Įkraunama...
Įkraunama...

IMB "Prie parko" Viršuliškėse

O tas pazymas pasiemus reikia eiti i RST sutartis sudryti iki birzelio 4 d?
Atsakyti

6 aukstas 2 korpuso!!!-jusu parasu dar nebuvo biggrin.gif
Del slenkscio- klijavome pliteles, tokias, kaip virtuves dalyje. smile.gif Is praktikos vyras pasake, kad pliteles geriausiai. (pas viena kaimyne maciau palange uzdeta, tai greitai visa subjauros nuo uzlipimo su avalyne.. unsure.gif )
[/quote]

Sveiki,
jauciu lupsiu velniop savo parketa nuo "palanges" biggrin.gif Klijuosiu plytelem! Nes kazka ir taip negerai padarem, kadangi ta parketo plokste siek tiek juda, vaiksto g.gif
Vakar atvaziavau su nuotaika i buta... galvojau susitvarkysiu, issisluosiu issiplausiu.... o gi ziu mano miegamojo langas suskiles doh.gif nzn, zliumbt norejosi! dar is vidaus butu skiles, tai viskas aisku - patys sukalem! o dabar - is lauko puses!! nu *** ble!!!
Atsakyti
Buvau šiandien RST, sake, sutartį bus galima pasirašyti po 3 savaičių, dar per 5 dienas pastatys skaitliukus, gal tada nušvis elektra. Nu fainai, gyvensim mėnesį balanos gadynėj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2008 05 30, 09:42)
Buvau šiandien RST, sake, sutartį bus galima pasirašyti po 3 savaičių, dar per 5 dienas pastatys skaitliukus, gal tada nušvis elektra. Nu fainai, gyvensim mėnesį balanos gadynėj  lotuliukas.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Kestukaz @ 2008 05 29, 21:13)
Teko girdet kad internetas su kabeline bus KAVA www.kava.lt

Nezinau kiek ten tiesos, tik nugirdau ir tiek

a galima tos kavos neimt ar cia privaloma bus?
ikainius paziurejau, brangesnes nebebuvo lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo special: 30 gegužės 2008 - 09:47
QUOTE(Uriukas @ 2008 05 30, 10:42)
Buvau šiandien RST, sake, sutartį bus galima pasirašyti po 3 savaičių, dar per 5 dienas pastatys skaitliukus, gal tada nušvis elektra. Nu fainai, gyvensim mėnesį balanos gadynėj  lotuliukas.gif

kazkokia nesamone. tad nesuprantu kaip Karolia pasirase sutarti? blink.gif blink.gif be to, IMB siandien sake, kai pazyma pasiemem, kad butu gerai kad siandien su RST pasirasytume sutarti blink.gif

nieko nebesuprantu tada unsure.gif
Atsakyti
Mums lodžijoje pakeitė 1 langą, o prieš savaitę pamatėm, kad kitas skilęs taip pat iš išorės. Dabar gal sėda namas, "nusistovi", todėl ir traška mūsų langai ir sienos... Gal pamenate, kiek metų garantija langams?
Būkit atidūs, kaimynai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ASsSA @ 2008 05 30, 12:59)
Mums lodžijoje pakeitė 1 langą, o prieš savaitę pamatėm, kad kitas skilęs taip pat iš išorės. Dabar gal sėda namas, "nusistovi", todėl ir traška mūsų langai ir sienos... Gal pamenate, kiek metų garantija langams?
Būkit atidūs, kaimynai  biggrin.gif

Vaje vaje doh.gif
o pakeite be riksmu ir sauksmu? Nes galvoju, kad apkaltins kad pati vepla ir sukuliau!! g.gif
Atsakyti
Be problemų biggrin.gif
Pakeis, privalo pakeisti, būk rami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ASsSA @ 2008 05 30, 11:59)
Būkit atidūs, kaimynai  biggrin.gif

Pagal statybos įstatymą, garantija langams - 5 metai. Iki to laiko būsim turbūt pakeitę visus po kartą ax.gif

Dar - IMB aiškina, kad jau nou vakar bėga karštas vandenėlis, nu pas mus nebėga. Dar šiandien bandžiau. Ir nemanykit, kad esu blondinė ir neatsisuku kranelio laiptinėj, - atsisuku, bet iš to nieko...
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2008 05 30, 16:08)
Pagal statybos įstatymą, garantija langams - 5 metai. Iki to laiko būsim turbūt pakeitę visus po kartą  ax.gif

Dar - IMB aiškina, kad jau nou vakar bėga karštas vandenėlis, nu pas mus nebėga. Dar šiandien bandžiau. Ir nemanykit, kad esu blondinė ir neatsisuku kranelio laiptinėj, - atsisuku, bet iš to nieko...

Ale gi melagiai kokie! tas IMB!! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ASsSA @ 2008 05 30, 13:43)
Be problemų  biggrin.gif
Pakeis, privalo pakeisti, būk rami  4u.gif

Ir as taip tikiuosi biggrin.gif nors vienakart jau keite mums langa didziajam kambary, tai kai prisimenu kiek laiko buvom tampomi uz nosies, tai net bloga pagalvot,kaip viskas vyks dabar...
Tai sakot greit bus karstas vandenelis! thumbup.gif
Mes jau bandysim keltis per ateinancia savaite. Ryt pasijungiam kranus ir bus didieji darbai padaryti...
Dar ziuresim kaip cia su elektra bus.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2008 05 30, 15:08)
Pagal statybos įstatymą, garantija langams - 5 metai. Iki to laiko būsim turbūt pakeitę visus po kartą  ax.gif

Visgi esu blondinė... doh.gif Pasirodo, ten prie kiekvieno skaitliuko du kraneliai. doh.gif Žodžiu, vanduo bėga, bet kad jis būtų karštas, tai ne. Maksimum drungnas. Aš po tokiu nepalįsčiau doh.gif Kiek bandžiau nuleisti, geriau nesidaro.

Beje, rašau iš savo namučių tongue.gif
Atsakyti