QUOTE(Jaskolka @ 2008 09 18, 22:06)
net supykino

varskeciai turi buti su grietine ir cukrum arba uogiene
Ir man neskanu, labiausiai nemegstu keptu svogunu, labai labai nemegstu, tai mes per ziema sunaudojam kokius1-2 svogunus
QUOTE(Jaskolka @ 2008 09 18, 23:06)
mano šios dienos meniu - pusryčiai užpilama makaronų sriubytė ir arbata, vakarienė - ryžių košė, virta piene.
Užkandžiams - du saldainiai.
Oi negerai, negerai, labai negerai. Nesiplesiu ne ta tema, bet labai zalojat sveikata. Galima skramniai bet reik reik dazniau , bent 4 kartus i diena pavalgyti. Tarkim kose dalinti i du kartus, ar na koki sumustini-duona su sviestuku ar pan.....
Aisku tai ne mano reikalas.........
Taupūs blynai NR1
likučiai batonų sudžiuvę ( galima prisitaupyti jų per savaitę

) išmirkomi vandenį ar piene, nuspaussti gerai, įmušti kiaušinį , jei yra razinų, ar šiaip priedų pagal skonį (aguonų, ar priešingai česnako, kmynų , druskos) ir gerai išmaišius iškepti .Liuks!
Taupūs blynai NR2
Sutarkuoti burokine tarka daug obuolių ( aš 4 žmonėms tarkuoju 6-8 obuolius didelius) +kiaušiniai 2+cukraus šaukštas+miltai tiek kad gautųsi tiršta tešla, tokia kurią rankomis galima formuoti. Šaukštu dėti į keptuvę, suploti, apkepti. Išėmus apibarstau cinamonu ir cukrum, galima tik cukrum. Niam niam.