Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas svetur - III

QUOTE(ziulyte @ 2008 10 31, 17:02)
As kitokio kaip Audimo ir neturejusi... Super kostiumai uz super kaina. Vargo jokio - iluma isleidzia, dregmes nepraleidzia. Viskas ciki

... eee... drįsčiau paprieštarauti truputį... Nieko Audimas gero neišrado ir nieko superinio jie neturi... Kaip naudojo paprastas medžiagas, taip ir naudoja... Tik dizainą keičia ir pasiuvimo kokybę gerina. Visa paslaptis, kodėl vieniems labai tinka Audimo kostiumai o kitiems visai netinka yra pačiuose asmenyse ir situacijose į kurias jie papuola. Vieni žmonės labiau prakaituoja, daugiau juda, mėgsta būti labai švarūs (t.y., dažnai skalbia/valo savo kostiumus - o tai yra bet kurio kostiumo medžiagai tikras kokybės išbandymas) o kiti labai menkai prakaituoja, moka taupyti savo energiją, nepergyvena dėl mažų dėmių (skalbia/valo kostiumą maks vieną kartą į sezoną) ir pan. Vieni slidinėja sausio/vasario mėnesį, bet kokiu oru, anksti ryte ir iki vėlyvo vakaro, >3000m aukštyje ir t.t.. Kiti mėgsta pavasarį, grąžų orą, ilgiau pamiegoti, anksčiau nusiimti, <2500m aukštį ir pan. Taigi, siūlyčiau įvertinti ir tokius dalykus renkantis slidinėjimo aprangą. Na, dar svarbu ir ar žmogaus sudėjimas keičiasi. Nes, jeigu kitais metais jau sunkiai tilpsi į kostiumą - kam į jį investuoti?
Ir dar. Alternatyvų (tokios pačios kainos arba 10-15% brangiau) jau atsiranda ir Lietuvoje, tik reik paieškoti. Arba "ruošti roges vasarą o vežimą žiemą"? Ko paprastai mes niekada nepadarome :-)
Kodėl alternatyvos geriau?
A. Paprastai tų alternatyvų gamintojai būna iš šalių, kurios turi vienokius ar kitokius kalnus.
B. Paprastai tų alternatyvų gamintojai aiškiai parašo naudojamų kostiume medžiagų pavadinimus.
C. Paprastai tose alternatyvose būna minimum trys skirtingos medžiagos panaudotos.
D. Paprastai alternatyvos neteigia, kad jų parametrai yra 15000 garinimas ir 15000 vandens nepralaidumas - parametrai būna kur kas realesni.
E. Paprastai alternatyvos instrukcijose parašo kaip keisis savybės po kurio laiko arba po kažkiek skalbimų/valymų.

Bet tai tik šiokie tokie pasvarstymai. Kiekvienas turi nuspręsti pats, kas jam geriau.
Atsakyti
QUOTE(Makarska @ 2008 11 04, 16:20)
Šiaurės miestelyje prie Norfos atsidarė BIMBO IŠPARDUOTUVĖ, kurioje yra tie patys paminėti slidinėjimo kostiumai vaikams tik pigiau  tongue.gif .

bigsmile.gif ... o tai reiks atvažiuot tada į Vilnių thumbup.gif ... Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joannna: 05 lapkričio 2008 - 11:21
Dėl Audimo aprangos aš labai pritariu Audriuiv. Su Audimo kostiumu galima pasijausti gražiausiai apsirengusia slidinetoju minioje, bet ekstremaliom sąlygom su juo yra bėda. Jei reikia daikto ne porai metų, rinktis reikia kitas firmas. O jei tikslas yra tik gražiai atorodyti už prieinamą kainą-Audimas puikus pasirinkimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajanta @ 2008 11 05, 13:18)
Dėl Audimo aprangos aš labai pritariu Audriuiv. Su Audimo kostiumu galima pasijausti gražiausiai apsirengusia slidinetoju minioje, bet ekstremaliom sąlygom su juo yra bėda. Jei reikia daikto ne porai metų, rinktis reikia kitas firmas. O jei tikslas yra tik gražiai atorodyti už prieinamą kainą-Audimas puikus pasirinkimas  biggrin.gif

O aš nesutinku, šiais metais jau bus 9 sezonas kai slidinėju, su audimo kostiumu jau 5 sezonai ir esu patenkinta, man jis ir per lietų ir geram ore tinka, gal nežinau, kaip galėtų būt geriau, bet man to ir nereikia, gryždavau sausa, nesušalus ir liuks. Žinoma, kad visuomet būna geriau, bet man thumbup.gif , gal kad modelis jau senokas, gal dabar kitokia medžiaga eina, mano vyras turi kostiumą, nepamenu kaip vadinasi, su voru, tipo kietas ax.gif , tai kartais sako, va senasis (Audimo) buvo geresnis 4u.gif Turbūt kiek žmonių, tiek nuomonių thumbup.gif Man patinka, skirtingos nuomonės thumbup.gif
Iki mūsų kelionės liko lygiai 2 mėnesisi valio 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zydre30: 06 lapkričio 2008 - 11:44
QUOTE(Zydre30 @ 2008 11 06, 13:34)
O aš nesutinku, šiais metais jau bus 9 sezonas kai slidinėju, su audimo kostiumu jau 5 sezonai ir esu patenkinta, man jis ir per lietų ir geram ore tinka, gal nežinau, kaip galėtų būt geriau, bet man to ir nereikia, gryždavau sausa, nesušalus ir liuks. Žinoma, kad visuomet būna geriau, bet man  thumbup.gif , gal kad modelis jau senokas, gal dabar kitokia medžiaga eina, mano vyras  turi kostiumą, nepamenu kaip vadinasi, su voru, tipo kietas ax.gif , tai kartais sako, va senasis (Audimo) buvo geresnis 4u.gif

