Įkraunama...
Įkraunama...

IMB "Prie parko" Viršuliškėse

Ar pastebejote IMB reklama supermamoj virsuje biggrin.gif Tipo liko tik 18 butu..Grazi saldainiu dezute... 4u.gif Tik mes jos negausime...Turbut tie kurie likusios butus nupirks.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Ka tik kalbejausi su statybu vadovu Osvaldu. tai tokia situacija, sake prades klijuoti balkonuose pilyteles, kur pirmiausia po balkonais yra lodzijos, nes pasak jo, todel ir varva i lodzijas, nes nesutvarkyti kitu balkonai. Pasakiau, kad noriu kovo pab isikelti, kad apdaila eina i pabaiga, tai tipo isitrauke mano buta i prioritetini sarasa. suokia graziai, neaisku ar pabaigs per 3 savaites, tipo truksta zmoniu, pavasaris, visi isvazinejo i uzsienius dirbti. klausiau del spynu, tai sake, gavo 50 vnt, bet kol nesutvarkyta lodzija ir balkonas negali deti, nes jiems reikes ieiti i vidu. tai va, labai prasiau kad buciau prioritetu, aisku yra ir daugiau tokiu proritetu biggrin.gif , tai gal pavyks. Duru (buto) apdaila des tik is isores, o vidaus turesim patys tvarkytis doh.gif . pas mane tai ten jau nutepliota viskas ir metalas yra, nezinau kaip pas kitus blink.gif
Dziugu nors tiek, kad des plyteles balkone thumbup.gif
tiesa, man jau koridoriuje siena suskilo, o jau isdazyta. tikiuosi kad dar ka nors patvarkys apdailininkai. Tai va, trukinesim visi ir visur, ir busi "grazus" dar nespeje isikelti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ArijaM @ 2008 03 04, 12:36)
Ka tik kalbejausi su statybu vadovu Osvaldu. tai tokia situacija, sake prades klijuoti balkonuose pilyteles, kur pirmiausia po balkonais yra lodzijos, nes pasak jo, todel ir varva i lodzijas, nes nesutvarkyti kitu balkonai. Pasakiau, kad noriu kovo pab isikelti, kad apdaila eina i pabaiga, tai tipo isitrauke mano buta i prioritetini sarasa. suokia graziai, neaisku ar pabaigs per 3 savaites, tipo truksta zmoniu, pavasaris, visi isvazinejo i uzsienius dirbti. klausiau del spynu, tai sake, gavo 50 vnt, bet kol nesutvarkyta lodzija ir balkonas negali deti, nes jiems reikes ieiti i vidu. tai va, labai prasiau kad buciau prioritetu, aisku yra ir daugiau tokiu proritetu  biggrin.gif , tai gal pavyks. Duru (buto) apdaila des tik is isores, o vidaus turesim patys tvarkytis  doh.gif . pas mane tai ten jau nutepliota viskas ir metalas yra, nezinau kaip pas kitus  blink.gif
Dziugu nors tiek, kad des plyteles balkone  thumbup.gif
tiesa, man jau koridoriuje siena suskilo, o jau isdazyta. tikiuosi kad dar ka nors patvarkys apdailininkai. Tai va, trukinesim visi  ir visur, ir busi "grazus" dar nespeje isikelti  biggrin.gif

Tai plyteles ir balkonuose klijuos? Čia tikrai, ne bajeris koks? Net nesitiki bigsmile.gif
O apie laiptines (liftus) ir namo aplinką neklausei? Kokia situacija su šiais "objektais" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Buržua @ 2008 03 04, 12:40)
O apie laiptines (liftus) ir namo aplinką neklausei? Kokia situacija su šiais "objektais" blink.gif

Plyteles tikrai des, pats net sake, kad vienas rupestis nukris tikrai biggrin.gif O del laiptiniu ir liftu, nepaklausiau, kazkaip aktualiau buvo mano tvirtove lotuliukas.gif , dabar tai svarbiausia, nes nenoreciau isikelti, kai dar gali IMB slampineti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ArijaM @ 2008 03 04, 13:05)
Plyteles tikrai des, pats net sake, kad vienas rupestis nukris tikrai  biggrin.gif 

