QUOTE(Dobšiukas @ 2005 04 12, 16:12)
Va tokiem reikaliukam yra vienkartiniai įklotėliai į sauskelnes Canpolo, 100 vienetų virš 5 lt

Aš tai taip dariau,kai viduriavo kas 15 min vaikis mnao, nes pampersai tai ėjo vėjo greitumu, tai dėjau palutę, bet ir šitie įklotėliai
mums irgi draugai patare ju nusipirkti, bet jie su tokiom mikro skylutem, tai tik tokiam labai jau kietam kakuciui gal tiktu, bet kas savo pienu maitina tai kieti viduriukai niekad nebuna. taip ir stovi nenaudojami, viena pabandem ir supratom netinka jie mums visiskai.
Papildyta:
QUOTE(AgnePagne @ 2007 11 26, 00:21)
Tai juk tik miegui dedu. Čia dar nieko. Vat mano puskė Amerikoj gyvena, už vietinio ištekėjusi. Tai jų vaikas sugadintas, nes tėvas nepripažįsta jokių bausmių. Būdamas aštuonių metų jų sūnus vis dar į mokyklą eina su pamperiu, nes kakoja tik į jį

O mes tai buvom jau pripratę miegoti be pamperio. Bet mažius pašalo kojytes ir viskas per niek nuėjo. Šiuo metu neturiu kada užsiimti juo

Bet jau dairausi į patogią atpratinimui nuo sauskelnių lovą ir tiesim ceratėlę, kad pajustų, jog baloje miega. Gal tada nebereiks mums pamperių. Beje, tokių dičkių, niekaip neišlendančių, kaip mano puskės atvejis, laaaaaaaaaaaabai daug šiame pasaulyje.

uzsienyje labai daug 5-6 metu vaiku su pampersais vaiksto, o tevai del to net nesuka galvos.

idomu kodel taip yra ir su kuo tai susije