QUOTE(bugyte @ 2008 03 06, 15:26)

Kai palyginu su savaisiais, tai man dar taip toli iki toko grožio Na, pasistengsiu ir išmoksiu
 Kai palyginu su savaisiais, tai man dar taip toli iki toko grožio Na, pasistengsiu ir išmoksiu  
  Būčiau labai dėkinga
 Būčiau labai dėkinga  
 Man kaip tik pakeliui
 Man kaip tik pakeliui  

O tu visus darbus taip braižai? Po to lengvai atsiplauna.? Nes aš kai varles siuvinėjau kelis taškelius buvau padėjus, tai neišsiplovė, gerai, kad nematomoj vietoj
  O tu visus darbus taip braižai? Po to lengvai atsiplauna.? Nes aš kai varles siuvinėjau kelis taškelius buvau padėjus, tai neišsiplovė, gerai, kad nematomoj vietoj  
   Nors girdėjau , kad yra , kur ir su tušinuku linijas braižo, bei kažkaip atplauna, bet aš taip nerizikuočiau
  Nors girdėjau , kad yra , kur ir su tušinuku linijas braižo, bei kažkaip atplauna, bet aš taip nerizikuočiau  
   Nes kaip paskaičiuoji kiek materialas atsieina darbui  ir taip braižyt su betkuo tai bijočiau. Jau va tom gėlėm jau apie 150Litų investuota, vis dar siūlų dasipirkt reikia, tai jei neatsiplautų tai ir laiko įdėto gaila būtų, o ir pinigų
  Nes kaip paskaičiuoji kiek materialas atsieina darbui  ir taip braižyt su betkuo tai bijočiau. Jau va tom gėlėm jau apie 150Litų investuota, vis dar siūlų dasipirkt reikia, tai jei neatsiplautų tai ir laiko įdėto gaila būtų, o ir pinigų 

,bet lt ir...
 ,bet lt ir...  

Labai fainas meškis
 Labai fainas meškis  O tu kartais ten ne su pieštuku medžiagytę susibraižiusi
  O tu kartais ten ne su pieštuku medžiagytę susibraižiusi  aš tai žiauriai vargau, kol pieštuką išploviau iš savo katino ir tai buvau tik taškiukus susidėjus, beveik visas priemones išbandžiau
  aš tai žiauriai vargau, kol pieštuką išploviau iš savo katino ir tai buvau tik taškiukus susidėjus, beveik visas priemones išbandžiau 
 anksciau ir as vos isplaudavau piestuka, taciau dabar kai skalbiu, tai su ukiniu muilu ir stipriai rankose trindama. na - issiplauna... o kitos tai i salta vandeni is pradziu merkia ir su ariel skalbia, sake irgi issiplauna
 anksciau ir as vos isplaudavau piestuka, taciau dabar kai skalbiu, tai su ukiniu muilu ir stipriai rankose trindama. na - issiplauna... o kitos tai i salta vandeni is pradziu merkia ir su ariel skalbia, sake irgi issiplauna  

Dabar daug daugiau jau išsiuvinėta , tik foto nedėjau, nes tuoj užbaigsiu tai dėsiu jau tik pabaigto ir išskalbto
  Dabar daug daugiau jau išsiuvinėta , tik foto nedėjau, nes tuoj užbaigsiu tai dėsiu jau tik pabaigto ir išskalbto dar rėminimas min 135litus kainuos tai viskas sumoj apie 300litų. Kaip tokiam darbui tai visai normoj. Va akvariumas su rėminimu ir viskuom  150litų,  o tie drugeliai irgi apie 100 litų su viskuom kainavo. Visgi kokybiškos medžiagos pakainuoja. Spalvų nederinu pati, siuvinėju tom , kurios nurodytos, tai  ir gaunas taip. Brangus hobis kiek į GA nueinu  taip kokius 30-60litų palieku.
  dar rėminimas min 135litus kainuos tai viskas sumoj apie 300litų. Kaip tokiam darbui tai visai normoj. Va akvariumas su rėminimu ir viskuom  150litų,  o tie drugeliai irgi apie 100 litų su viskuom kainavo. Visgi kokybiškos medžiagos pakainuoja. Spalvų nederinu pati, siuvinėju tom , kurios nurodytos, tai  ir gaunas taip. Brangus hobis kiek į GA nueinu  taip kokius 30-60litų palieku.   
  Dabar daug daugiau jau išsiuvinėta , tik foto nedėjau, nes tuoj užbaigsiu tai dėsiu jau tik pabaigto ir išskalbto
  Dabar daug daugiau jau išsiuvinėta , tik foto nedėjau, nes tuoj užbaigsiu tai dėsiu jau tik pabaigto ir išskalbto dar rėminimas min 135litus kainuos tai viskas sumoj apie 300litų. Kaip tokiam darbui tai visai normoj. Va akvariumas su rėminimu ir viskuom  150litų,  o tie drugeliai irgi apie 100 litų su viskuom kainavo. Visgi kokybiškos medžiagos pakainuoja. Spalvų nederinu pati, siuvinėju tom , kurios nurodytos, tai  ir gaunas taip. Brangus hobis kiek į GA nueinu  taip kokius 30-60litų palieku.
  dar rėminimas min 135litus kainuos tai viskas sumoj apie 300litų. Kaip tokiam darbui tai visai normoj. Va akvariumas su rėminimu ir viskuom  150litų,  o tie drugeliai irgi apie 100 litų su viskuom kainavo. Visgi kokybiškos medžiagos pakainuoja. Spalvų nederinu pati, siuvinėju tom , kurios nurodytos, tai  ir gaunas taip. Brangus hobis kiek į GA nueinu  taip kokius 30-60litų palieku.  
 Mane Mb iskart is namu isgintu,jei tokiom sumom taskyciaus... :unsure:Nors per gera men ir as jau apie 140lt ant siuvinejimo isleidau...Bet remelius perku parduotuvej.Tik jau vestuvine dovana galvoju nest remint.
 Mane Mb iskart is namu isgintu,jei tokiom sumom taskyciaus... :unsure:Nors per gera men ir as jau apie 140lt ant siuvinejimo isleidau...Bet remelius perku parduotuvej.Tik jau vestuvine dovana galvoju nest remint.