Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas svetur - III

QUOTE(Saron @ 2008 11 19, 16:28)
Mes pernai nuomojom per Budget busiuką. Bet kainų tikrai neprisimenu. Užsisakėm prieš kelis mėn.
Su pačia auto problemų nebuvo. Atsimenu tik mūsų vyrukai labai įdėmiai prieš pasiimant apžiūrėjo ir susirašė visus net ir smulkiausius įbrėžimus, tai po to ir problemų nebuvo. Bet vaikiškos kėdutės tai jų tragiškos doh.gif

Ačiū 4u.gif , dėl kėdučių tai galiu įsivaizduoti, nuliovų tikrai nedės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajanta @ 2008 11 19, 14:19)
Kokiu metu buvot Val Gardenoj, kad trasos nepatiko? Ir kokiame miestelyje nuomojotes inventoriu? Internetu Silver komplektas 77,60 EUR... tipo kaip ir pigiau gautusi, bet skirtinguose miesteliuose ir kainos labai skiriasi g.gif

Val Gardenoj buvom sausio 26 - vasario 2 d. Inventorių nuomavomės S. Christina miestelyje. Dėl trasų... 14 val. jau būdavo sunešti nemaži kauburiai. Aišku visų Sella Ronda trasų neapvažiavau, bet visa mūsų kompanija (net ir vyrai) jau 15 val. traukdavo namo.
Atsakyti
Del trasu tai man atrodo virur ta pati beda, ar tai butu Italija ar Slovakija, ar Austrija, po pietu jos jau buna su kauburiais, todel mes visad slidinejam is ryto iki pietu, o paskui leidziam laika kitur. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluko @ 2008 11 20, 11:22)
Del trasu tai man atrodo virur ta pati beda, ar tai butu Italija ar Slovakija, ar Austrija, po pietu jos jau buna su kauburiais, todel mes visad slidinejam is ryto iki pietu, o paskui leidziam laika kitur. smile.gif

Na, kai buvau Italijoje vienam regione (nepamenu pavadinimo, bet toks nedidelis ir smagus ir su ledynu) ir Austrijoje Hintertux'e, tai viduryje dienos dažnai sutikdavome retrakus, kurie lygindavo blogiausiai atrodančias trasas...
Atsakyti
Austrijoje Hintertux'e, tai viduryje dienos dažnai sutikdavome retrakus, kurie lygindavo blogiausiai atrodančias trasas.

Hintertuxe lygin, bet šalia Mayrhofene nelabai ten lygino. Populiariausios trasos popiet būdavo suplaktos kauburiais
Atsakyti
QUOTE(audriusv @ 2008 11 20, 12:54)
Na, kai buvau Italijoje vienam regione (nepamenu pavadinimo, bet toks nedidelis ir smagus ir su ledynu) ir Austrijoje Hintertux'e, tai viduryje dienos dažnai sutikdavome retrakus, kurie lygindavo blogiausiai atrodančias trasas...

Prisiminiau! PASSO TONALE, va kaip jis vadinasi... Labai fainas regionas... Jaukus toks...
Atsakyti
O man patiko Val di Fiemme regionas.
Atsakyti
QUOTE(Saron @ 2008 11 20, 12:58)
Hintertuxe lygin, bet šalia Mayrhofene nelabai ten lygino. Populiariausios trasos popiet būdavo suplaktos kauburiais

Aha, Kaltenbache- Fiugene irgi tas pat, trasos placiausios , bet jau apie 11 val buvo pilna kauburių. Nes labai snigo, puste, bet nemaciau ne vienos masinos, lyginancios trasas
Atsakyti
laba chebryte
planuojam ir mes, norim naujiems ant kalnu, ir siemet noretumem i austrija, su mazameciais vaikais (4 metu)
gal kas galit informacija pasidalinti, koki regiona, kurorta rinktis, ir apsigyvenimas labai domina, kad seimyniskai su virtuve butu 3 seimynoms.
suprantu, kad labai jau daug tikiuosi, bet jei kam nesunku, buciau dekinga uz info
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2008 11 20, 14:06)
O man patiko Val di Fiemme regionas.

O kuo jis patiko?
Atsakyti
QUOTE(Tajanta @ 2008 11 21, 09:42)
O kuo jis patiko?

Gerai prižiūrėtomis trasomis.
Atsakyti
Kronplacas irgi aukštumoje. bigsmile.gif
Atsakyti