Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

Praleidau viena raide rasydama is kur siunciu, tai vietoj JAV gavosi JA doh.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=__O41Uf9xtI

Va sio daikto labai noreciau, cia labai aiskiai parodyta kaip naudot bei koki plota apima, o labiausiai patiko, kad labai greitai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2009 11 13, 20:40)
http://www.youtube.c...h?v=__O41Uf9xtI

Va sio daikto labai noreciau, cia labai aiskiai parodyta kaip naudot bei koki plota apima, o labiausiai patiko, kad labai greitai thumbup.gif

Skaiciau uzsienio forumuose gan daug neigiamu atsiliepimu g.gif raso, kad apdoroja labai maza plota, ir "if you are looking to treat large areas, do not buy this product". As jei pirksiu, tai vien del koju, todel turbut rinksiuos kita ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2009 11 14, 14:45)
Skaiciau uzsienio forumuose gan daug neigiamu atsiliepimu  g.gif  raso, kad apdoroja labai maza plota, ir "if you are looking to treat large areas, do not buy this product". As jei pirksiu, tai vien del koju, todel turbut rinksiuos kita  ax.gif

Na kad nepsakyciau, kad rio didesni plota apima, juk cia tie sensoriai suveikia per 1s, o vat kita lazeri reik ilgiau palaikyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2009 11 15, 18:27)
Na kad nepsakyciau, kad rio didesni plota apima, juk cia tie sensoriai suveikia per 1s, o vat kita lazeri reik ilgiau palaikyt g.gif

Oj ne, tik ne Rio. schmoll.gif Rio as bandzius anksciau (rasiau sioj temoj komentarus pries kelis metus), koju su tokiu aparatu tikrai nesutvarkysi. Drauge dare salone, tai jai ten sake, kad toks kaip Rio tinka tik papildomoms proceduroms po profesionaliu (ta prasme, jei isnaikint visus plaukus salone, o namuose tik papildomai naikint pavienius ataugusius). Nes jis labai mazycius plotus apima ir laaaabai ilgai juos apdoroja, man tas tikrai netinka, ne su mano gyvenimo ritmu toki aparata naudot, neturiu laiko tiems zaidimams. As ties HPLight'o apsistojau, jamsiu issimoketinai ax.gif Jei tik po 2 proceduru jau ryskiai matosi rezultatas (bandyme buvau 2 kartus), tai po pilno kurso tikiu, kad pagaliau turesiu grazias kojas biggrin.gif Beliko dabar tik iaugusiu plauku kaip nors atsikratyt, nes sako ju negalima lazeriu deginti.

P.S. Atsiliepkit prasom, kas bandet namini fotoepiliatoriu. Idomu, kiek laiko jum efektas laikesi? g.gif
Atsakyti
merginos, o ka manot apie epicare hair removal? nors ten turbut tik veidui skirtas jisai?
Atsakyti
QUOTE(Bangine @ 2009 11 17, 17:22)
merginos, o ka manot apie epicare hair removal? nors ten turbut tik veidui skirtas jisai?

Uzgooglinau g.gif bet ar jis lazerinis? Man tai nepanasu g.gif Atrodo, kad jis tiesiog israuna plaukus. Ar biski nesupratau, tikrai jis kazkokia dar sviesa skleidzia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2009 11 20, 11:54)
Uzgooglinau  g.gif  bet ar jis lazerinis? Man tai nepanasu  g.gif  Atrodo, kad jis tiesiog israuna plaukus. Ar biski nesupratau, tikrai jis kazkokia dar sviesa skleidzia?  g.gif

