Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(Om Džy @ 2010 03 20, 00:50)
Sveikos, norėčiu paklaust, gal kuri žinot kiek kainuoja parsiuntimas į lietuvą šio epiliatoriaus, nes kai pasirenki delivery ir nusistatai Lietuvą tai rašo 0,00 Lt, nemanau, kad įmanoma kad nemokamai siųstų į Lietuvėlę smile.gif Gal kuri bent ką žinote? smile.gif

Labas,

o dar atpigo bigsmile.gif , as pirkau pries men, tai gal 44 svarais brangiau buvo.
Kazkur ten buvau radus, kad EU nemokamas shipingas, tik UK kita diena jau atveza, kai patvirtina uzsakyma. Jums ilgiau eis.
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 03 17, 16:00)
Kaip smagu

Ačiū, Lyanna, aš Jus irgi labai myliu, kaip ir visas kitas mamytes blush2.gif4u.gif

Papildyta:
QUOTE(supermazute @ 2010 03 18, 13:30)
jums ką pavydu

Ačiū ir Jums, supermazute, už gerą juoko dozę, praskaidrinat niūrias dienas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(supermazute @ 2010 03 18, 13:30)
vat ir man keistai nuskambėjo... g.gif

Jei nepasitikit informacija lietuvių kalba, skaitykite angliškai, visur rašoma, kad
Using Silk'n™ to remove facial hair may cause serious eye injury and may stimulate facial hair growth.
Papildyta:
QUOTE(cipsiene @ 2010 03 18, 19:40)
kaip tada jei pataikai ant apgamu?nenusidegins? g.gif  blush2.gif

Netaikykit epiliatoriaus tiesiai į apgamus ir pigmentines dėmes - šias vietas reikėtų apeiti!
Papildyta:
QUOTE(kristar @ 2010 03 19, 20:57)
slaunys apsvilo

Apsideginti yra gan sudėtinga. g.gif Nebent taikysite daug kartų į tą pačią vietą, darysite procedūrą ant įdegusios odos, "čirškinsite" apgamus arba pigmentines dėmes, arba jei jūsų lemputė yra brokuota. Arba jei jūsų oda yra labai jautri ir 5-tas režimas jums yra per stiprus, bet tai turėtumėte pajusti iš karto.

Atidžiai apžiūrėkite lemputę, ar ant jos nėatsirado tamsių dėmelių iš vidaus, ar nėra įtrūkimų ar įbrėžimų. Labai kruopščiai sausai valykite lemputę po kiekvienos procedūros, nes prie lemputės prilimpa negyvosios odos ląstelės ir likę nekruopčiai nuskusti plaukeliai, šitie plaukeliai pradės svilti ir gali nudeginti odą. Jei vizualiai pati negalite nustatyti, ar viskas tvarkoje su jūsų lempute, nufotografuokite ją iš labai arti ir atsiųskite man nuotraukytę mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kristar @ 2010 03 20, 11:58)
o dar atpigo bigsmile.gif

šiek tiek pigs ir Lietuvoje, pagaliau gamintojai ateina į protą ir mažina kainas biggrin.gif Beje, mamytės, greit turėsime galimybę prigriebti pigesnių lempučių
Papildyta:
Atsiprašau visų, kad retokai čia lankausi, jei turite klausimų, visada geriau pasiskambinkite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'Luxe: 20 kovo 2010 - 12:42
[quote=D'Luxe,2010 03 20, 14:47]
Apsideginti yra gan sudėtinga. g.gif Nebent taikysite daug kartų į tą pačią vietą, darysite procedūrą ant įdegusios odos, "čirškinsite" apgamus arba pigmentines dėmes, arba jei jūsų lemputė yra brokuota. Arba jei jūsų oda yra labai jautri ir 5-tas režimas jums yra per stiprus, bet tai turėtumėte pajusti iš karto.

Atidžiai apžiūrėkite lemputę, ar ant jos nėatsirado tamsių dėmelių iš vidaus, ar nėra įtrūkimų ar įbrėžimų. Labai kruopščiai sausai valykite lemputę po kiekvienos procedūros, nes prie lemputės prilimpa negyvosios odos ląstelės ir likę nekruopčiai nuskusti plaukeliai, šitie plaukeliai pradės svilti ir gali nudeginti odą. Jei vizualiai pati negalite nustatyti, ar viskas tvarkoje su jūsų lempute, nufotografuokite ją iš labai arti ir atsiųskite man nuotraukytę mirksiukas.gif

Sveiki,

Na is Jusu visu isvardintu varijantu, labiausiai tiktu, kad gal but prilipo negyvosios odos lasteles prie lemputes, reikes apziureti ax.gif . Aciu uz komentatus smile.gif .
Paraudusia oda vis tepu vaistukais, tai jau siandien vos vos matosi, bet izpradziu skaudejo.
Atsakyti
Labas. Susidomėjau ir aš šia priemone plaukams šalinti. Skaitau, kad galima kažkur pabandyti šį prietaisą. Gal galit kas parašyti kur čia taip galima. Kokiam mieste? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2010 03 20, 17:12)
Labas. Susidomėjau ir aš šia priemone plaukams šalinti. Skaitau, kad galima kažkur pabandyti šį prietaisą. Gal galit kas parašyti kur čia taip galima. Kokiam mieste? Ačiū  4u.gif

Labas, Vilniuje - www.depiliacija.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 03 20, 19:24)
Labas, Vilniuje - www.depiliacija.lt smile.gif

Ačiū. O kažin Kaune niekur nėra?
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2010 03 20, 20:18)
Ačiū. O kažin Kaune niekur nėra?

Hm, netgi ir nežinau g.gif reiktų D'Luxe klausti smile.gif
Atsakyti
O kaip išjungiamas saugiklis? g.gif
Atsakyti