskyrus tai, kad esu greita ir emocinga. Ji ir prabalsavau.
O pagal testa tai daugiausiai surinkau choleriko bruozu, paskui melancholiko, tada flegmatiko..., o sangviniko netiko nei aprasymas, nei testas neparode.
Atsakyti
choleriko ir sangviniko misinys mirksiukas.gif
Atsakyti
trumpai esu domejusis apie zmogu,jo charaktery,elgesio manieras ir pn,tai galiu pasakyti,nebuna vieno zmogaus bruozo ar tai cholerikas,ar sangvinikas.vienas zmogus turi dvi savybes,tad apklausos atrakymai yra padaryti neteisingai blush2.gif o seip as esu flegmatikas-melancholikas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mijos mama: 28 vasario 2008 - 14:20
Cholerike-sangvinike ax.gif
Atsakyti
Na pagal pirmaji temos autores pateikta aprasyma, tai as save laikyciau beveik 90 proc. sangvinike su tam tikrais cholerikes ir minimaliais melancholikes bruozais bigsmile.gif . Taciau atlikus testa, rezultatas gavosi stai toks:
30 proc. cholerike
40 proc. sangvinike
15 proc. flegmatike
15 proc. melancholike
Nors siaip manau, sio testo patikimumas labai mazas, nes daugeliu atveju, arba norejosi rinktis du atsakymo variantus, arba isvis ne vieno mirksiukas.gif .
Atsakyti