Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

Tokios temeles neradau. smile.gif Ar daug kas turite lazeri namuose?Kaip veikia?
Man vis nesitiki art tikrai tas aparaciukas isnaikins tuos nepageidaujamus plaukelius 4u.gif
Pora kartu dariau proceduras,bet dabar taip tingisi,o dar noriu i soliaruma eiti,o negalima,jei naudoji lazeri g.gif
Papildyta:
:)
Atsakyti
Labukas,

Va sita daikciuka vyras man zada pirkti gimtadeinio proga 4u.gif .Ir noreciau suzinoti ar vertas jis to g.gif .Kad pinigai nenueitu i bala. doh.gif .Butu tikrai idomu suzinoti.
Atsakyti
QUOTE(Piople @ 2008 02 28, 17:26)
Labukas,

Va sita daikciuka vyras man zada pirkti gimtadeinio proga 4u.gif .Ir noreciau suzinoti ar vertas jis to g.gif .Kad pinigai nenueitu i bala. doh.gif .Butu tikrai idomu suzinoti.

O man vyras jau padovanojo Kaledu proga lotuliukas.gif

Net negalvojau,kad su juo tiek daug darbuotis reikia. doh.gif
Kiek skaiciau ten informacija-reikia atlikti apie sesias proceduras.O as tik dukart atlikau.Vienai kojai reikia visa diena uztrukti (cia iki keliu).Vieno mazycio plotelio skanavimas 4 rezimu trunka 50sekundziu.Ten yra 5rezimai,as naudoju 4.Nuo rezimo priklauso,kiek laiko skanuos.As esu kantrus zmogus,bet man truksta kantrybe,nes pavargsta ir ranka...ir nuobodu-issivaizduok-visa diena tik vienai blauzdai doh.gif

Plaukeliai is tiesu praretejo ir suplonejo,o neramu,kad pasviesejo,tai baisu,kad lazeris nesuveiks.Ir taip turiu abejoniu ar mano plaukeliai pakankamai tamsus,jie pas mane pilki,bet ne juodi. rolleyes.gif
Atsakyti
O galgalite placiau papasakot apie ta lazeri blink.gif Kur perkat, kiek kainuoja ir tt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dada @ 2008 02 28, 23:55)
O galgalite placiau papasakot apie ta lazeri blink.gif Kur perkat,  kiek  kainuoja ir tt ax.gif

As tai pirkau Anglijoje,bet yra ir Lietuvoje.Paziurekite internete www.depiliacija.lt,ten kontaktiniai numeriai yra. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Skine @ 2008 02 29, 00:04)
As tai pirkau Anglijoje,bet yra ir Lietuvoje.Paziurekite internete www.depiliacija.lt,ten kontaktiniai numeriai yra. smile.gif

Kaina apie 850 litu.
Atsakyti
Sveikutes,

As cia kazko nezinau tuomet,ka tas lazeris netinka sviesiems plaukams?

Siaip tai mano plaukai juodi,bet daba ant blauzdu,nuo depelisijos sviesus,kaip gyvaplaukiai,pilksvi tokie.Tai ka jau man tas lezaris netinka?
Na kiek skaiciau tai apie plauku spalva lyg nieko nerase doh.gif Net pasimeciau daba. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Piople @ 2008 02 29, 16:09)
Sveikutes,

As cia kazko nezinau tuomet,ka tas lazeris netinka sviesiems plaukams?

Siaip tai mano plaukai juodi,bet daba ant blauzdu,nuo depelisijos sviesus,kaip gyvaplaukiai,pilksvi tokie.Tai ka jau man tas lezaris netinka?
Na kiek skaiciau tai apie plauku spalva lyg nieko nerase doh.gif Net pasimeciau daba. g.gif


Netinka sviesiems ir ziliems.Yra parasyta ir ant instrukcijos. rolleyes.gif Lazerio principas toks-naikina tai kas tamsu ant sviesaus.Idealiausias variantas-juodi plaukai ir labai sviesi oda biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Skine @ 2008 02 29, 21:41)
Netinka sviesiems ir ziliems.Yra parasyta ir ant instrukcijos. rolleyes.gif Lazerio principas toks-naikina tai kas tamsu ant sviesaus.Idealiausias variantas-juodi plaukai ir labai sviesi oda  biggrin.gif


