Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(@usr@ @ 2009 05 21, 10:27)
Na šiandien ir aš nusipirkau, nors prisiskaičiau įvairių atsiliepimų. Viena darugė darėsi pusę metų kas savaitę, tai dabar pora metų rami, bet kantrybės daug reikėjo. Čia su tuo senesniu variantu. Pati įsigijau x60. Žiūrėsiu, šiandien pat pradėsiu bandymą.

Na tikiuosi padės 4u.gif
aš tai irgi beveik pusę metų dariau, bet man jokio poveikio.
Matyt nuo organizmo priklauso ir kiekvienam savaip.

-------------
Redaguota moderatoriaus: ištrinat komercija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 05 spalio 2009 - 19:58
QUOTE(@usr@ @ 2009 05 21, 10:27)
Na šiandien ir aš nusipirkau, nors prisiskaičiau įvairių atsiliepimų. Viena darugė darėsi pusę metų kas savaitę, tai dabar pora metų rami, bet kantrybės daug reikėjo. Čia su tuo senesniu variantu. Pati įsigijau x60. Žiūrėsiu, šiandien pat pradėsiu bandymą.

O kokiu rezimu ji naudojo ta lazeriukas? Ta prasme kokiu galingumu? Nes as naudoju antru kiti visi man per stiprus, pradeda dilkcioti...
Atsakyti
Sveikos merginos,
Gal galit pasakyt ar pasireiske kam nors koks nors salutinis sito lazeriuko poveikis? Ir kokiu minusu matote?
Atsakyti
Vis dar nesulaukiu atsakymo kokiu rezimu jus naudojate? Pas mane tas 20scan bet as vos isgaliu 2 rezimu naudoti nes jei padidinu galinguma pradeda lb dilgcioti...

LAukiu atsakymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geente @ 2009 06 09, 17:04)
Vis dar nesulaukiu atsakymo kokiu rezimu jus naudojate? Pas mane tas 20scan bet as vos isgaliu 2 rezimu naudoti nes jei padidinu galinguma pradeda lb dilgcioti...

LAukiu atsakymo  ax.gif

naudoju maksimaliu ir beveik nieko nejauciu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pavasarris @ 2009 06 09, 10:38)
Sveikos merginos,
Gal galit pasakyt ar pasireiske kam nors koks nors salutinis sito lazeriuko poveikis? Ir kokiu minusu matote?

ką čia bepasakysi, jei dar tik pora kartų tesugebėjau pasinaudot doh.gif ir tuos mažiem plotam ax.gif
Atsakyti
hmmm... tikrai idomu kodel taip man yra gal oda per jautri?
Atsakyti
QUOTE(geente @ 2009 06 09, 18:14)
hmmm... tikrai idomu kodel taip man yra gal oda per jautri?

gal... bet nemanau, kad tai blogai, tiesiog as manau, kad gal mano odai jis per silpnas g.gif
Atsakyti
kaip rezultatai pas naudojusias ilgesni laika, ar nera tokiu kam uzteko kantrybes?
Atsakyti
QUOTE(rupertas @ 2009 06 10, 08:03)
kaip rezultatai pas naudojusias ilgesni laika, ar nera tokiu kam uzteko kantrybes?

kol kas nėra blush2.gif gal žiemą ax.gif
Atsakyti
Niu pradedu užsiimt ir aš su Rio 20. Žiūrėsiu, kiek užteks kantrybės g.gif , bet kažkaip neatrodo labai sudėtinga, įsijungi sau filmą vakare, kad nuobodu nebūtų, ir lazeriuoji cool.gif
Atsakyti
As turiu pati seniausia modeliuka, pirkau Airijoj pries 4 metus. Naudojau ji gal tik kokius 3-4 kartus. Ir ka galiu pasakyti? Iki sioj ant koju vietomis neatauga plaukeliai thumbup.gif Dabar vel ta aparaciuka issitraukiau i dienos sviesa ir vel lazeriuosiuos biggrin.gif
Atsakyti

i 
Tema sutvarkyta. Spaminės, komercinės, reklaminės žinutės ištrintos. Neužmirškite, kad čia ne Skelbimų lenta
Atsakyti