Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(Vika333 @ 2008 08 09, 18:03)
tai joa, kiekvienas daro taip kaip jam patogiau  smile.gif 

4u.gif Galvojau, kad tu tik žadi pirkt smile.gif bet šiaip sutinku, kiekvienas renkasi taip, kaip jam geriau smile.gif Aš ir mėgstu brangiau, bet greitai ir patogiai biggrin.gif Tai irgi klausimas, kur pirksiu blush2.gif

QUOTE(gugiene @ 2008 08 09, 21:05)

Jau nea, šitas pats paprasčiausias, kur vieną plauką šaudo.
Atsakyti
o tai kokie geriausi , kokie modeliai ir kur ju ieskoti
Atsakyti
QUOTE(Piople @ 2008 08 05, 21:42)
nu mamytes uzmaciau siandie nauja lazeriuka.Ten net trys skanavimo rezimai,ir raso vienu metu pasalina net 60 plauku.Kaip uzsimaniau sito,juk vis maziau vargo.Bet deja,turiu jau viena,kito man niekas nepirks. schmoll.gif Ale ir kaina to naujo aparaciuko 300svaru.

gal gali tikslia nuoroda nurodyt kur rasti sita aparaciuka ir koks tai modelis
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 08 09, 07:13)
Oho, čia tai gera naujiena apie naują epiliatorių bigsmile.gif Kaip tik ruošiausi pirkt, bet dabar palauksiu rolleyes.gif Tik kažin kodėl jokios informacijos apie jį nėra g.gif Įdomu būtų sužinoti skanuojamą plotą rolleyes.gif O iš Argos galima gi per tarpininkes pirkt, vis pigiau nei LT išeitų smile.gif Arba tas pats ebay, bet man iš ten baisu pirkt blush2.gif

Čia gal kam įdomu bus, nors info ir mažai Argos katalogas. Lazeris

Gugiene cia jau imete nuoroda kur as ji maciau pirkti.
Papildyta:
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 08 09, 22:08)
4u.gif Galvojau, kad tu tik žadi pirkt smile.gif bet šiaip sutinku, kiekvienas renkasi taip, kaip jam geriau smile.gif Aš ir mėgstu brangiau, bet greitai ir patogiai biggrin.gif Tai irgi klausimas, kur pirksiu blush2.gif
Jau nea, šitas pats paprasčiausias, kur vieną plauką šaudo.

Papildyta:
QUOTE(gugiene @ 2008 08 09, 18:05)

SITAS NERA PATS PAPRASCIAUSIAS schmoll.gif JIS SAUDO 20 PLAUKU VIENU METU.Yra dar paprastesnis uz ji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piople: 11 rugpjūčio 2008 - 12:50
QUOTE(Spurgelė @ 2008 08 18, 10:38)
Susidomėjau ir juo  ax.gif tik jau norėtųsi naujesnio  ax.gif teks palaukti kol LT atsiras  ax.gif

man tai įdomu kiek tas naujas lietuvoje kainuos... kiek skirsis kaina nuo seno modelio g.gif
gal domėjotės kas? nes jei daug brangesnis, tai gal geriau tada senesnio modelio pirkt
Atsakyti
na seno modelio tai kai klausiau 1200 lt sakė. bet naujo tai nežinojau tada dar kad bus, tai nepaklausiau... unsure.gif neaišku ar verta laukt to rugsėjo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 05 spalio 2009 - 19:11
Naujausias modelis mano paskaičiavimu turėtų kainuoti apie 1900Lt. Tiesiog eurus pavertus jis išeina apie 1500 + visokie antkainiai ir pan... Manau jau geriau giminių ar draugų paprašyt, kad parvežtų ax.gif
Atsakyti
nusipirkau aš šį aparatą ir šiandien pirmą kart išbandžiau. Na nežinau, bet man atrodo kad kažkas negerai, gal jis man netinka verysad.gif Banžiau bikinio srity naikint, tai dilgčioja taip pakankamai nemaloniai ir po kurio laiko pasijuto silpnas svilinamo plauko kvapas blink.gif Gal čia dėl to kad mano oda nėra visiškai balta. Bet kai pirkau mane tikino, kad čia neveikia tik tamsaus gymio žmonių, o mano oda turėtų būti tinkama....
na parašykit kas dar naudojat.. ar yra tie nemalonūs dilgčiojimai? nes man atrodo kad jie per smarkūs... ir šiaip baisu toliau naudoti, negi veltui išmečiau tiek pinigų cray.gif
Atsakyti
QUOTE(bijux @ 2008 08 21, 13:19)
nusipirkau aš šį aparatą ir šiandien pirmą kart išbandžiau. Na nežinau, bet man atrodo kad kažkas negerai, gal jis man netinka  verysad.gif Banžiau bikinio srity naikint, tai dilgčioja taip pakankamai nemaloniai ir po kurio laiko pasijuto silpnas svilinamo plauko kvapas blink.gif Gal čia dėl to kad mano oda nėra visiškai balta. Bet kai pirkau mane tikino, kad čia neveikia tik tamsaus gymio žmonių, o mano oda turėtų būti tinkama....
na parašykit kas dar naudojat.. ar yra tie nemalonūs dilgčiojimai? nes man atrodo kad jie per smarkūs... ir šiaip baisu toliau naudoti, negi veltui išmečiau tiek pinigų cray.gif

taigi instrukcija paskaityk, jei dilgcioja mazink galinguma. man ir ant vidutinio tam tikrose vietose dilgcioja ir susvyla plaukiukas
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2008 08 21, 15:27)
taigi instrukcija paskaityk, jei dilgcioja mazink galinguma. man ir ant vidutinio tam tikrose vietose dilgcioja ir susvyla plaukiukas

na ten tas galingumas tai kiek suprantu yra tik trukmė veikimo. Ant mažiausio 10s ant didžiausio 50. Bandžiau ir ant 20 sekundžių, bet vistiek į pabaigą dilgčioja, tik gal susvilt nespėja. Bet tai jei tik po 20 sekundžių darysiu, tai turbūt man milijono tų procedūrų reiks norint atsikratyt plaukų verysad.gif
Atsakyti
as manau, kad nera butina ant didziausio daryti, kad efektyvumas geresnis butu. cia priklauso nuo plauko ir odos spalvos kaip ta lazerio sviesa sugeriama, todel ir dilgcioja, jei gerai sugeria. ir dar manau, kad gal ne tik laikas skiriasi , hm.
bet ai nzn, as pati tik kelis plotus po du kartus pasidariau, nepamaciau dar jokio efekto, jei keli plaukai ir iskrito, tai pas mane tas mazai matosi
Atsakyti
dilgciojimas ir man yra (as darau ant stipriausio rezimo) ir svilimo kvapas,bet tik kartais per visa bikinio sriti.Nera taip kad su kiekvienu sovimu butu dilgciojimas schmoll.gif
Atsakyti