Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- VIII

QUOTE(solo @ 2008 04 29, 16:14)
o kokia dar yra zig zag skaičiuoklė? Aš tik šią ir težinau.

as kalbu apie dienos kcal norma 4u.gif
Atsakyti
Pas mane šiandien buvo taip:

pusryčiai - salotos su riekele duonos (120+100)
priešpiečiai - 4 grūdų dribsnių košė su trupučiu sviesto (280)
pietūs - konservuoti pomidorai ir svogūnai su virtom bulvėm (250); miusliai su pienu (330)
vakarienė - maltų 5 grūdų košė su trupučiu sviesto (230); marinuoti burokėliai (40)

plius:
4x25 min. greito ėjimo lauke
2x10 min. gan greito važiavimo dviračiu
1 val. aerobikos

Ot kiek biggrin.gif

Iš viso: 1350 kcal, oi, kaip laukiu rytojaus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaka...: 29 balandžio 2008 - 18:45
kadangi velai atsikeliau,tai viskas nusivelino
pusryciams suvalgiau dobilo naturalaus jogurto su fitness dribsniais
priespieciams maisiukas zemes riesutu cukruje
pietus buvo labai velyvi,taigi su vakariene sumetu-vistienos sriubos bliudelis,tokia apytirste su morkytem,bulvytem,salotos su bazilikais,pomidorais,vistiena,suriu,majonezu,svieziai spausto apelsinu sultys

+ orbit gumos pakelis melyninis
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 04 29, 16:22)
čia tik teisingai įvesk ūgį, nes po kablelio skaičius nėra iškart coliai. 1 colis - 2,5 cm.

merginos, tam pačiam puslapy kur zig-zag skaičiuoklė, yra ir converter, nereik nieko pačiom skaičiuot. Įvedi cm, paverčia į pėdas ir colius.
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 04 29, 19:43)
kadangi velai atsikeliau,tai viskas nusivelino
pusryciams suvalgiau dobilo naturalaus jogurto su fitness dribsniais
priespieciams maisiukas zemes riesutu cukruje
pietus buvo labai velyvi,taigi su vakariene sumetu-vistienos sriubos bliudelis,tokia apytirste su morkytem,bulvytem,salotos su bazilikais,pomidorais,vistiena,suriu,majonezu,svieziai spausto apelsinu sultys

+ orbit gumos pakelis  melyninis

O tu manai, kad išvardinsi sriubos sudėtį tai daugiau maisto atrodys? tu katastrofiškai mažai suvalgei. Pati tai puikiai žinai, daugiau iš manęs komentarų nebus.

2dienis:
Pusryčiai: varškė "activia"(150), šok. saldainis (60).
Priešpiečiai:bananas (100), kąsnis pyrago (40).
Pietūs: Pūsti ryžiai (90), pien. dešrelė (150), žirneliai su majonezu (100), obuolys (50), gab. pyrago (150).
Pavakariai: Liesas jogurtas su 0,5 banano (170)
Vakarienė: Vištienos salotos (130), 2 šok. saldainiai (100).

Viso: 1290.

15min BF, aerobika.
Atsakyti
vakar, neuzsirasinejau ka valgiau, bet mazdaug suvalgiau 1700 kcal, o siandien:

pusryciai: bandele 132 lasisa 68 batonelis 117 zefyras 60 muslis 86
priespieciai: morka 30 dziuveselis 40
pietus: sriuba 200 liezuvis 224 salotos 80 meleonas 25
pavakarei: batonelis 117 muslis 86
uzkandis: muslis 86 vaisiu batonelis 76
vakariene: sriuba 300 duona 92 lasisa 68

VISO:1887 kcal
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 04 29, 23:05)
O tu manai, kad išvardinsi sriubos sudėtį tai daugiau maisto atrodys? tu katastrofiškai mažai suvalgei. Pati tai puikiai žinai, daugiau iš manęs komentarų nebus.

2dienis:
Pusryčiai: varškė "activia"(150), šok. saldainis (60).
Priešpiečiai:bananas (100), kąsnis pyrago (40).
Pietūs: Pūsti ryžiai (90), pien. dešrelė (150), žirneliai su majonezu (100), obuolys (50), gab. pyrago (150).
Pavakariai: Liesas jogurtas su 0,5 banano (170)
Vakarienė: Vištienos salotos (130), 2 šok. saldainiai (100).

Viso: 1290.

15min BF, aerobika.

ko tokia pikta, solo? mirksiukas.gif Šaunus ir labai skanus tavo valgiaraštis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 04 29, 23:05)

bet kad as pati jauciu,kad daug suvalgiau bereikalingo maisto blink.gif tai jeiggu as atsikeliau 12h,tai man taip ir susikimst vienu metu pietus ir pusrycius?
Atsakyti
QUOTE(Pasaka... @ 2008 04 29, 22:20)
ko tokia pikta, solo?  mirksiukas.gif  Šaunus ir labai skanus tavo valgiaraštis  wub.gif

ne, nepikta, tiesiog kategoriška biggrin.gif Čia rašom valgiaraščius, na, vieną kitą kartą gi įmanoma nuklysti, suvalgyti perdaug/per mažai, bet eglinciai sakyta n kartų dėl jos mažo maisto kiekio, ji nereaguoja, tuomet ir komentuoti nebeverta. O mano valgiaraštis... nu skanus, bet kiek sveikas, čia jau kitas klausimas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(eglincia @ 2008 04 29, 22:24)
bet kad as pati jauciu,kad daug suvalgiau bereikalingo maisto blink.gif  tai jeiggu as atsikeliau 12h,tai man taip ir susikimst vienu metu pietus ir pusrycius?

Aš pati pusryčiauju dažnai apie 12 val, stengiuos paskirstyt valgymus ir jų turėti BENT 3. Netgi turint 6 valandas per dieną įmanoma kelis kartus ir labai sveikai pasimaitint. Ar tu pati nemoki skaičiuoti kalorijų ar kaip yra?
Atsakyti
nu tiesiog as kai pvz jau valgiau tuos arachisus cukruj,pamaciau,kad 400kcal issiziojau,tuomet ta sriuba irgi tokia rieboka jau man atrodo daug,o salotos tai ten ir majonezas ir suris,labai jau kalorigai atrode ,todel man atrodo,kad ir suvartojau ..beto jogurtas turi kaloriju,dribsniai nemazai...
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 04 29, 22:36)
nu tiesiog as kai pvz jau valgiau tuos arachisus cukruj,pamaciau,kad 400kcal issiziojau,tuomet ta sriuba irgi tokia rieboka jau man atrodo daug,o salotos tai ten ir majonezas ir suris,labai jau kalorigai atrode ,todel man atrodo,kad ir suvartojau ..beto jogurtas turi kaloriju,dribsniai nemazai...

labai konkretu. Pats laikas pradėt skaičiuoti tiksliai viską.
Atsakyti
beto siuo metu absoliuciai nejudu,todel neturiu galimybes ir isdegint tu kaloriju,tai prisilaikau maziau....
Atsakyti