Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinejimas

QUOTE(audrajaz @ 2008 03 05, 13:32)
Labai šauniai atrodo thumbup.gif Planuoju ir aš tokį daryti, o ar labai jis didelis gavosi, nes neturėsiu, kur patalpinti blush2.gif
Ne tu viena čia taip siuvinėjanti, aš irgi skudurus darau lotuliukas.gif Siuvinėjau aš ir taip ir taip, bet jei standi medžiaga niekada nenaudoju lankelio schmoll.gif  mirksiukas.gif

Schema yra 135*190 . O dydis nuo kanvos priklauso, maniskis tai nemazas gavosi, dar kai isireminsi su paspartu tai toks tikrai nemazas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2008 03 05, 12:54)
Ačiū  4u.gif
tavo meškis labai gražus, man vis niežti rankos imt kokį ir išsiuvinėt, bet man kažkodėl jei tokie sudėtingi atrodo... blush2.gif

O kas ten tokio sudėtingo? blush2.gif Kryžiukai kaip ir kitur tokie patys, tik kad schema kitokia, backstichas irgi nemanau , kad ką nors šiais laikais išgasdintų. Nepalyginsi juk su Tatty teddy plaukučiais, kurs reik siuvinėt doh.gif Tie ir mieli bet daugiau nežinau ar išdrįsčiau juos siuvinėt, atsibosta žaist su tais plaukučiais.

Sakau, imk atsispausdink schemą ir kibk į darbą jei tikrai tas meškis tau patinka. mirksiukas.gif Aš kažkada bijojau didelių paveikslų, bet išdrįsau ir va jau į pabaigą. Beje ne taip baisu ir sudėtinga buvo kaip iš pradžių man atrodė smile.gif Ojei schema bus neaiški paaiškinsim kas kaip
Papildyta:
QUOTE(etaeta @ 2008 03 05, 13:13)
Schema yra 135*190 . O dydis nuo kanvos priklauso, maniskis tai nemazas gavosi, dar kai isireminsi su paspartu tai toks tikrai nemazas  smile.gif

11Aida - 31.17x 43.87cm
14Aida - 24.49x 34.47cm
16Aida - 21.43x 30.16cm
18Aida - 19.05x 26.81cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audrajaz @ 2008 03 05, 10:03)
Merginos, kažkuri siuvinėjot knygu skirtukus - žymeklius, sakykit kaip su blogąjaą puse, ar palikot taip kaip yra ar užsiuvot ta pačia medžiagėle g.gif

Užsiuvau ta pačia medžiagėle. Skirtukui skirtą medžiagėlę perlenkiau pusiau, vienoj pusėj išsiuvinėjau paveiksliuką, kitoj nieko nedariau ir gražiai užsiuvau kraštus.
Atsakyti
QUOTE(litle_angel @ 2008 03 05, 14:23)
O kas ten tokio sudėtingo? blush2.gif  Kryžiukai kaip ir kitur tokie patys, tik kad schema kitokia, backstichas irgi nemanau , kad ką nors šiais laikais išgasdintų. Nepalyginsi juk su Tatty teddy plaukučiais, kurs reik siuvinėt doh.gif  Tie ir mieli bet daugiau nežinau ar išdrįsčiau juos siuvinėt, atsibosta žaist su tais plaukučiais.

Sakau, imk atsispausdink schemą ir kibk į darbą jei tikrai tas meškis tau patinka. mirksiukas.gif  Aš kažkada bijojau didelių paveikslų, bet išdrįsau ir va jau į pabaigą. Beje ne taip baisu ir sudėtinga buvo kaip iš pradžių man atrodė smile.gif  Ojei schema bus neaiški paaiškinsim kas kaip
Papildyta:

11Aida - 31.17x 43.87cm 
14Aida - 24.49x 34.47cm 
16Aida - 21.43x 30.16cm 

tai mano tada 11Aida mirksiukas.gif
Atsakyti
My Webpage
ieškau schemos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šaltute: 05 kovo 2008 - 14:21
4u.gif
Gal kuri nors pasiutu marskinukus ilgus baltus kudikiui?
Aisku ne uz dyka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(litle_angel @ 2008 03 05, 13:23)
11Aida - 31.17x 43.87cm 
14Aida - 24.49x 34.47cm  
16Aida - 21.43x 30.16cm 

aciuks.gif labai mirksiukas.gif įsivaizdavau daug didesnį blush2.gif

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 03 05, 14:04)
Užsiuvau ta pačia medžiagėle. Skirtukui skirtą medžiagėlę perlenkiau pusiau, vienoj pusėj išsiuvinėjau paveiksliuką, kitoj nieko nedariau ir gražiai užsiuvau kraštus.

Aš lygiai taip pat galvojau, ir tvirtesnis bus ir blogos pusės nesimatys good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audrajaz: 05 kovo 2008 - 14:36
QUOTE(audrajaz @ 2008 03 05, 14:36)
Aš lygiai taip pat galvojau, ir tvirtesnis bus ir blogos pusės nesimatys good.gif

Na, skirtukas - tai ne paveiksliukas, kurio kitos pusės niekada nesimatys. mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip daryti su ranksluosciais. Kad isiuvinejus kitoje puseje nesimatytu viko ko nereikia?
Atsakyti
sveikos ax.gif vat norejau labai paklausti apie medziagas blush2.gif pati siuvineju tik ant tos languotos...nu nemoku pasakyt doh.gif ant kurios lengva kryziuku siuvinet... lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kokiu dar buna? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(robkite @ 2008 03 05, 15:42)
sveikos ax.gif  vat norejau labai paklausti apie medziagas  blush2.gif  pati siuvineju tik ant tos languotos...nu nemoku pasakyt doh.gif  ant kurios lengva kryziuku siuvinet... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o kokiu dar buna?  ax.gif  4u.gif

Dar būna plastikinė kanva, tokiais pat langeliais tik kad plastikinė, na ir linas ax.gif
Atsakyti
a...aciu notworthy.gif kazkur maciau kaip jus raset kad siuvinejat ant kanvos bet neisivaizdavau kas jinai per tokia doh.gif o ant jos patogu siuvinet? g.gif
Atsakyti