As irgi nezinojau, kad sviesiems netinka, pas mane juodi- didziausia beda...pati is prigimties tamsi, jau baigiu isprotet nuo tu plaukeliu, ypac wasara smile.gif Bet wat nieks neparaso, ar efektyvu ar jie isties nykt pradeda... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2008 03 01, 21:53)
As irgi nezinojau, kad sviesiems netinka, pas mane juodi- didziausia beda...pati is prigimties tamsi, jau baigiu isprotet nuo tu plaukeliu, ypac wasara smile.gif Bet wat nieks neparaso, ar efektyvu ar jie isties nykt pradeda... g.gif

Ir man buvo idomu ar yra issinaikinusiu plaukelius g.gif Kodel niekas neatsiliepia?
As tai dar tik darau proceduras ir mano ne visai juodi.Bet kazkaip manau,kad juodiems tikrai turetu padeti. ax.gif Mano plaukeliai ir tai ploteliais visai isnyko,nors tik dvi proceduras dariau bigsmile.gif

Kazkur internete buvau radusi informacijos,kad viena moteriske isigijusi ta aparaciuka issinaikino plaukelius,poto pardave,nes buvo nebereikalingas. smile.gif


Papildyta:
Aisku tik viena-kad lazeris veikia tokiu principu,kaip salonuose,tik kad yra daug mazesnis ir silpnesnis,kad saugu butu naudoti namuose.

Radau tokiu komentaru,kad lazeris salonuose vienoms padejo, kitoms ne.Cia matyt labai individualu.

Juk tas naikinimas priklauso ir nuo to kokioje augimo fazeje plaukeliai.Plaukelio augimas susideda is triju augimo faziu.Lazeris naikina plaukelius tik aktyvaus augimo fazeje.
Papildyta:
Cia jums dar siek tiek informacijos mergaites biggrin.gif Kad daugiau supratumete apie lazeri mirksiukas.gif Ikeliau straipsni.
Specialistai apgavo lazerį

Plaukų šalinimas lazeriu - šiuo metu itin populiari procedūra. Vis daugiau žmonių, norinčių neskausmingai, greitai ir efektyviai atsikratyti nepageidaujamo plaukuotumo, pasirenka būtent šį būdą.

Vienintelis trūkumas tas, kad iki šiol lazeriu nebuvo galima panaikinti šviesių bei žilų plaukų, nes juose nėra melanino. Tačiau šviesiaplaukiai dabar gali lengviau atsikvėpti: lazeriu jau įmanoma pašalinti ir šviesiausius nepageidaujamus plaukus.

Sunaikina ne tik stiebą

Kai plaukuotumas tampa problema, specialistų teigimu, geriausia priemonė jų naikinimui yra lazeris. Būtent lazeriu plaukų šalinimo procedūra atliekama greitai, veiksmingai ir neskausmingai.

Kaip veikia lazeris? Lazerinė arba pulsuojanti šviesa nutaikoma į plaukuose esantį melaniną, kuris lemia plaukų spalvą, ir plauko folikulas sunaikinamas nepažeidžiant aplink esančios odos. Jis veikia pačią priežastį: sunaikina patį plauko svogūnėlį, o ne tik plauko stiebą, kurį matome virš odos. Plauke esantis pigmentas sugeria lazerio energiją ir kaip žaibolaidis nuveda ją prie plauko svogūnėlio. Čia susidaro aukšta temperatūra, kuri suardo tas plauko sritis, iš kurių jis atauga, o oda lieka nepažeista. Tik tokiu būdu galima pasiekti ilgalaikį plaukų pašalinimą, jie neatauga net keletą metų.

Folikulai prisodrinami melanino

Lietuvoje neseniai vyko 1-asis Baltijos šalių lazerinės chirurgijos asociacijos kongresas. Jo metu buvo pristatytos naujausios lazerinės technologijos ir produktai. Gydytoja dermatologė Gytė Grigonytė kongrese pristatė naujas galimybes lazeriu pašalinti ir šviesius, ir žilus plaukus.

"Šiandien neabejojama, kad tobulesnio plaukų šalinimo būdo už lazerį nėra. Anksčiau lazeris negalėjo pašalinti šviesių plaukų, nes juose nėra pigmento melanino, kurį veikia lazerio spinduliai. Dėl šių priežasčių žmonėms, kurių plaukai yra balti, žili arba labai šviesūs, lazerinės arba pulsuojančios šviesos plaukų šalinimo metodo nebuvo galima taikyti. Tačiau dabar atsirado veiksminga priemonė, - aiškina G.Grigonytė.

Melanino kapsulėje esantis liposomos tirpalas, papurkštas ant atitinkamos vietos, atrankos būdu nukreipia melaniną tiesiai į plauko folikulą, nepalikdamas dėmių ant aplinkinės odos. Liposomos molekulės labai mažos, jos nesunkiai prasiskverbia į plauko folikulą, tačiau nepatenka į kraują. Dėl tokio poveikio folikulai laikinai prisotinami melanino, nenudažant aplink esančios odos. Todėl ir šviesesnius arba žilus plaukus turintiems pacientams galima šalinti nepageidaujamus plaukus lazeriu arba pulsuojančiu šviesos spinduliu.