ne jis ne lazerinis, siaip idomu gal kas bandet?
Atsakyti
uztikau vienos ponios 3ju metu eksperimento profesionaliu lazeriuotoju salone dienorasti, pasiskaitykit pries ka nors perkant, ten 7daliu reportazas:
http://beauty.about..../laserfacts.htm
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2009 11 16, 15:02)
Oj ne, tik ne Rio. schmoll.gif Rio as bandzius anksciau (rasiau sioj temoj komentarus pries kelis metus), koju su tokiu aparatu tikrai nesutvarkysi. Drauge dare salone, tai jai ten sake, kad toks kaip Rio tinka tik papildomoms proceduroms po profesionaliu (ta prasme, jei isnaikint visus plaukus salone, o namuose tik papildomai naikint pavienius ataugusius). Nes jis labai mazycius plotus apima ir laaaabai ilgai juos apdoroja, man tas tikrai netinka, ne su mano gyvenimo ritmu toki aparata naudot, neturiu laiko tiems zaidimams. As ties HPLight'o apsistojau, jamsiu issimoketinai  ax.gif Jei tik po 2 proceduru jau ryskiai matosi rezultatas (bandyme buvau 2 kartus), tai po pilno kurso tikiu, kad pagaliau turesiu grazias kojas  biggrin.gif Beliko dabar tik iaugusiu plauku kaip nors atsikratyt, nes sako ju negalima lazeriu deginti.

P.S. Atsiliepkit prasom, kas bandet namini fotoepiliatoriu. Idomu, kiek laiko jum efektas laikesi?  g.gif

Vika333 tai as pradzioj apie si fotoepilatoriu ir kalbejau http://skelbimai.bal...mas-838889.html
man is JAV gaunasi beveik 2 kart pigiau, tik kazkaip paskaiciau, kad reik keist tas lempas gana daznai, tai sakau gal tria geriau, jis ir brangesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2009 11 24, 15:20)
gal tria geriau, jis ir brangesnis g.gif

Del to, kad reikes keisti lemputes, zinau, bet tas negasdina, net gi atvirksciai, nes kiek skaiciau, visi lazeriai su laiku nusilpsta. Cia tu zinai, kad lempute susinaudojo, nusiperki kita, pakeiti ir viskas. O jei lazeris nusilps, kas tada, jau jokiu detaliu nebepakeisi, negi teks ismest. g.gif

Net nezinau, blaskausi, neisivaizduoju doh.gif Gal tikrai Tria geresnis g.gif nes skaiciau, lazeriai duoda ilgesni efekta nei foto. Ir dar skaiciau, kad geriausiu yra pripazintas aleksandrito lazeris. Bet visa tai rasoma apie salonine iranga, kazin kaip yra su naminiais aparatais? Ar isvis egzistuoja naminiai aleksandritiniai? g.gif O jus nesidomejot, kokio tipo tas Tria lazeris yra? Diodinis, ar koks rubininis, ar gal aleksandritinis?

Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2009 11 24, 17:49)
Del to, kad reikes keisti lemputes, zinau, bet tas negasdina, net gi atvirksciai, nes kiek skaiciau, visi lazeriai su laiku nusilpsta. Cia tu zinai, kad lempute susinaudojo, nusiperki kita, pakeiti ir viskas. O jei lazeris nusilps, kas tada, jau jokiu detaliu nebepakeisi, negi teks ismest.  g.gif

Net nezinau, blaskausi, neisivaizduoju  doh.gif  Gal tikrai Tria geresnis  g.gif  nes  skaiciau, lazeriai duoda ilgesni efekta nei foto. Ir dar skaiciau, kad geriausiu yra pripazintas aleksandrito lazeris. Bet visa tai rasoma apie salonine iranga, kazin kaip yra su naminiais aparatais? Ar isvis egzistuoja naminiai aleksandritiniai? g.gif  O jus nesidomejot, kokio tipo tas Tria lazeris yra? Diodinis, ar koks rubininis, ar gal aleksandritinis?

Yra Tria lazerio aprasymas angliskai, reiks paprasyt,kad MB isverstu bigsmile.gif . As irgi skaiciau, kad naudojant lazeri ilgesnis efektas buna ax.gif Yra ir atsiliepimai, na sakyciau gana geri , o ir ivertinimas tria lazerio aukstesnis nei anksciau mineto fotoepiliatorio, del to ir pakeiciau nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti