QUOTE(kristinkag @ 2012 07 01, 20:59)
Prasom kad tik dziugintu, o jusu lapeliai jau su saknelem viena pasodinau kiti laukia eiles. Aciu jum irgi uz lapelius, tik ilgiau ziedeliu lauksiu
Papildyta:
Man labiausiai patinka vandeni, kuo puikiausiai isleidzia sakneles ir matosi kada jas isleidzia
Kad tik augtų ir žydėtų

O padauginti iš lapelių sužydi tik kitais metais ar išvis po kokių 2 metų?

Aš pernai gavau auginuką tai jau šiemet jis žydi, lapais tai tik šiemet pradėjau daugint
Man irgi patiko dauginti vandenyje, kol kas dar nei vienas nenupuvo, tiek kad kai jų daug dauginama kambarys tampa lapų karalija
Papildyta:
QUOTE(b.kite @ 2012 07 01, 22:12)
oi tokios grazuoles ir as noriu, kas nors padauginkit
o as savaja bandau pridaiginti, nu nezinau stovi tas lapelis zalias, nevysta, bet kad kas nors vyktu tai nesimato.. o jau zemeje su uzdengtu stiklainiuku stovi kokios 3-4 sav.
Pas mane irgi senokai keli lapai stovi, gal gumbiukus auginasi, kai užsiaugins tada kažką išleis
Papildyta:
Pamiršau paminėti, Šiaulių Bauhofe praeitą savaitgalį mačiau gloksinijų nemažai, buvo violetinė pilnavidurė, baltų tuščiavidurių, violetinių su baltu krašteliu, tik tikslei kainos nepamenu, ar po 12 ar po 16 lt kainavo, bet manau bus greitu laiku viena kita nukainuota, šiaulietėms gal pasiseks kokią gražuolę pigiai nugriebti