QUOTE(Egle22 @ 2008 07 14, 12:24)
Kogos meniu labai siauras (su vaikais eiti netinka) ir maistas brangus - ne pagal meniu. Mes einame i Zvejone, dar kazkokia kavine po obelimis pagrindineje gatveje (valgyti lenkisko starkio) arba Vila Flora. Viena problema su visomis siomis vietomis, kad tenka ilgai staliuko laukti ir dar ilgiau laukti kol aptarnaus.
As esu maisto snobe (food snob). Interjeras ar pavadinimas man ispudzio nedaro. Jei maistas nevykes - (kaip tokiame viesbutuke netoli Vila Flora, pries autobusu stotele), manes ten nebus.
Ot, sakiau, nesivelsiu į jokius ginčus, ale, mes patys turim beveik 9 m. ir 5 m. dukras, todėl nedrįstu sakyti, kad Kogas netinkamas vaikams su šeimom. Atvirkščiai. Vakar ėjom į Žvejonę pietauti, bet ir vėl atsidūrėm Koge.

Specialiai atkreipiau dėmesį, kad tikrai gali pavalgyt ir mažieji. Buvo meniu "aštuonkojai"-dešrelės su daržovėm ir bulvytėm. Man atrodo, kad beveik kiekvienas vaikas dešreles žino ir valgo kartas nuo karto. Dar kažkokie blyneliai, t.y., kad atsižvelgta ir į vaikus. Prieš tai mūsų panos su malonumu valgė trintą daržovių sriubą irkaina nesiekė10 Lt. Nesakau, kad visas 7 dienas mes maitinomės kavinėse-nieko panašaus. Turėjau pati kepti savo dukrom vištieną taip, kaip jos įpratusios valgyti. Sakė, skaniau už visas kavines.

Kaip bebūtų, tai yra unikalus kurortas ir apie mažas kainas jau reikia pamiršti. Tai kas buvo pernai, jau tikrai nebus šiemet ar kitais metais...
Beje, man su vyru visad būna svarbus ir interjeras, ir aptarnavimas, ir kaip patiektas maistas, ir koks jis yra.
A, dar prisiminiau, yra ten tokia kavinukė "Pamario takas"-ten pietavom , kai mažoji buvo 3 mėn. kūdikis, bet puikiai pamenu iki šiol-užsisakiau upėtakį, bet jį man atnešė šaltą ir be jokio skonio. Nuo to laiko net nežiūriu ton pusėn.
Tai va, gerai, kad daugumai skanu Žvejonėj, kitiem kitur, svarbu, kad visi patenkinti atradę savo mylimas vietas.