Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Neringoje

QUOTE(Tweety @ 2008 07 10, 10:42)
O kas tada ne skylė (Juodkrantėje)? Mes nedažnai ten valgydavome, bet kiek teko girdėti atsiliepimų, visi tik gyrė.

Mes atostogaujam Juodkrantej jau gal 6 metai is eiles ir maitinimosi atzvilgiu musu seimynos favoritai yra "Kogas" (laivas ant mariu kranto, antri metai viskas liuks, nera prie ko kabintis-skanu (saslykas, jautienoos steikas, versiena wub.gif ), aptarnavimas puikus) ir "Vela Bianca"-skanios picos, ypac vaikai jas valgo su malonumu, nes kitokios nei Cili picos, kepsniai irgi skanus, aptarnavimas klasiskas. Rekomenduoju, nes siuo metu irgi atostogaujam Juodkrantej ir maitinames tik cia. thumbup.gif Ryt planuojam apsilankyt visu isgirtoj Zvejonej. Pasakykit, kas ten tokio skanaus yra ir kuo ji tokia isskirtine? g.gif Tiesa sakant, man ten eiline kieme irengta kavinuke (tik nepulkit uz tuos zodzius, kazkuriais metais pietavom, bet nepatiko... ax.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 11 liepos 2008 - 14:34
QUOTE(vauga @ 2008 07 09, 18:01)
Draugas paprase idet skelbima, kad nuomoja kambarius Nidoje. Man az nerasykit, nes nieko nezinau, skambinkite tiesiai jam: 867305213
gero poilsio smile.gif

Oi kaip ačiū už šitą numeriuką 4u.gif Pasiskambinau, susitariau ir važiuosim šį sekmadienį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2008 07 11, 14:29)
Mes atostogaujam Juodkrantej jau gal 6 metai is eiles ir maitinimosi atzvilgiu musu seimynos favoritai yra "Kogas" (laivas ant mariu kranto, antri metai viskas liuks, nera prie ko kabintis-skanu (saslykas, jautienoos steikas, versiena wub.gif ), aptarnavimas puikus) ir "Vela Bianca"-skanios picos, ypac vaikai jas valgo su malonumu, nes kitokios nei Cili picos, kepsniai irgi skanus, aptarnavimas klasiskas. Rekomenduoju, nes siuo metu irgi atostogaujam Juodkrantej ir maitinames tik cia. thumbup.gif  Ryt planuojam apsilankyt visu isgirtoj Zvejonej. Pasakykit, kas ten tokio skanaus yra ir kuo ji tokia isskirtine? g.gif Tiesa sakant, man ten eiline kieme irengta kavinuke (tik nepulkit uz tuos zodzius, kazkuriais metais pietavom, bet nepatiko... ax.gif ).

Koge ir Vela bjankoj, gal ir nieko, kai pinigine stora...
Atsakyti
O musu seimai labai patiko "Vila Vita" kavine, labai jauki aplinka, malonus aptarnavimas, skanus maistas. Siemet planuojam apsistoti Nidoje, bet i Juodkrante butinai atvaziuosim ir butinai i "Vila Vita" nueisim. O Zvejoneje pernai pusryciavome, tai visai neblogai pasirode, uzpernai pora kartu pietavome irgi nieko blogo negaliu pasakyti, gal patiekalas patiekalui nelygus ir tik jei saltoka diena viduje vietos neperdaugiausiai. Na o Vela Bjanka tai tikrai neblogai maitina, net mano nevalgiukas valge, o Kogo meniu vasaros gale nelabai patiko, nedidelis pasirinkimas labai jau buvo, bet aplinka thumbup.gif ir vaikams ispudis.
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2008 07 08, 22:23)
Sveikos  4u.gif
savaitgali šį ruošiamės važiuot prie jūros. bet dar neturime kur apsistot biggrin.gif  važiuojam keturiese - dvi poros. norėtume arba dviejų kambarių vienas šalia kito, arba gal butuko dviejų kambarių kokio nebrangaus. a, busime trumpai, nes tik dvi paras...
gal kas turėtų ką pasiūlyt? nesvarbu ar Nidoj ar Juodkrantej ar Preiloj ar Pervalkoj;)

beje, ar labai rizikinga būtų važiuot nieko neužsakius?  g.gif  gal atsirastų visgi vietų...

Vaziavau beveik neuzisakius, t.y. uzsisakius ne visai priimtina varianta, bet atvaziavus cia vietoj radau pigesni ir nebloga kambari. Cia man kaip aklai vistai. Sake kazkas atsisake, negalejo. Bet manau paskambinejus galima rasti, ypac pas privatininkus. Aisku ramiau vaziuoti i zinoma vieta ir is anksto zinant kur.
Atsakyti
QUOTE(mamutiene @ 2008 07 11, 18:51)

Teisingai, kainos ten nemazos, bet, ai, tai gi atostogos, negi dabar taupysi... blush2.gif
O ir musu mergaites neypatingai valgios, tai einam ten, kur skaniau, idomiau. ax.gif
Svarbu, kad orai puikus, nuotaika gera ir kiekvienas pasirinksim maitintis ten, kur kam priimtina, pyktis del to tikrai neverta. mirksiukas.gif
Geru atostogu. 4u.gif
vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutiene @ 2008 07 11, 19:51)

Mums pernai Koge pasirode per brangu, be to, seimoms su mazais vaikais (turiu omeny iki 3 metu) pasirinkimas tikrai menkas, nes dauguma patiekalu yra skirti suagusiems (negi vaikuciui uzsakinesi juros gerybes ar pan...).
Tuo tarpu Zvejoneje radome paprastesniu patiekalu, sriubyciu, todel su vaikais ten patarciau eit. Yra berods kiemelyje ir supynes (jei neklystu)...

