6 aukstas 2 korpuso!!!-jusu parasu dar nebuvo

Del slenkscio- klijavome pliteles, tokias, kaip virtuves dalyje.

[/quote]
Sveiki,
jauciu lupsiu velniop savo parketa nuo "palanges"

Vakar atvaziavau su nuotaika i buta... galvojau susitvarkysiu, issisluosiu issiplausiu.... o gi ziu mano miegamojo langas suskiles

Buvau šiandien RST, sake, sutartį bus galima pasirašyti po 3 savaičių, dar per 5 dienas pastatys skaitliukus, gal tada nušvis elektra. Nu fainai, gyvensim mėnesį balanos gadynėj

QUOTE(Uriukas @ 2008 05 30, 09:42)
Buvau šiandien RST, sake, sutartį bus galima pasirašyti po 3 savaičių, dar per 5 dienas pastatys skaitliukus, gal tada nušvis elektra. Nu fainai, gyvensim mėnesį balanos gadynėj 

Papildyta:
QUOTE(Kestukaz @ 2008 05 29, 21:13)
Teko girdet kad internetas su kabeline bus KAVA www.kava.lt
Nezinau kiek ten tiesos, tik nugirdau ir tiek
Nezinau kiek ten tiesos, tik nugirdau ir tiek
a galima tos kavos neimt ar cia privaloma bus?
ikainius paziurejau, brangesnes nebebuvo

QUOTE(Uriukas @ 2008 05 30, 10:42)

kazkokia nesamone. tad nesuprantu kaip Karolia pasirase sutarti?

nieko nebesuprantu tada

QUOTE(ASsSA @ 2008 05 30, 12:59)
Mums lodžijoje pakeitė 1 langą, o prieš savaitę pamatėm, kad kitas skilęs taip pat iš išorės. Dabar gal sėda namas, "nusistovi", todėl ir traška mūsų langai ir sienos... Gal pamenate, kiek metų garantija langams?
Būkit atidūs, kaimynai
Būkit atidūs, kaimynai

Vaje vaje

o pakeite be riksmu ir sauksmu? Nes galvoju, kad apkaltins kad pati vepla ir sukuliau!!

QUOTE(ASsSA @ 2008 05 30, 11:59)
Mums lodžijoje pakeitė 1 langą, o prieš savaitę pamatėm, kad kitas skilęs taip pat iš išorės. Dabar gal sėda namas, "nusistovi", todėl ir traška mūsų langai ir sienos... Gal pamenate, kiek metų garantija langams?
Būkit atidūs, kaimynai
Būkit atidūs, kaimynai

Pagal statybos įstatymą, garantija langams - 5 metai. Iki to laiko būsim turbūt pakeitę visus po kartą

Dar - IMB aiškina, kad jau nou vakar bėga karštas vandenėlis, nu pas mus nebėga. Dar šiandien bandžiau. Ir nemanykit, kad esu blondinė ir neatsisuku kranelio laiptinėj, - atsisuku, bet iš to nieko...
QUOTE(Uriukas @ 2008 05 30, 16:08)
Pagal statybos įstatymą, garantija langams - 5 metai. Iki to laiko būsim turbūt pakeitę visus po kartą
Dar - IMB aiškina, kad jau nou vakar bėga karštas vandenėlis, nu pas mus nebėga. Dar šiandien bandžiau. Ir nemanykit, kad esu blondinė ir neatsisuku kranelio laiptinėj, - atsisuku, bet iš to nieko...

Ale gi melagiai kokie! tas IMB!!

QUOTE(ASsSA @ 2008 05 30, 13:43)
Ir as taip tikiuosi

Tai sakot greit bus karstas vandenelis!

Mes jau bandysim keltis per ateinancia savaite. Ryt pasijungiam kranus ir bus didieji darbai padaryti...
Dar ziuresim kaip cia su elektra bus....

QUOTE(Uriukas @ 2008 05 30, 15:08)

Visgi esu blondinė...

Beje, rašau iš savo namučių