Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip taupyti sauskelnes

Niekada nesove galvon kaip nors taupyti pampersus blush2.gif Keisdavau, kai tik apziuredavau,kad slapi. smile.gif Pampersus naudojom +/- iki 2ju metu.Veliau vaikai prasydavosi biggrin.gif Bet iki 4riu metu...nezinau g.gif
Atsakyti
o mano taupymas toks ,kuo dazniau sodinu ant puoduko ir buna su triusikeliais ir pedkelnem! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2007 11 28, 10:09)
Matai, problema yra tame, kad jis kursuoja naktį tarp savo ir mano lovos. Be to, jo lova plati ir sunku bet ką neperšlampamo pakloti. Bet, aišku, gal man pačiai pasiryžimo trūksta. Na pabandysiu tas vienkartines paklodes smile.gif Tik tiksliau jų pavadinimą pasakyk prašau ar apibūdink plačiau smile.gif Ačiū  4u.gif

Taip ir vadinasi, vienkartinės paklodėlės mirksiukas.gif .Jų būna dviejų dydžių vaikams ir suaugusiems(suaugusiems didesnės)Man atrodo tenna firmos aš buvau pirkus.
Atsakyti
QUOTE(Dobšiukas @ 2005 04 12, 16:12)
Va tokiem reikaliukam yra vienkartiniai įklotėliai į sauskelnes Canpolo, 100 vienetų virš 5 lt 4u.gif Aš tai taip dariau,kai viduriavo kas 15 min vaikis mnao, nes pampersai tai ėjo vėjo greitumu, tai dėjau palutę, bet ir šitie įklotėliai thumbup.gif

mums irgi draugai patare ju nusipirkti, bet jie su tokiom mikro skylutem, tai tik tokiam labai jau kietam kakuciui gal tiktu, bet kas savo pienu maitina tai kieti viduriukai niekad nebuna. taip ir stovi nenaudojami, viena pabandem ir supratom netinka jie mums visiskai. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(AgnePagne @ 2007 11 26, 00:21)
Tai juk tik miegui dedu. Čia dar nieko. Vat mano puskė Amerikoj gyvena, už vietinio ištekėjusi. Tai jų vaikas sugadintas, nes tėvas nepripažįsta jokių bausmių. Būdamas aštuonių metų jų sūnus vis dar į mokyklą eina su pamperiu, nes kakoja tik į jį  blink.gif O  mes tai buvom jau pripratę miegoti be pamperio. Bet mažius pašalo kojytes ir viskas per niek nuėjo. Šiuo metu neturiu kada užsiimti juo  blush2.gif Bet jau dairausi į patogią atpratinimui nuo sauskelnių lovą ir tiesim ceratėlę, kad pajustų, jog baloje miega. Gal tada nebereiks mums pamperių. Beje, tokių dičkių, niekaip neišlendančių, kaip mano puskės atvejis, laaaaaaaaaaaabai daug šiame pasaulyje.

drinks_cheers.gif uzsienyje labai daug 5-6 metu vaiku su pampersais vaiksto, o tevai del to net nesuka galvos. doh.gif idomu kodel taip yra ir su kuo tai susije g.gif
Atsakyti
QUOTE(3xmama @ 2007 12 20, 02:39)
mums irgi draugai patare ju nusipirkti, bet jie su tokiom mikro skylutem, tai tik tokiam labai jau kietam kakuciui gal tiktu, bet kas savo pienu maitina tai kieti viduriukai niekad nebuna. taip ir stovi nenaudojami, viena pabandem ir supratom netinka jie mums visiskai. schmoll.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  uzsienyje labai daug 5-6 metu vaiku su pampersais vaiksto, o tevai del to net nesuka galvos.  doh.gif idomu kodel taip yra ir su kuo tai susije g.gif

o siaubas doh.gif doh.gif pirma kart girdziu doh.gif fu blink.gif
Atsakyti
nuo to taupymo vaikui uzpakali isbere taip ,kad man gera pamoka
Atsakyti
Mano vaikui nė nuo vienų sauskelnių neberia ir nebėrė užpakalio. Tad nematau reikalo jam dėti brangias sauskelnes, kai galių dėti Optimines. Ir jokia sąžinė man dėl to nespurda.
Atsakyti
Manau,kad nelabai pritaupysi šiuo atžvilgiu rolleyes.gif .Dabar perku dviejų rūšiu-vienos nakčiai,kitos dienai.O geriausias taupymas-puodukas biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(triule @ 2007 12 21, 23:55)
[/b]
o siaubas doh.gif  doh.gif pirma kart girdziu doh.gif fu blink.gif

Ko jie ten tik nedaro irnesakyk.gif .5mečiai su pampersais,vyresni su soskėmis.Daug prisižiūrėjau doh.gif .Buvo atvejis kai 7 metų mergaitė dar nykštį čiulpdavo doh.gif .
Atsakyti
kol galim mes netaupom, o jei tektų tai turbūt palutes naudočiau. o Tena paklotėlius naudoju kai leidžiu pasispardyt vyrukui nuogu užpakaliuku. Labai thumbup.gif daikčiukas. Jų kaina apie 1 lt už vienetą, bet gi nevisada ir padaro besispardydamas. Aš kai nusipirkau paką (25 vnt) tai jau trečias mėnuo naudoju
Atsakyti
mes taupymu nelabai pasizymim,bet draugiai patarus pradejau sodint savo vyra ant puoduko,vos akis pramerkus po miego rolleyes.gif tai pradejau daryt vyrui esant 7 men ,o dabar rimtam reikalui jau kelniu beveik nebegadinam thumbup.gif pats ant puoduko dar nepraso,bet pamacius kad jau planuoja savo reikala,sodinu ant puodp ir sauskelnes sveikos tongue.gif
Atsakyti
Kai manoji buvo mažytė, tai dienos metu, neilgam (iki keleto pasišlapinimų) dėdavau tas pigias sauskelnes. Užpakaliukas neiššusdavo, nes ilgai nelaikydavau su pamperiu. Poto uždėdavau geros firmos. Nakčiai tik geras sauskelnes dėdavau. Na, kažkiek tikrai susitaupydavo thumbup.gif
Atsakyti
nu kadangi mano mazyles neberia ir nuo pigesniu pampersu tai nesijaudindama dedu pigesnius, o geresnius kai i lauka einam ar pas gydytoja, bet juk ir tos ir tos slapios lieka, tai koks skirtumas? kam pirkti brangesnes? g.gif
Atsakyti