pietums ir vakarienei varskes apkepas
pusryciams- grikiu kose
pietums ir vakarienei varskes apkepas
pietums ir vakarienei varskes apkepas
QUOTE(KibirVibir @ 2008 09 19, 07:57)
ir viskas. taupau.
QUOTE(Jaskolka @ 2008 09 19, 10:21)
ir viskas. taupau.
tei teip ir pasitaupo ir figura pagrazeja
mano pusryciai kavute
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 09 19, 10:36)
tei teip ir pasitaupo ir figura pagrazeja
juk ale iskrovos dienu irgi turi buti
mano pusryciai kavute
pietums barsciu sriubyte, o gal pievagrybiu pasikepinsiu ir su duonyte, niu dar toli, reikia dar pietu sulaukti 
mano pusryciai kavute
figura as ir taip nesiskundziu
QUOTE(Jaskolka @ 2008 09 18, 22:06)
Ir man neskanu, labiausiai nemegstu keptu svogunu, labai labai nemegstu, tai mes per ziema sunaudojam kokius1-2 svogunus
QUOTE(Jaskolka @ 2008 09 18, 23:06)
mano šios dienos meniu - pusryčiai užpilama makaronų sriubytė ir arbata, vakarienė - ryžių košė, virta piene.
Užkandžiams - du saldainiai.
Užkandžiams - du saldainiai.
Oi negerai, negerai, labai negerai. Nesiplesiu ne ta tema, bet labai zalojat sveikata. Galima skramniai bet reik reik dazniau , bent 4 kartus i diena pavalgyti. Tarkim kose dalinti i du kartus, ar na koki sumustini-duona su sviestuku ar pan.....
Aisku tai ne mano reikalas.........
Taupūs blynai NR1
likučiai batonų sudžiuvę ( galima prisitaupyti jų per savaitę
Taupūs blynai NR2
Sutarkuoti burokine tarka daug obuolių ( aš 4 žmonėms tarkuoju 6-8 obuolius didelius) +kiaušiniai 2+cukraus šaukštas+miltai tiek kad gautųsi tiršta tešla, tokia kurią rankomis galima formuoti. Šaukštu dėti į keptuvę, suploti, apkepti. Išėmus apibarstau cinamonu ir cukrum, galima tik cukrum. Niam niam.
blynai Nr 2 labai skaniai skamba - reiks pabandyti
O šiandien pas mus bus keptos vištos šlaunelės su bulvėmis ir mišraine.
O šiandien pas mus bus keptos vištos šlaunelės su bulvėmis ir mišraine.
tei va kas to nezino, kad dazniau yra geriau, bet kad kartais gaunasi, susigriebi o jau vakaras o nieko doro burnoj neturejei, tai ir gaunasi iskrovos kokia dienele
o del taupiu blynu cia geras, pirma varianta tai visai nieko reikes isbandyti
, o nuo antro muset numirciau, nes man kepti obuoliai tai siaubas
aisku kaip kieno skoniui, reikes mamytei pasakyti, jinai blyniuku megeja, gales bandyti, jei nezino aisku dar tokio receptuko
o del taupiu blynu cia geras, pirma varianta tai visai nieko reikes isbandyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 09 19, 12:09)
tei va kas to nezino, kad dazniau yra geriau, bet kad kartais gaunasi, susigriebi o jau vakaras o nieko doro burnoj neturejei, tai ir gaunasi iskrovos kokia dienele
o del taupiu blynu cia geras, pirma varianta tai visai nieko reikes isbandyti
, o nuo antro muset numirciau, nes man kepti obuoliai tai siaubas
aisku kaip kieno skoniui, reikes mamytei pasakyti, jinai blyniuku megeja, gales bandyti, jei nezino aisku dar tokio receptuko 
o del taupiu blynu cia geras, pirma varianta tai visai nieko reikes isbandyti
obuolių tų blynuose taip stipriai ir nesijaučia
gyvenu aš ne LT, ryt eisiu į tokį kaipo turgų, su tikslu neišleisti daugiau kaip penkiasdešimt kronų (apie dvidešimt penkis litus) ir nusipirkti kuo daugiau, papasakosiu kaip sekėsi
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 09 18, 23:58)
kokia cia misraine?
Ai tokia
Šiandien:
Pusryčiai-kadangi aš ir mažė sloguojam tai ramunėlių arbata ir nieko daugiau (ai dar dukrai daviau varškės su uogiene vyšnių)
Pietūs-Žuvis
Vakarienė-likučiai arba "kas ką nori tas tą pasiima"
Dar nepasisakiau-dėl varškėčių su spirgais.Man tai ir tokie labai skanūs
Siandien pusryciams grikiu kose su grietine.
Pietums - kadangi viena namuose, tai nieko.
Vakarienei virsiu pieniska kopustu sriuba, nes reikia sunaudoti kopusta kazkur...
Pietums - kadangi viena namuose, tai nieko.
Vakarienei virsiu pieniska kopustu sriuba, nes reikia sunaudoti kopusta kazkur...
QUOTE(aige @ 2008 09 19, 11:03)
Taupūs blynai NR2
Sutarkuoti burokine tarka daug obuolių ( aš 4 žmonėms tarkuoju 6-8 obuolius didelius) +kiaušiniai 2+cukraus šaukštas+miltai tiek kad gautųsi tiršta tešla, tokia kurią rankomis galima formuoti. Šaukštu dėti į keptuvę, suploti, apkepti. Išėmus apibarstau cinamonu ir cukrum, galima tik cukrum. Niam niam.
Sutarkuoti burokine tarka daug obuolių ( aš 4 žmonėms tarkuoju 6-8 obuolius didelius) +kiaušiniai 2+cukraus šaukštas+miltai tiek kad gautųsi tiršta tešla, tokia kurią rankomis galima formuoti. Šaukštu dėti į keptuvę, suploti, apkepti. Išėmus apibarstau cinamonu ir cukrum, galima tik cukrum. Niam niam.
kaip tik pietums siuos blynelius ir gaminau, man jie labai skanus