Plaukuotumas išnyksta

Klinikiniai tyrimai parodė, kad šiuo metodu gydytų 90 proc. pacientų visam laikui išnyko 75 proc. arba daugiau nepageidaujamų plaukų. Gydymo veiksmingumas buvo tiesiogiai proporcingas naudoto tirpalo kiekiui. Pacientai, naudoję daugiau kaip 100 ml preparato, nurodė, kad plaukuotumas sumažėjo 95-100 proc.

Kelias savaites prieš taikant gydymą lazeriu ar pulsuojančiu šviesos spinduliu du kartus per dieną ant vietos, nuo kurios norima pašalinti plaukus, purškiama preparato. Jis iš karto absorbuojamas ir iš apdorotos vietos galima veiksmingai šalinti plaukus. Tai hipoalerginis preparatas, nuspalvinantis plauko folikulą tik laikinai.

G.Grigonytė tikina, kad melanino kiekį didinantis preparatas yra patentuotas, jį galima saugiai naudoti ant visų tipų odos, nebuvo pastebėta jokio nepageidaujamo šalutinio poveikio.

Suteikia tik malonius pojūčius

Lazeriu galima šalinti plaukus visose kūno dalyse, išskyrus sritį aplink akis. Lazerinis metodas, tikina specialistai, nesukelia jokio šalutinio poveikio, tačiau ilgalaikiam rezultatui pasiekti reikalingos kelios procedūros. Dažniausiai pakanka 7-8 procedūrų, kad plaukai būtų visiškai pašalinti.

Tad dabar, atsiradus veiksmingam tirpalui, ir šviesiaplaukiai, ir rimtų problemų dėl plaukuotumo turintys asmenys gali ramiau atsikvėpti: nepageidaujamus plaukelius lazeriu efektyviai įmanoma pašalinti iš bet kurios kūno vietos. Nebereikia jaudintis, kad depiliacija sukels nemalonių pojūčių ar net skausmą. Netrukus ir Lietuvos grožio klinikose, kuriose atliekamos lazerinės plaukų šalinimo procedūros, bus galima įsigyti šį produktą.




Papildyta:
Cia informacija apie salono lazerius,bet ir naminio lazerio principas toks pat rolleyes.gif
Atsakyti
Turejau ir as ta aparaciuka nusipirkus, Rio vadinosi jis. Sumokejau tikrai nemazai, bet po keliu men. pardaviau. Nu neturiu as tiek jegu, kantrybes ir laiko zaistis su tais plaukeliais doh.gif . Po viena reikia naikinti, dar reikia sugebeti pataikyti palei augimo krypti kad tikrai butu poveikis. As pasizaidziau kelis kartus, poveikio jokio nepamaciau ir pardaviau as ta aparaciuka biggrin.gif . Ir toliau sau depiliuojuos.
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2008 03 02, 20:40)
Turejau ir as ta aparaciuka nusipirkus, Rio vadinosi jis. Sumokejau tikrai nemazai, bet po keliu men. pardaviau. Nu neturiu as tiek jegu, kantrybes ir laiko zaistis su tais plaukeliais doh.gif . Po viena reikia naikinti, dar reikia sugebeti pataikyti palei augimo krypti kad tikrai butu poveikis. As pasizaidziau kelis kartus, poveikio jokio nepamaciau ir pardaviau as ta aparaciuka  biggrin.gif . Ir toliau sau depiliuojuos.

Butent ir man truksta kantrybes,galvoju kaip prisiversti,pas mane ne po viena plauka,bet vistiek.Juk negali visa diena tik su plaukais zaisti lotuliukas.gif
Atsakyti
tas pats,Rio ir tas vadinasi kur nori vyras dovanu nupirkti.Bet tik daba yra kitas atsirades,brangesnis zymiai uz pirmaji g.gif .Ir jo ta galvute kur lazeris didesne.Gal greiciau jis naikina. g.gif As ir turejau pirma varijanta,bet nunesiau su cekiu ir grazinau.Nes kotais neveike man. doh.gif Net sugedes buvo. doh.gif Va dabar pamaciau ta naujesni ir gundausi.Sakiau reiks imti insiuransa,juk net po 3metu gali grazinti atgal.Tai jei neveiks -grazinsiu.Pinigai juk nemazi 200sv.
Atsakyti