QUOTE(*Jūra* @ 2008 11 01, 14:46)
kaip įdomu

plačiau galima?
i farsa idedu megstamu prieskoniu, tada ji tepu ant batono riekuciu ir kepu orkaiteje kokias 15 min, ir valgom su ketcupu, garstyciomis

skanu tiek karsti tiek salti

ketcupa, garstycias galima det ir i farsa pries kepant, kaip kam skaniau
QUOTE(*Jūra* @ 2008 11 01, 15:12)
vis pagalvoju, ar jūsų vyriškiams užtenka vakarienei, kaip rašot, sriubos, blynų, sumuštinių ar pan?

pas mus be mėsos - ne vakarienė

ir ką sugalvot?
maniskiui uztenka

jis neisrankus maistui, tai ir pats uzsinorejes issikepa blyneliu, karstu sumustiniu
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 11 01, 17:47)
dar kompociuko is razinku isviriau su bulkyte-pyragiuku pasiskaninti
gal koki lengvai paruosiama pyraga kepei?