pietums ir vakarienei varskes apkepas
pusryciams- grikiu kose
QUOTE(KibirVibir @ 2008 09 19, 07:57)
ir viskas. taupau.
QUOTE(Jaskolka @ 2008 09 19, 10:21)
ir viskas. taupau.
tei teip ir pasitaupo ir figura pagrazeja
mano pusryciai kavute
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 09 19, 10:36)
tei teip ir pasitaupo ir figura pagrazeja
juk ale iskrovos dienu irgi turi buti
mano pusryciai kavute
pietums barsciu sriubyte, o gal pievagrybiu pasikepinsiu ir su duonyte, niu dar toli, reikia dar pietu sulaukti 
mano pusryciai kavute
figura as ir taip nesiskundziu
QUOTE(Jaskolka @ 2008 09 18, 22:06)
Ir man neskanu, labiausiai nemegstu keptu svogunu, labai labai nemegstu, tai mes per ziema sunaudojam kokius1-2 svogunus
QUOTE(Jaskolka @ 2008 09 18, 23:06)
mano šios dienos meniu - pusryčiai užpilama makaronų sriubytė ir arbata, vakarienė - ryžių košė, virta piene.
Užkandžiams - du saldainiai.
Užkandžiams - du saldainiai.
Oi negerai, negerai, labai negerai. Nesiplesiu ne ta tema, bet labai zalojat sveikata. Galima skramniai bet reik reik dazniau , bent 4 kartus i diena pavalgyti. Tarkim kose dalinti i du kartus, ar na koki sumustini-duona su sviestuku ar pan.....
Aisku tai ne mano reikalas.........
Taupūs blynai NR1
likučiai batonų sudžiuvę ( galima prisitaupyti jų per savaitę
Taupūs blynai NR2
Sutarkuoti burokine tarka daug obuolių ( aš 4 žmonėms tarkuoju 6-8 obuolius didelius) +kiaušiniai 2+cukraus šaukštas+miltai tiek kad gautųsi tiršta tešla, tokia kurią rankomis galima formuoti. Šaukštu dėti į keptuvę, suploti, apkepti. Išėmus apibarstau cinamonu ir cukrum, galima tik cukrum. Niam niam.
blynai Nr 2 labai skaniai skamba - reiks pabandyti
O šiandien pas mus bus keptos vištos šlaunelės su bulvėmis ir mišraine.
O šiandien pas mus bus keptos vištos šlaunelės su bulvėmis ir mišraine.
tei va kas to nezino, kad dazniau yra geriau, bet kad kartais gaunasi, susigriebi o jau vakaras o nieko doro burnoj neturejei, tai ir gaunasi iskrovos kokia dienele
o del taupiu blynu cia geras, pirma varianta tai visai nieko reikes isbandyti
, o nuo antro muset numirciau, nes man kepti obuoliai tai siaubas
aisku kaip kieno skoniui, reikes mamytei pasakyti, jinai blyniuku megeja, gales bandyti, jei nezino aisku dar tokio receptuko
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 09 19, 12:09)
tei va kas to nezino, kad dazniau yra geriau, bet kad kartais gaunasi, susigriebi o jau vakaras o nieko doro burnoj neturejei, tai ir gaunasi iskrovos kokia dienele
, o nuo antro muset numirciau, nes man kepti obuoliai tai siaubas
aisku kaip kieno skoniui, reikes mamytei pasakyti, jinai blyniuku megeja, gales bandyti, jei nezino aisku dar tokio receptuko 
obuolių tų blynuose taip stipriai ir nesijaučia
gyvenu aš ne LT, ryt eisiu į tokį kaipo turgų, su tikslu neišleisti daugiau kaip penkiasdešimt kronų (apie dvidešimt penkis litus) ir nusipirkti kuo daugiau, papasakosiu kaip sekėsi
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 09 18, 23:58)
kokia cia misraine?
Ai tokia
Šiandien:
Pusryčiai-kadangi aš ir mažė sloguojam tai ramunėlių arbata ir nieko daugiau (ai dar dukrai daviau varškės su uogiene vyšnių)
Pietūs-Žuvis
Vakarienė-likučiai arba "kas ką nori tas tą pasiima"
Dar nepasisakiau-dėl varškėčių su spirgais.Man tai ir tokie labai skanūs
Siandien pusryciams grikiu kose su grietine.
Pietums - kadangi viena namuose, tai nieko.
Vakarienei virsiu pieniska kopustu sriuba, nes reikia sunaudoti kopusta kazkur...
Pietums - kadangi viena namuose, tai nieko.
Vakarienei virsiu pieniska kopustu sriuba, nes reikia sunaudoti kopusta kazkur...
QUOTE(aige @ 2008 09 19, 11:03)
Taupūs blynai NR2
Sutarkuoti burokine tarka daug obuolių ( aš 4 žmonėms tarkuoju 6-8 obuolius didelius) +kiaušiniai 2+cukraus šaukštas+miltai tiek kad gautųsi tiršta tešla, tokia kurią rankomis galima formuoti. Šaukštu dėti į keptuvę, suploti, apkepti. Išėmus apibarstau cinamonu ir cukrum, galima tik cukrum. Niam niam.
kaip tik pietums siuos blynelius ir gaminau, man jie labai skanus