Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu? VII dalis

QUOTE(KibirVibir @ 2008 05 07, 20:01)
cia aisku, raides susivele, bet kaip smagiai  biggrin.gif  bigsmile.gif  vista storas, kailiniuotas ir pukuotas paukstis  biggrin.gif
p.s. neisizeisk, Lalaila, pralinksminai...  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif

siandien pietums virti kiausiniai (lauktuves is kaimo), vakarienei makaronai su farsu patroskinti su grietinele
Atsakyti
šiandien pietums - dešrelės su ryžiais, o vakarienei kepsim picą (turim daug greit gendančių produktų - reikia sudoroti)
Atsakyti
šiandien aš geriu pasukas, o vyrai valgo keptus kiaušinius su spirgais arba su dešrelėm ax.gif
taupom, tsakant hihihi.gif

o žirnių košės priviriau tada tiek, kad teko užšaldyti doh.gif na, sukirsim vėl kai pasiilgsim ax.gif
Atsakyti
šiandien vakarienei šaltibarščiai.
Atsakyti
vakar vakarienei keptos vistienos blauzdeles su marinuotais agurkeliais, siandien pietums sluoksniuotos teslos ir farso pyragas
Atsakyti
šiandien pietums - daržovių mišrainė su lašinukais, o vakarienei dešrelės - dabar didžiausias galvos skausmas pabaigti greitai gendančius produktus, daržoves.
Atsakyti
Pusryčiams kaip dažniausiai sumuštiniai. Tik mažius valgo darželyje.
Pietums karšti sumuštiniai-nėra dujų unsure.gif
Vakarienei kopūstų sriuba (bulvytė+kopūstas+morka , radau pasiklydusią apdžiuvusią šaldytuve smile.gif + picos skonio dešriukę susmulkinau)
ir turiu išvirusi skrandukų -jei spėsiu patroškinsiu su daržovėm ir išvirsiu grikių, jei nespėsiu-teks vyrui keptis kiaušinienę, o skrandukai liks rytdienai.
Dar atradau gerą pigų maistą-kalakuto kakliukai , kainuoja nedaug, o mėsiuko sočiai, gana greit išverda ir skanu labai.
Atsakyti
o kur tuos kalakutų kakliukus perkat? g.gif neprisimenu, ar esu jų kur nors mačiusi g.gif

šiandien atsišildžiau pusryčiams kadaise užšaldytą žirnienę - visai neblogai bigsmile.gif o pietums garinsiu mėsos gabaliukus su bulvėmis. Taip pat salotoms sunaudosiu visus žalumynus, kurių liko iš po savaitgalio (keli salotų lapai, pekino kopūsto gūžės viduriukas, krapų kelios šakelės, svogūnų laiškai ir agurko galiukas nuo šaltibarščių.
vakarienei - pienas su likusiomis nuo savaitgalio braškėm. o kas nenorės - savaitgalinis pyragas biggrin.gif tikrai - šiandien likučių likvidavimo metas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2008 05 12, 15:08)
o kur tuos kalakutų kakliukus perkat? g.gif neprisimenu, ar esu jų kur nors mačiusi g.gif

Justiniškių turgely (kaina berods 3,99 ar 4,50)
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 05 12, 13:53)
Dar atradau gerą pigų maistą-kalakuto kakliukai , kainuoja nedaug, o mėsiuko sočiai, gana greit išverda ir skanu labai.

vakar kaip tik tam turfelyje juos ziurinejau, o tai paskui tu juos nukaulini ar valgom kaip sonkauliukus g.gif pietums sonine su kiausiniene (kiausiniai savi), vakarienei grikiai su kotletais ir svieziu darzoviu salotomis
Atsakyti
pietums virtinukus daremes, o vakarienei balta misraine, beveik nieko nereikejo pirkti thumbup.gif ai ir dar kilsielius tuoj bus su pyne desertui thumbup.gif
Atsakyti
aš irgi šaltibarščius darau ,plius kepsniukus su sūriu,nes labai pigus buvo rokiškio sūris. tai nutariau vyriškį palepinti firminiais kepsniukais smile.gif
Atsakyti