Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu? VII dalis

šiandien kotletai su bulvėmis ir agurkais.
Atsakyti
bulves su silkute ir likusi sriuba
Atsakyti
daržovių sriuba su frikadelėmis
Atsakyti
QUOTE(SkyClouds @ 2008 08 30, 11:42)
O čia kam įdomu ax.gif
Lęšių mišrainė: Lęšiai (virti), dešra arba kumpis, rauginti agurkai (3), žalias svogūnas (2 skiltelės) ir majonezas. Viską supjaustom ir sumetam į bliūdą, tada dedam 4 šaukštus majonezo ir išmaišom. Skanaus! 4u.gif

namuose lešių yra.. thumbup.gif belieka tik dešros gabaliuką susirasti šaldutyve.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 09 02, 20:06)
kaip ta kalafiora idarai?

Paprastai mirksiukas.gif .Išskobiu minkštimą, nulupu odą ir prikimšu faršo. Viskas, ir kepu orkaitėj mirksiukas.gif .

Šiandien
Pusryčiai-karšti sumuštiniai
Pietūs sriuba šaltibarščiai ir dar plovas
Vakarienė-Kas nors
Atsakyti
QUOTE(SkyClouds @ 2008 09 03, 18:47)
Paprastai mirksiukas.gif .Išskobiu minkštimą, nulupu odą ir prikimšu faršo. Viskas, ir kepu orkaitėj mirksiukas.gif .

O kokia tu oda kalafiorui nulupi ? Kalafioras juk yra ziedinis kopustas ir atrodo taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaida: 03 rugsėjo 2008 - 17:54
QUOTE(SkyClouds @ 2008 09 03, 18:47)

eee kaip cia idomiai. Gal ne kalafiora idarai, o koki patisona, nes kalafioras tai ziedyneliai ant koto g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 09 03, 18:51)
O kokia tu oda kalafiorui nulupi ? Kalafioras juk yra ziedinis kopustas ir  atrodo taip

ta pati norejau parasyt g.gif
Atsakyti
Aš jungiuosi prie taupančiųjų, ne todėl, kad labai striuka su pinigėliais, na dabar esu neapmokamose atostogose, tai tik iš vyro algos teks mėnesiuką išgyventi. smile.gif Tačiau man pačiai dabar azartas pagavo, kaip prasisukti kuo pigiau, kad išeitų savaitgaliais linksmiau laiką praleisti. smile.gif

Aš šiandien parduotuvėje išleidau nepilnus dešimt litų, pirkau sveriamos varškės ir sveriamos grietinės, kameroje buvo suprieskoniuoto faršo, bulvių ir išviriau cepelinų. essen.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2008 09 03, 13:46)
daržovių sriuba su frikadelėmis

siandien ir as tokia virsiu bigsmile.gif
Atsakyti
vakar pusryciams duoniukai su obuoliene, vakarienei - kalafioru ir farso troskinukas, siandien pusryciams - ryziai saldziai su razinom, pietums troskinuko liko, o vakarienei cirviniai blynai, kad jogurta sunaudoti nuo troskinuko atlikusi, kas nors skanaus - zele yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2008 09 03, 20:28)
eee kaip cia idomiai. Gal ne kalafiora idarai, o koki patisona, nes kalafioras tai ziedyneliai ant koto  g.gif  biggrin.gif

Patisoną blush2.gif ...Atsiprašau doh.gif suklydau

Atsakyti