Sveika,
Labai norėčiau pamatyti ir aš schemutes, o dėl įdėjimo, tai nenori, kad būtų kaip reklama? Tai reikia naudotis BB kodais (kai rašai žinutę, jie po šypsenėlėm).
Tau reikia šito kodo -> [url=http://www.kokstaiadresas.com]
Spauskite čia!
[/uurl]
Sveikos merginos, as taip pat domiuosi simegrafija. pamacius pirma karta sia technika ji mane suzavejo, todel nepabandyti negalejau. noreciau ideti savo darbeliu pavyzdzius, bet neiseina.

QUOTE(saliuky @ 2008 02 28, 10:48)
Vau , kokie gražūs tavo darbai
...tik gaila negaliu iš arčiau apžiūrėti. Pataisyk paveiksliukus, nes išdidinti neina, arba tik man neužsikrauna. Labai noriu patyrinėti
Čia mano vienkartinis įkvėpimas, pernai Velykom dariau, nėra ką lygintis su tavaisiais, bet vistiek...

Čia mano vienkartinis įkvėpimas, pernai Velykom dariau, nėra ką lygintis su tavaisiais, bet vistiek...

sveika saliuky,gal galetum savo darbeliu schemutes imesti

Ivarasa, Įmesk į kokį nors puslapiuką,kur galima dėti ir nuorodą numesk čia

taigi naudojuosi patarimu ir idedu savo darbeliu nuoroda http://www.tindirind...pic.php?id=9430
Paprastučiai, bet labai žavūs

QUOTE(dragon.fly @ 2008 03 17, 21:19)
sveika saliuky,gal galetum savo darbeliu schemutes imesti
?(na bent rudo ir violetinio darbeliu
)

Labutis, nu gi visos schemos iš žurnalo, o jis kaip tik paskolintas. Teks laukti kol nskenuosiu, o tas jaučiu bus negreit

ivarasa, gražūs atvirukai

QUOTE(saliuky @ 2008 03 19, 08:13)
Labutis, nu gi visos schemos iš žurnalo, o jis kaip tik paskolintas. Teks laukti kol nskenuosiu, o tas jaučiu bus negreit
....ar tinka?
.

Saliuky man jau nebereikia zurnaliuko. Kaip perduot tau

sveikutes,bandysiu ideti nuoroda daaaaauuuuugybe shemu,bet to dar nedariusi tai negarantuoju kad pasiseks
Oi, merginos, koks grozis
As vienam zurnaliuke irgi turiu schemute bet net nesuprantu nuo ko pradet ja daryt
Ant kokio popieriaus reikia siuvinet?

QUOTE(saliuky @ 2008 03 19, 08:13)
....ar tinka?
.

tinka