Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

tas brangesnis turi scan sistema su ja gali iskart iki 20plaukeliu 'nusauti' bet laikyti reikia apie 40 sekundziu,as jo dar nesu bandziusi bet irgi galvoju nusipirkti,vienai mano klijentei nupirko uz mazesne kaina,gaila bet ji nezinokur.Argose man atrodo 189svarai kainuoja
Papildyta:
QUOTE(erikkute @ 2008 03 02, 20:40)
Turejau ir as ta aparaciuka nusipirkus, Rio vadinosi jis. Sumokejau tikrai nemazai, bet po keliu men. pardaviau. Nu neturiu as tiek jegu, kantrybes ir laiko zaistis su tais plaukeliais doh.gif . Po viena reikia naikinti, dar reikia sugebeti pataikyti palei augimo krypti kad tikrai butu poveikis. As pasizaidziau kelis kartus, poveikio jokio nepamaciau ir pardaviau as ta aparaciuka  biggrin.gif . Ir toliau sau depiliuojuos.

as irgi savaji pardaviau,man jis plaukelius isnaikino,pvz.ant koju tai as tik zaidziau nieko rimtai nedariau ir visai nereguliariai per metus gal tik 3 kartus pasaudziau ir tose vietose plaukai neauga,tai nera labai greitas procesas,rezultatai taip greit nepasimato ,tie plaukeliai tik po keliu dienu iskrenta,bet taip grynai tik dabar pasimate kad tose vietose tikrai yra plika.Sis aparaciukas daugiau tinka,kaip ir instrukcijoje parasyta maziems plotams,ir dar galiu pridurti kad paciai sau tikrai yra sunkuir nelabai imanoma,nes reikia i sakni pataikyti,o kaip ta sakni iziureti pazastyje?!Ta kur be scan idealiausia butu dviem draugem ar sesems ar mamai ir dukrai pirktis,kad viena kitai galetu 'saudyti'
Atsakyti
O nuo bikini srities galima su juo paciai "shaudyti"????
Atsakyti
As to naujo dar nemaciau bigsmile.gif . Na, idomu idomu. Kainuoja tai dvigubai, bet jei galima jau apimti didesni plota tai tikrai geriau zymiai turetu but. Gal nebereiktu taip ilgai zaistis rolleyes.gif .
Blyn, jau ant to pradesiu gundytis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krissstina @ 2008 03 07, 15:51)
O nuo bikini srities galima su juo paciai "shaudyti"????

taip galima,tik man ziauriai galva paskausta,negaliu ilgai isbuti nulenkusi galva,o ten giliau tai nelabai pataikysi,tik pacius soniukus,bet gal isigudrintum kaip nors ir tolimesnes vieteles pasiekti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(erikkute @ 2008 03 09, 00:13)
As to naujo dar nemaciau  bigsmile.gif . Na, idomu idomu. Kainuoja tai dvigubai, bet jei galima jau apimti didesni plota tai tikrai geriau zymiai turetu but. Gal nebereiktu taip ilgai zaistis  rolleyes.gif .
Blyn, jau ant to pradesiu gundytis  doh.gif  biggrin.gif

vistiek ilgokai gaunasi,tik as viliuosi kad su tuo naujuoju galima saudyti ir ten kur nelabai prieini,nes jei nereikia taikyti i plauko sakni tai tik pridedi palaikai tas 50 sekundziu ir viskas,tik idomu ar taip pat efektingai veikia ta scan sistema kaip ir po viena plaukeli salinant,nors jeigu ka tai jame yra ir tas ir tas rezimas.
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Aš turiu tą naujesnjį aparačiuką, kuris skenuoja ax.gif Lietuvoje jis kainuoja 1350 Lt. Pirkausi vien dėl bikinio zonos ir pažastų smile.gif Kol kas bandžiau tik vieną kartą, tai skaitant žurnalą laikas neprailgsta biggrin.gif Šiaip geras daikčiukas, bet, kadangi pas mane du maži vaikai, sudėtinga man rasti ramaus laiko doh.gif O šiaip, manau, už tokią sumą verta pavargti pačiai nei mokėti salonui daaaaug daugiau pinigų ax.gif
Atsakyti
Pas mane irgi tas su Scan rezimu.

As neissivaizduoju,kaip galima i sakni pataikyti. g.gif As paprasciausiai emiau po ploteli ir is eiles skanavau.Po poros savaiciu,kai pamaciau kurie plaukeliai iskrito,dariau ten kur plaukeliai like. rolleyes.gif Dabar jau daug lengviau darbuotis,kai jie isreteje,o plotais isvis isnyke.

Dabar atidejau proceduras,nes noriu pasideginti soliariume pries vestuviu baliu 4u.gif
Atsakyti
Tai kaip, bandziusios, situacija su pilkais plaukais? Issaudo ir juos? Ar tik juodus? ax.gif
Atsakyti
O kur tų aparačiukų būna pirkti?
Atsakyti
Gavau is vyro ta linksmaja dovana lotuliukas.gif Vakar per puse dienos sugebejau tik vienos kojos prieki nusiskanuot rolleyes.gif Nors skanuoja iskart 10mmx5mm ploteli...ale vistiek ilgai doh.gif Neturejo moteriske darbo, sugalvojo isigyt lazerini epiliatoriu doh.gif Bent jau tkiuos, kad pades atsikratyt tu nenaudeliu ax.gif

Rezultatus skelbsiu kai plaukeliai prades byret...nes po vakarykstes proceduros jie pas mane dar vietoje pupso biggrin.gif
Atsakyti
Lauksim nubyrejimo smile.gif Butinai parasyk.
PS. po proceduru salone tai ivyksta mazdaug po 1-2 sav.
Atsakyti
Sveikos merginos, oi kaip užkabino mane jūsų temelė ax.gif gal galit parašyti ar padėjo kuriai išnaikinti ir šviesius plaukelius?
Atsakyti
QUOTE(dovzil @ 2008 03 27, 23:42)
maniskiui tai gaila manes kai as su elektriniu epiliatorium kankinuos...ir dar su iaugusiais plaukeliais  doh.gif  Uztai pagailo zmonos  biggrin.gif  Tik parodyt prireike, kad toks daiktas yra  biggrin.gif
Tik va man klausimas iskilo, po kiek laiko vel procedura kartot  g.gif

Ten parasyta is tikruju jau vel gali kartoti procedura po poros dienu ar net uz paros-bet geriausia vel kartoti po 7-14d,nes jau matyti iskrite plaukeliai,tada jau ten nebereikia saudyti ax.gif
Atsakyti