Įkraunama...
Įkraunama...

IMB "Prie parko" Viršuliškėse

QUOTE(erika.gut @ 2008 06 10, 11:05)
drinks_cheers.gif Ir as siandien einu pasirasyti sutarti. smile.gif  thumbup.gif
Vakar dazeme be elektros  doh.gif

as jau pasirasiau ax.gif , lauksiu dabar kol sviesa nusvis biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
seku kartas nuo karto jusu foruma idomumo delei, nes dar pries metus galvojau cia buta pirkti. Ka galiu pasakyti, saunuoliai jus uz kantrybe jums medalius reiketu isdalinti.
Kaip dabar prisimenu mums buvo zadama, kad 2007 m rugsejo - spalio menesi namas bus priduotas blink.gif Iki liepos buciau neistveres ka nors buciau tikrai gun_bandana.gif gun_bandana.gif. Siulyciau nepalikti taip imb ramybeje ir bent jau paviesinti (jei turit galimybiu) ju darbelius, nes kiek man teko girdeti jie ruosiasi naujus objektus vystyti (Zalgirio-Kalvariju gatviu sankirta) tai manau vel statys "kaip sau".
Teko girdeti, kad visai neseniai is Rangos buvo priteisti delspinigiai uz pavelavima (Vilniaus Vartuose) (teismas palankiau ziuri i gyventojus nei i statybininkus).
Sekmes jums kare su vejo malunais ir linkiu gerai isirengti (pagaliau) drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man lodzijos langus isima ir visa konstrukcija keis doh.gif doh.gif , del tos terasos isdegintos. ten keicia, tai ir zemiau esantiems keicia. blink.gif
Tai per dvi savaites sake pakeis, tai busim su plevele uzdengti blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ArijaM @ 2008 06 13, 13:22)
O man lodzijos langus isima ir visa konstrukcija keis  doh.gif  doh.gif , del tos terasos isdegintos. ten keicia, tai ir zemiau esantiems keicia. blink.gif
Tai per dvi savaites sake pakeis, tai busim su plevele uzdengti  blink.gif  biggrin.gif

Sveiki kas galite atsakyti kaip galima susimoketi uz siluma, nes gavau jau daug saskaitu.
sutarti su rst pasirasiau knygele jau gavau bigsmile.gif aciu lauksiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOANA + @ 2008 06 15, 23:15)
Sveiki kas galite atsakyti kaip galima susimoketi uz siluma, nes gavau jau daug saskaitu.
sutarti su rst pasirasiau knygele jau gavau bigsmile.gif aciu lauksiu atsakymo 4u.gif

Speju kad ir delspinigiu bus priskaiciuota biggrin.gif Susimoketi gali internetu, gali eiti i banka su kvitu smile.gif , na moketi kaip visus mokescius smile.gif
Papildyta:
O man su elektra koks bajeris lotuliukas.gif Visa savaitgali be elektros prabuvom, o vakar sugalvojom nuvaryti i elektros skydine pasiziureti, gal vdrug yra jau tie skaitliukai. ir ka jus manot bigsmile.gif YRA. ir klausimas nuo kada ten jau jie stovi, o as laukiu skambucio is RST lotuliukas.gif doh.gif Ir niekas man nepaskambino blink.gif
O itarimai pradejo kilti, kai pamaciau, kad pas Erika. gut elektra yra, o mes ta pacia diena pasirasem sutarti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ArijaM: 16 birželio 2008 - 07:06
mums ketvirtadienį paskambino iš rst, kad viską sutvarkė, bet mes neturim rakto nuo tos skydinės ir savaitgalį nesuradom nieko kas galėtų ją atrakinti verysad.gif o jūs turit raktus ar kaip nors kitaip į tą elektros skydinę papuolat? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ArijaM @ 2008 06 16, 08:05)
Ir niekas man nepaskambino blink.gif
O itarimai pradejo kilti, kai pamaciau, kad pas Erika. gut elektra yra, o mes ta pacia diena pasirasem sutarti  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Man paskambino apie 18-00 penktadieni ir pranese , kad imontavo per diana apie 50 skaitliuku, tai nera jau jegu dar visiem paskambinti pranesti.

Papildyta:
QUOTE(U_gutė @ 2008 06 16, 09:16)
mums ketvirtadienį paskambino iš rst, kad viską sutvarkė, bet mes neturim rakto nuo tos skydinės ir savaitgalį nesuradom nieko kas galėtų ją atrakinti verysad.gif o jūs turit raktus ar kaip nors kitaip į tą elektros skydinę papuolat? blush2.gif

Mes paememe pas kaimynus. Pasirodo dave lyg tik 1 rakta per laiptine ir turime patis pasidaryti....
(Pinigelius sau i kisene turbut isidejo, kad raktus kiekvienam nepadare. ...)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 16 birželio 2008 - 10:27

A cia ner problemos, ten labai paprasta spyna. mes su replikem atsisukom lotuliukas.gif
Atsakyti
mes neturim rakto nuo tos skydinės ir savaitgalį nesuradom nieko kas galėtų ją atrakinti verysad.gif

Ai, nuo pacios skydines galima pas Osvalda gauti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes kaimynes,

idomu kaip ten su musu korpuse su elektra g.gif ....
ketvirtam g.gif ....
Lango kolkas nieks nesiruosia keisti....
Nebent veliau, nors palete stiklu maciau stovi kieme, bet ir jie paduze lotuliukas.gif
Atsakyti
O kas apie liftus girdėti? Gal jie jau veikia?

Aš vakar paspaudžiau iškvietimo mygtuką, tai raudona lemputė užsidegė, bet nieks neatvažiavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Buržua @ 2008 06 16, 14:52)
O kas apie liftus girdėti? Gal jie jau veikia?

Aš vakar paspaudžiau iškvietimo mygtuką, tai raudona lemputė užsidegė, bet nieks neatvažiavo  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
As uzvakar spaudziau, bet nieko naujo biggrin.gif
Atsakyti