Neringoje vairuokite atsargiai!!!

Atsakyti
sveiki, gal kas turite pasiulyti butuka 3 suaugusiems ir 1,5 metu vaikui nuo 08.12 iki 08.17 Nidoje arba Juodkranteje. Aciu
Atsakyti
sveiki,gal yra norinciu vaziuot i nida liepos 21-26 dienomis,kaina parai 170 Lt http://www.kopos.lt/N673/lt.php
mums su MB nebeiseina vaziuot
Atsakyti
QUOTE(lempa123 @ 2008 07 14, 00:55)
sveiki, gal kas turite pasiulyti butuka 3 suaugusiems ir 1,5 metu vaikui nuo 08.12 iki 08.17 Nidoje arba Juodkranteje. Aciu

Visai neblogas variantas pas tokia ponia Irena tel.: 867606802 . Butas visai nieko, is pirmo zvilgnio atrodo naujas, grazus, na, bet is tikruju sutvarkytas gana paprastai. Mes mokejom 160 LT. Taikos gatveje, prie Nidos baznycios.
Atsakyti
QUOTE(b3b @ 2008 07 13, 13:58)
Mums pernai Koge pasirode per brangu, be to, seimoms su mazais vaikais (turiu omeny iki 3 metu) pasirinkimas tikrai menkas, nes dauguma patiekalu yra skirti suagusiems (negi vaikuciui uzsakinesi juros gerybes ar pan...).
Tuo tarpu Zvejoneje radome paprastesniu patiekalu, sriubyciu, todel su vaikais ten patarciau eit. Yra berods kiemelyje ir supynes (jei neklystu)...
Neringoje vairuokite atsargiai!!!

thumbup.gif

Kogos meniu labai siauras (su vaikais eiti netinka) ir maistas brangus - ne pagal meniu. Mes einame i Zvejone, dar kazkokia kavine po obelimis pagrindineje gatveje (valgyti lenkisko starkio) arba Vila Flora. Viena problema su visomis siomis vietomis, kad tenka ilgai staliuko laukti ir dar ilgiau laukti kol aptarnaus. lotuliukas.gif

As esu maisto snobe (food snob). Interjeras ar pavadinimas man ispudzio nedaro. Jei maistas nevykes - (kaip tokiame viesbutuke netoli Vila Flora, pries autobusu stotele), manes ten nebus. schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Egle22 @ 2008 07 14, 12:24)
thumbup.gif

Kogos meniu labai siauras (su vaikais eiti netinka) ir maistas brangus - ne pagal meniu. Mes  einame i Zvejone, dar kazkokia kavine po obelimis pagrindineje gatveje (valgyti lenkisko starkio) arba Vila Flora. Viena problema su visomis siomis vietomis, kad tenka ilgai staliuko laukti ir dar ilgiau laukti kol aptarnaus.  lotuliukas.gif

As esu maisto snobe (food snob). Interjeras ar pavadinimas man ispudzio nedaro. Jei maistas nevykes - (kaip tokiame viesbutuke netoli Vila Flora, pries autobusu stotele), manes ten nebus.  schmoll.gif

Ot, sakiau, nesivelsiu į jokius ginčus, ale, mes patys turim beveik 9 m. ir 5 m. dukras, todėl nedrįstu sakyti, kad Kogas netinkamas vaikams su šeimom. Atvirkščiai. Vakar ėjom į Žvejonę pietauti, bet ir vėl atsidūrėm Koge. biggrin.gif Specialiai atkreipiau dėmesį, kad tikrai gali pavalgyt ir mažieji. Buvo meniu "aštuonkojai"-dešrelės su daržovėm ir bulvytėm. Man atrodo, kad beveik kiekvienas vaikas dešreles žino ir valgo kartas nuo karto. Dar kažkokie blyneliai, t.y., kad atsižvelgta ir į vaikus. Prieš tai mūsų panos su malonumu valgė trintą daržovių sriubą irkaina nesiekė10 Lt. Nesakau, kad visas 7 dienas mes maitinomės kavinėse-nieko panašaus. Turėjau pati kepti savo dukrom vištieną taip, kaip jos įpratusios valgyti. Sakė, skaniau už visas kavines.lotuliukas.gif Kaip bebūtų, tai yra unikalus kurortas ir apie mažas kainas jau reikia pamiršti. Tai kas buvo pernai, jau tikrai nebus šiemet ar kitais metais...
Beje, man su vyru visad būna svarbus ir interjeras, ir aptarnavimas, ir kaip patiektas maistas, ir koks jis yra.
A, dar prisiminiau, yra ten tokia kavinukė "Pamario takas"-ten pietavom , kai mažoji buvo 3 mėn. kūdikis, bet puikiai pamenu iki šiol-užsisakiau upėtakį, bet jį man atnešė šaltą ir be jokio skonio. Nuo to laiko net nežiūriu ton pusėn. blush2.gif
Tai va, gerai, kad daugumai skanu Žvejonėj, kitiem kitur, svarbu, kad visi patenkinti atradę savo mylimas vietas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 14 liepos 2008 - 19:44