Hmm...bet kai šitoks oras kol kas, tai juk balkone nelabai įmanoma jas klijuoti, kaip ir lodžijoje turbūt. Vadinasi, procesas gali užtrukti vien dėl oro sąlygų g.gif O kaip tada kraustytis ir gyventi, ar spynas keistis? Tai išeina taip, kad arba spjauni ant tų jų plytelių ir klijuojies savas, arba lauki kol ponai teiksis prisiruošt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Buržua @ 2008 03 04, 14:23)
Hmm...bet kai šitoks oras kol kas, tai juk balkone nelabai įmanoma jas klijuoti, kaip ir lodžijoje turbūt. Vadinasi, procesas gali užtrukti vien dėl oro sąlygų g.gif O kaip tada kraustytis ir gyventi, ar spynas keistis? Tai išeina taip, kad arba spjauni ant tų jų plytelių ir klijuojies savas, arba lauki kol ponai teiksis prisiruošt doh.gif

Tai matyt jie to tik ir laukia g.gif ,kada zmones patys pradies klijuot.O lodzioj jie isvisneklijos,klijuos tik balkone verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paprastoji: 04 kovo 2008 - 14:00
Bet žinant, kaip jie viską organizuoja, aš nežinau, ar aš noriu, kad jie man balkone klijuotų plyteles... g.gif tegu bent lodžijas sutvarko kuo greičiau ir būsim laimingi unsure.gif
o įsikelti mes irgi - bent balandį norėtume. kadangi iki kovo pabaigos dar neturėsim vidinių durų, tai sutinkam laukti iki balandžio biggrin.gif bet daugiau jau - nono.gif
Atsakyti
QUOTE(ArijaM @ 2008 03 04, 12:36)

tiesa, man jau koridoriuje siena suskilo, o jau isdazyta. tikiuosi kad dar ka nors patvarkys apdailininkai. Tai va, trukinesim visi  ir visur, ir busi "grazus" dar nespeje isikelti  biggrin.gif

rolleyes.gif O as sakiau.. nono.gif

QUOTE(Buržua @ 2008 03 04, 12:40)
Tai plyteles ir balkonuose klijuos? Čia tikrai, ne bajeris koks? Net nesitiki  bigsmile.gif

Aplinka nebus tvaerkoma, kol nama nepabaigs pilnai. Tada tik visus kranus patrauks, siuksles ir sutvarkys aplinka. Manau logiska.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2008 03 04, 23:54)
rolleyes.gif O as sakiau.. nono.gif

Tai sakei sakei smile.gif , bet ar buvo galima ka nors pakeisti? nemanau schmoll.gif , manau neapsaugos jokie tapetai unsure.gif Reikia tiketis, kad bent langai netrukines nuo sedimo, kaip teko girdeti doh.gif smile.gif
Atsakyti
Klausykit, kame reikalas , kad elektros nera? g.gif Vyras sako , kad 7 aukste lyg yra. O 2B 6 aukste jau keleta dienu nera. blink.gif Ka jie sau galvoja... doh.gif
Atsakyti
Gal kas turit pazistamu, kurie galetu ivertinti situacija del elektros, vandens ir silumos tiekimo? Pagal Imobiliar'o darbo stiliu turetu buti kokia nors schema suregzta, kaip padurti gyventojus ir pasiimti babkes- pvz., pasakys, kad pagal pirkimo sutarti turejom per 5 d.d. pasirašyti tiekimo sutartis, o kadangi nepasirašėme- tai suskaičiavo visą sunaudotą elektrą, padalijo proporcingai buto plotams ir išstatė sąskaitas... Ką manot? Ar būtų galima dėl šito reikalo pasiaiškinti? Čia minėjot, kad skambinot į elektros tinklus ir jie tipo sakė, kad reikia laukti IMB pranešimo... Bet man atrodo kai ateis saskaita už kokius 5000Lt, šitas argumentas neatrodys rimtas, nes "...sutartyje parašyta..."
Atsakyti
QUOTE(plir @ 2008 03 06, 00:19)
Gal kas turit pazistamu, kurie galetu ivertinti situacija del elektros, vandens ir silumos tiekimo? Pagal Imobiliar'o darbo stiliu turetu buti kokia nors schema suregzta, kaip padurti gyventojus ir pasiimti babkes- pvz., pasakys, kad pagal pirkimo sutarti turejom per 5 d.d. pasirašyti tiekimo sutartis, o kadangi nepasirašėme- tai suskaičiavo visą sunaudotą elektrą, padalijo proporcingai buto plotams ir išstatė sąskaitas... Ką manot? Ar būtų galima dėl šito reikalo pasiaiškinti? Čia minėjot, kad skambinot į elektros tinklus ir jie tipo sakė, kad reikia laukti IMB pranešimo... Bet man atrodo kai ateis saskaita už kokius 5000Lt, šitas argumentas neatrodys rimtas, nes "...sutartyje parašyta..."

Skambinau ir i IMB, irgi sake laukit is musu pranesimo.. smile.gif
Atsakyti