QUOTE(Lyanna @ 2010 03 17, 16:00)
Kaip smagu
Ačiū, Lyanna, aš Jus irgi labai myliu, kaip ir visas kitas mamytes 
Papildyta:QUOTE(supermazute @ 2010 03 18, 13:30)
jums ką pavydu
Ačiū ir Jums, supermazute, už gerą juoko dozę, praskaidrinat niūrias dienas
Papildyta:QUOTE(supermazute @ 2010 03 18, 13:30)
vat ir man keistai nuskambėjo...

Jei nepasitikit informacija lietuvių kalba, skaitykite angliškai, visur rašoma, kad
Using Silk'n to remove facial hair may cause serious eye injury and may stimulate facial hair growth.Papildyta:QUOTE(cipsiene @ 2010 03 18, 19:40)
kaip tada jei pataikai ant apgamu?nenusidegins?

Netaikykit epiliatoriaus tiesiai į apgamus ir pigmentines dėmes - šias vietas reikėtų apeiti!
Papildyta:QUOTE(kristar @ 2010 03 19, 20:57)
slaunys apsvilo
Apsideginti yra gan sudėtinga.

Nebent taikysite daug kartų į tą pačią vietą, darysite procedūrą ant įdegusios odos, "čirškinsite" apgamus arba pigmentines dėmes, arba jei jūsų lemputė yra brokuota. Arba jei jūsų oda yra labai jautri ir 5-tas režimas jums yra per stiprus, bet tai turėtumėte pajusti iš karto.
Atidžiai apžiūrėkite lemputę, ar ant jos nėatsirado tamsių dėmelių iš vidaus, ar nėra įtrūkimų ar įbrėžimų. Labai kruopščiai sausai valykite lemputę po kiekvienos procedūros, nes prie lemputės prilimpa negyvosios odos ląstelės ir likę nekruopčiai nuskusti plaukeliai, šitie plaukeliai pradės svilti ir gali nudeginti odą. Jei vizualiai pati negalite nustatyti, ar viskas tvarkoje su jūsų lempute, nufotografuokite ją iš labai arti ir atsiųskite man nuotraukytę
Papildyta:QUOTE(kristar @ 2010 03 20, 11:58)
o dar atpigo
šiek tiek pigs ir Lietuvoje, pagaliau gamintojai ateina į protą ir mažina kainas

Beje, mamytės, greit turėsime galimybę prigriebti pigesnių lempučių
Papildyta:Atsiprašau visų, kad retokai čia lankausi, jei turite klausimų, visada geriau pasiskambinkite