Dėl šitos sodybos (Ąžuolų dvarelio),tai nenoriu gąsdinti,bet man tai labai joje nepatiko,jeigu dar kada daryčiau kokią šventę,tai tikrai ne ten

....visų pirma labai abejoju kad maisto liks parivežti,nes dėl to maisto tai jau girdėjau ir kitos panelės skundėsi

Nesuprantu mokam tokius pinigus,o ant stalo vos keletas mėsgalių pamesta,baisu

man tai labiausiai nepatiko,kad meniu labai paprastas,paprastos misraines namine,ryziu,labai jau asortimentas nykus,beto jei nori tarkim kokio įdaryto karpio tai viskas papildomai kainuoja

..beto kai mes buvome,tai vienintelę ryžių mišrainę ir parivežėm,nes niekas jos nevalgė,kadangi ryžiai buvo nedavirti ir šiaip dar tokių likučių...O kitą dieną pateikė raugintų kopūstų sriubą ir dešreles,tai vaizdelis šlykštus,galvojom kad bus kokios rūkytos dešrelės ir kad bus astkirai nuo sriubytės,o ten viskas sumesta į vieną bliūdą ir dar paprastos už kelis litus sasyskos,mums tai buvo net gėda...beto kai vienas draugas paprašė sriubytės pakartot,tai nedavė,sako nėra,noras tikrai buvo,nes matėm kokį puodą išvirė,nu žodžiu labai apsigavom..
Beto šeimininkė labai akcentuoja,kad samdo apsaugą (tipo,kur sumokame po 5 lt už kėdžių užvalkalus,tai ji sumoka už apsaugą),bet baisiausia buvo tai kad tie apsaugininkai patys gėrė,vogė iš mūsų alkoholį,o kai tėvai ėjo aiškintis,tai vos muštynės nekilo,tai kokia čia apsauga ???????????!!!!!!!!!!!!!!!
Žožiu šeiminikė tai labai gražiai šneka,čia tas visus ir užkabina...buvo mano draugė nuvažiavus,tai pasakė kad skaitė tokius komentarus apie maistą ir t.t.,tai ji pasakė,kad čia konkurentai parašė...man net juokinga pasidarė
Labai atsiprašau už tokius komentarus,bet tikiuosi kad Jūsų šventė mergytės buvo labai gražia ir linksma ir niekas jums nesugadins nuotaikos..
P.Šeiminikę galiu pagirti tik tuo,kad labai gražiai papuošė stalus,atrodė super
Dar ir šiaip visokių niuansų buvo,bet...
Dabar net galvoju ar tik ne dėl to ir pavadinimą pasikeitė,kad komentarai ne kokie
O tai kokios ten kainos,kad rasot "tokios!"?