Mes irgi esam patenkinti Audimo kostiumais thumbup.gif Nieko blogo nepastebejom - ir kai slapia buvo - atlaike, mes nesuslapom ir nesusalom, ir kai saule sviete - taip pat viskas buvo gerai. Na tik gal ryskios spalvos nuo pernai metu siek tiek pabluko, bet gal su visais taip atsitinka.
Papildyta:
QUOTE(ievalas @ 2008 11 06, 13:43)
Mes irgi esam patenkinti Audimo kostiumais  thumbup.gif  Nieko blogo nepastebejom - ir kai slapia buvo - atlaike, mes nesuslapom ir nesusalom, ir kai saule sviete - taip pat viskas buvo gerai. Na tik gal ryskios spalvos nuo pernai metu siek tiek pabluko, bet gal su visais taip atsitinka.

O tas su voru - SPIDER vadinasi ax.gif Pirkom su drauge sios firmos pirstines - tai abi kaitom... doh.gif
Atsakyti
Siemet mes vaziuojam pas Seneli salti i Laplandija, tai tuo paciu paslidinesim ir nuo vietines reiksmes kalno mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 11 06, 10:57)
Siemet mes vaziuojam pas Seneli salti i Laplandija, tai tuo paciu paslidinesim ir nuo vietines reiksmes kalno mirksiukas.gif

butinai lauksim ispudziu ir nuotrauku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vejo @ 2008 11 04, 19:31)
Sveikos 4u.gif , gal kuri gali rekomenduoti kur butu galima apsigyventi Livinjo? Siemet noretumem iki jo pavaziuoti, tai ieskom geriausio varianto ax.gif

QUOTE(Zydre30 @ 2008 11 06, 12:34)
O aš nesutinku, šiais metais jau bus 9 sezonas kai slidinėju, su audimo kostiumu jau 5 sezonai ir esu patenkinta, man jis ir per lietų ir geram ore tinka, gal nežinau, kaip galėtų būt geriau, bet man to ir nereikia, gryždavau sausa, nesušalus ir liuks. Žinoma, kad visuomet būna geriau, bet man  thumbup.gif , gal kad modelis jau senokas, gal dabar kitokia medžiaga eina, mano vyras  turi kostiumą, nepamenu kaip vadinasi, su voru, tipo kietas ax.gif , tai kartais sako, va senasis (Audimo) buvo geresnis 4u.gif Turbūt kiek žmonių, tiek nuomonių thumbup.gif  Man patinka, skirtingos nuomonės thumbup.gif
Iki mūsų kelionės liko lygiai 2 mėnesisi valio 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mes gyvenome KASA ZINNI (atrodo taip rašosi), mums patiko, šiemet irgi ten gyvensim, savaitei 4 žmonėms 600 eur. 2 miegamieji, 1 vonia, virtuvė su valgomuoju, pirmas aukštas, telikas.

Ptikslinu duomenis, jei kam reiks:
“CASA ZINI” di Guido Zini
Via Rasia, 274
23030 LIVIGNO (SO)
Tel.: +39 347 6830723

Nuo 2009 01 10 iki 17 d. užimta. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zydre30: 06 lapkričio 2008 - 13:46
QUOTE(ievalas @ 2008 11 06, 12:45)
Mes irgi esam patenkinti Audimo kostiumais  thumbup.gif  Nieko blogo nepastebejom - ir kai slapia buvo - atlaike, mes nesuslapom ir nesusalom, ir kai saule sviete - taip pat viskas buvo gerai. Na tik gal ryskios spalvos nuo pernai metu siek tiek pabluko, bet gal su visais taip atsitinka.
Papildyta:
O tas su voru - SPIDER vadinasi  ax.gif Pirkom su drauge sios firmos pirstines - tai abi kaitom...  doh.gif

PATIKSLINKIT, KĄ TAI REIŠKIA? Ar kad rankos prakaitavo ir drėko, ar kad tikrai šilta buvo. Mano naginės tokios, kurios vidury vasaros šąla, tai reik patikimo daikto.
Atsakyti
Gal kas turit kokių kontaktų nakvynei Čekijoje ar Slovakijoje... Vasarį vyksim į Austriją tik dar neapsisprendėm per kurią šalį... Norim iš anksto užsisakyti nakvynę, kad nereikėtų klaidžiot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joannna @ 2008 11 06, 21:13)
Gal kas turit kokių kontaktų nakvynei Čekijoje ar Slovakijoje... Vasarį vyksim į Austriją tik dar neapsisprendėm per kurią šalį... Norim iš anksto užsisakyti nakvynę, kad nereikėtų klaidžiot  ax.gif

na pradziai gal reiketu tiksliai apsispresti pro kur vaziuosit ir kokiu keliu vaziuosit, zodziu, kad nakvyne butu pakeliui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 11 07, 12:41)
na pradziai gal reiketu tiksliai apsispresti pro kur vaziuosit ir kokiu keliu vaziuosit, zodziu, kad nakvyne butu pakeliui smile.gif

Jei pro Čekiją, tai per Prahą važiuosi, o Jei per Slovakiją, tai per Brno (berods)... Praeitą kartą pirmyn per Čekiją važiavom atgal per Slovakiją. Tai galovjam kur surasim apsinakvydint, tai pro ten ir važiuosim rolleyes.gif
Atsakyti